Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, a ja z zupełnie innym tematem, ale nie takie się tu przewijały 😅
Macie sprawdzony sposób na depilację bikini? 🤭 Mam na myśli oczywiście pachwiny, czyli to co wystaje poza majtki, bo reszta to oczywiście kwestia gustu i upodobań 😁
Depilator, maszynka? Co dokładnie? Z włosem, pod włos? Jakaś pianka do golenia czy żel?
Tak żeby się nie robiły czerwone podrażnienia 🥴🥴🥴 -
Lalia wrote:Dziewczyny, a ja z zupełnie innym tematem, ale nie takie się tu przewijały 😅
Macie sprawdzony sposób na depilację bikini? 🤭 Mam na myśli oczywiście pachwiny, czyli to co wystaje poza majtki, bo reszta to oczywiście kwestia gustu i upodobań 😁
Depilator, maszynka? Co dokładnie? Z włosem, pod włos? Jakaś pianka do golenia czy żel?
Tak żeby się nie robiły czerwone podrażnienia 🥴🥴🥴
Ja używam kremu do depilacji i jest w miarę okLalia lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Dziewczyny, a ja z zupełnie innym tematem, ale nie takie się tu przewijały 😅
Tak żeby się nie robiły czerwone podrażnienia 🥴🥴🥴
Ja używam depilatora, pierwszy dzień jest czerwone ale dłużej jest gładko 😁 jak mi się chce to czasami tez używam depilatora laserowego zeby jeszcze dłużej byl efekt.Lalia lubi tę wiadomość
-
Tak żeby się nie robiły czerwone podrażnienia 🥴🥴🥴Lalia lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Lalia wrote:Nikaa, a nie boli depilatorem?🤭
Lalia, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za rady!!
Popróbuje chyba wszystkiego 😅Suszarka lubi tę wiadomość
-
Nie znam tych kaszek Holle, zawsze kupowałam do starszaków i teraz Tymkowi Bobovita pierwsza kaszka, dzieci zadowolone bardzo lubiły i teraz Tymek również. Tez szybko się robi woda, wsypujesz mieszasz i gotowe 😊
Co do owocków w takim razie pomału wprowadzę na podwieczorek. Teraz obiadek daje mu godzinę po cycu i jak zjada ten sloiczek to nie domaga się cycucha przez ponad godzinę 😁Lalia, Suszarka lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Podziwiam dziewczyny które depilują sobie bikini depilatorem 🙈🙈 o panie. Ja bym nie dała rady. Raz w życiu byłam na głębokiej depilacji brazylijskiej woskiem w gabinecie. Co prawda bolało jak diabli, ale efekt super. Pewnie bym chodziła regularnie, ale wkurza mnie że te włoski muszą być odpowiednio zapuszczone żeby wosk je złapał 🙈 problemy pierwszego świata 😂
Lalia, Ladyo, Zulugula, dmg111 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka wrote:Ja używam maszynki, ale zawsze do depilacji bikini biorę nową, nieużywaną. Kradnę i maszynki i piankę mężowi, męskie zdecydowanie są lepsze od tych dla kobiet 🤭
Lalia, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Popieram Suszarkę, podziwiam za depilacje bikini depilatorem 😱! Ja kiedyś używałam depilatora do nóg i za każdym razem płakałam z bólu i powtarzałam sobie ze to ostatni raz 😂… chociaż to fakt za każdym razem było trochę lżej. Ale bikini bym nie dała rady. Tez chętnie poznam sposób żeby uniknąć czerwonych podrażnień. Za to mam idealny sposób jak już się pojawia, świetnie na nie działa sudokrem. To mój sposób na wszystkie podrażnienia od kiedy dostałam od kogoś sudocrem jak urodziła się J.
Dla dzieci może niezalecany ale na dorosłe krostki, pryszcze i wszystko inne idealny!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2021, 22:24
Ounai, Lalia, Inaa89, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Mi po ostatniej depilacji pomogła jeszcze ta pianka ginekologiczna Ginexid 😁 działa nie tylko na rany poporodowe😅
Ladyo, Suszarka, ZielonaHerbata, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Jesteśmy spakowani nad morze 🌊⛵, rano wyjeżdżamy, trzymajcie kciuki bo ja i Wiki mamy chorobę lokomocyjną, a Maks nie lubi jeździć autem...
Aaaa i Maks chodzi przy meblach 🤦, jak nie chodzi to wszędzie czworakuje, pełza. To dziecko nie usiądzie nawet na chwilę, domyślam się że to po matce ma 😂
Inaa89, Lalia, Suszarka, SzalonaOna, Angie1985, Ounai, kiniusia270, Gagatka, Nowastaraczka, Enigvaa, dmg111, doomi03 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Kic spokojnej drogi i wspaniałego wypoczynku.
Ja bikini robię woskiem. Dłużej się utrzymuje gładkość i przy regularnych zabiegach mniej wyrasta i słabsze. Ja używam tylko depilatora do nóg.😁 Nie wyobrażam sobie ciągle golić nóg. 😋Lalia, kic83 lubią tę wiadomość
-
Kic udanych wakacji 🏖 i przede wszystkim spokojnej podróży.. wiem co to znaczy bo sama mam chorobę lokomocyjną i ratuje mnie tylko to że ja musze prowadzić auto. Ksawciu tez ma ale daje mu syrop lokomotyw I jakos daje rade.
kic83 lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Ja bikini robię maszynka. Kupiłam sobie Gillette fushion 5 ostrzawa. I tylko wymieniam wkłady. Wszystko nią gole 🙈 i jestem zadowolona. Piankę używam męża, bo te damskie jakieś takie nijakie dla mnie, wolę męskie 🤣 na szczęście ja nie mam żadnych podrażnien.
Lalia, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Ja również chylę czoła za wosk lub depilator do bikini 😱😱😱
Ja od lat gole się.maszynką, zajmuje mi to kilka minut co.2-3 dzień więc luz.
Motylku współczuję takiego przeżycia.... masakra, nawet nie jestem sobie w stanie tego wyobrazić.
Gratuluje efektów, pięknie spadają Ci kilogramu!
Ja łącze się w bólu z Ounai, od miesiąca waga ani drgnie, cm również, a ilość treningów była całkiem spora, nie wspomne o ilości dziennej kroków. Owszem byłam nad.morzem i ogólnie średnio.pilnowałam dietę ale wg mnie coś tu jest nie tak. Endo kazała mi trzymać dietę z niskim IG a tego nie robię więc pewnie to wina cukrów. Muszę w końcu zacząć pilnować tego.
Ja wczoraj byłam u koleżanek, wypiłam pół wina 🤪, posiedziałam, pogadałam, było.super! Mama została z Polą, podobno lekkie dramaciki były ale na szczęście moja mama umie sobie z tym świetnie poradzić
Moje dziecko tak jak Maks Kicka nie zatrzymuje się, laska jest w ciągłym ruchu. Non stop wstaje, obija się, podpiera. Dla mnie to jest jakiś kosmos. Nie potrafi czworakować ani sama poprawnie siadać a ona chodzi przy barierkach w łóżeczku ! I jak stanie na nogach to potrafi na spokojnie z 5 minut stać zmieniając miejsce i nie jest zmęczona 😲Lalia, SzalonaOna, Ounai, Inaa89, kic83, Nowastaraczka lubią tę wiadomość