Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulu, u nas za pierwszym razem od takiego turbo płaczu ząb wyszedł w ciągu tygodnia, a za drugim razem w ciągu 3 dni 🙂
Zulugula lubi tę wiadomość
-
A z czym dajecie te kaszki Holle?
Ja też pamiętam mialam te małe paczki różne na próbę. I nie wiedzialam do końca jak to podawać. Bo samo to takie nie jakie było i Alis nie chciała jesc 🙈
Wiem ze niektóre mieszałam z jakimś owocem np ta ryżowa, ale ogólnie to nie mialam na nie za dużo pomysłu. A u Was jak to wygląda? 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2021, 20:40
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Bobovita też ma bez gotowania. Tymek lubił, ale Marta nie znosi.
Dziś na mszy zemdlała dziewczyna. Uwielbiam jak czasem rodzina pomaga. Zamiast ja położyć od razu przetargali ja 10m dalej na ławkę. Podeszłam pomoc. Mówię, żeby położyli ją na ziemię. Ale babcia uparcie mówi że na ławkę. Tłumaczę, że na ziemi bezpieczniej bo nie spadnie ale babcia swoje. Położyli ja, nawet nie zapytałam tylko podniosłam jej nogi. Babcia roztelepana jak nie wiem, dzwoni do ojca żeby przyjechał. Mówię babci, żeby usiadła i się uspokoiła, bo takie nerwy nie pomogą. Dziewczyna też lekko przerażona. Do tego brat się pyta czemu zemdlała, więc babcia tłumaczy l, że jak dziewczyny dorastają to tak mają. W końcu mówię do młodej "pewnie mało dziś jadłaś i mało piłaś, co?" babcia oczywiście potwierdza. Więc jej mówię, że jeśli jeszcze kiedyś poczuje, że robi się jej słabo to niech od razu usiądzie. Nawet na ziemi, nieważne że ludzie będą patrzeć. A w razie czego koniecznie nogi w górę, bo krew jak się mdleje odpływa z głowy i trzeba, żeby przepłynęła znowu. Na co brat zmiażdżył i pyta czy nie możemy na tej ławce siostry całkiem do góry nogami ułożyć, to by jej szybciej ta krew do głowy napłynęła 😂 no miszcz! Poinstruowałam babcię, że wnuczka jak się poczuje lepiej niech usiądzie ich chwilę posiedzi a dopiero później pójdzie do auta żeby znowu nie odleciała. Mój mąż wziął brite i jeszcze zaniósł im żeby dziewczyna się napila, a babcia panika covid i krzyczy na nią "tylko nie dotykaj ustnika!". Mąż mówi że szczepieni jesteśmy, nie zarazimy jej covid, może pić bezpiecznie. Ale babcia wystraszona na maksa. Tak, że takie tam przygody kościelne.Ladyo lubi tę wiadomość
-
Martt95 wrote:A z czym dajecie te kaszki Holle?
Ja też pamiętam mialam te małe paczki różne na próbę. I nie wiedzialam do końca jak to podawać. Bo samo to takie nie jakie było i Alis nie chciała jesc 🙈
Wiem ze niektóre mieszałam z jakimś owocem np ta ryżowa, ale ogólnie to nie mialam na nie za dużo pomysłu. A u Was jak to wygląda? 😀KarolinaMaria, Lalia, dmg111, Martt95 lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
A my wczoraj mieliśmy chrzciny, imprezka się udała😊 w kościelne wszystko trwało 10 minut bo bez mszy, więc na maksa sprawnie, mały cały czas zadowolony uśmiechał się do księdza 😅 potem obiad i tort w restauracji i o 21 koniec
imprezkidzisiaj przyjechaliśmy do moich rodziców na wieś i zostaniemy kilka dni
kic83, Zulugula, ZielonaHerbata, Inaa89, Suszarka, kiniusia270, Ounai, KarolinaMaria, Lalia, Ladyo, Fragaria, Clover, Enigvaa, Nowastaraczka, dmg111, calanthe, Ewa88 , Martt95 lubią tę wiadomość
-
Zulugula, Inaa89, ZielonaHerbata, Suszarka, kiniusia270, Ounai, KarolinaMaria, Lalia, Ladyo, Fragaria, SzalonaOna, Clover, Enigvaa, Nowastaraczka, dmg111, calanthe, Ewa88 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Inga
pięknie wyglądaliście, Wy to jak z jakiegoś obrazka 😚Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Ounai wrote:Bobovita też ma bez gotowania. Tymek lubił, ale Marta nie znosi.
My właśnie mamy Bobovite kaszki i są bez gotowania 😉 Tymek akurat uwielbia, odrazu zasmakował więc narazie nie zmieniam.
Lalia lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Ostatnio byliśmy na spacerku i lodach, i jakaś starsza kobieta wyzwala mi dziecko, Ksawerego 4 latka. Że za blisko niej podszedł a jest koronawirus i ma nie zarażać starazych ludzi.02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Inga- jak zwykle perfekcyjni! 🥰
Kicku - udanego urlopu!
Ladyo- to już miesiąc! Ależ ten czas leci!
Zulu- bobobita bio ma też fajne kaszki np z truskawką bez gotowania. Skład bardzo dobry, są w Rossmanie.
Te Holle wydają się fajne bo są malutke saszetki.
Ja daje samą kaszkę tą z Bobovity truskawkową lub z Helpy z masłem orzechowym lub jakimś owocem/musem.
Lailaz u nas też jarzynowa z królikiem i cielencinką podeszła bardzo.
Co do BLW to hitem są malinki i avokado.Lalia, Ladyo, kic83, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Inaa89 wrote:Ostatnio byliśmy na spacerku i lodach, i jakaś starsza kobieta wyzwala mi dziecko, Ksawerego 4 latka. Że za blisko niej podszedł a jest koronawirus i ma nie zarażać starazych ludzi.
oby tak już zostało
-
Inaa89 wrote:Kic a jak tam podróż minęła?
Hmm no cóż, pół godziny zabawy, 45 minut płaczu i potem lulałam na rękach bo nie chciał sam zasnąć, jak padł tak spał 2h!
Wiki dostała aviomarin i pięknie całą podróż zniosła 😚Inaa89, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny