Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Nowastaraczka wrote:Dokladnie u nas tez byl taki moment chyba z 2tyg ze 5 byla grana 🙄
Dzis jakiś epizod o 4:20 to dopiero chora godzina ;P -
Zulugula wrote:Właśnie dalam pedicetamol 😭 Tomuś ma takie zrywy, albo jest ok albo od razu nagle mega płacz, nic pomiędzy, żadnego stekania czy marudzenia. Nie spodziewałam się , że to az tak może być
Zulu, bo właśnie ten moment przebicia dziąsła jest najgorszy, przynajmniej u nas tak było 😔 jak już zacznie kłuć w palec (albo postukaj paznokciem) to już będzie coraz lepiej 😘 -
Zulugula wrote:Właśnie dalam pedicetamol 😭 Tomuś ma takie zrywy, albo jest ok albo od razu nagle mega płacz, nic pomiędzy, żadnego stekania czy marudzenia. Nie spodziewałam się , że to az tak może być
-
Ounai wrote:Kojarzycie ta zabawkę taki patyk z kołkami kolorowymi, taki sorter co się nakłada Kolka od największego do najmniejszego? Jestem dumna, Marta nauczyła się nakładać sama Kolka na niego! Oczywiście kolejność przypadkowa ale i tak na ten wiek chyba to dużo, że w ogóle potrafi trafić. Do niedawna tylko potrafiła burzyć wieże a nie budować. No ale w sumie to poważna kobieta, już 10 miesięcy ma. A mnie się ciągle wydaje jakby miała 8...
Ounai lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Ten dentinox jest ok czy jest cos lepszego???
Są jeszcze niebieckie tableteczki Osanit - Natisz je poleca, do mnie jadą dopiero więc się nie wypowiem.
A.jedna babka z insta polecała takie coś.
Zulugula, Ounai lubią tę wiadomość
-
Nie pomogę niestety w kwestii ząbków bo u nas były za każdym razem bezbolesne.. ciekawe jak zniesie Tymek, mam nadzieje ze tak samo jak bracia.
Zulu oby szybko przeszło Tomciowi i ząbki jak najszybciej się przebiły 😘😘Zulugula lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Zulu, współczuję
dziąsła ząbkujących dzieci można smarować Tantum Verde w sprayu (napsikać na palec i posmarować). U nas też dobrze się sprawdzały gryzaki z lodówki, a jak było źle to wjeżdżały przeciwbólowe. Największy dramat jeśli chodzi o płacz był przez około tydzień. Ale jak wyszły to dwa skubańce na raz...
Zulugula lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ja Dentinox przetestowałem na Jagodzie i na sobie jak miałam zapalenie miazgi, w obu przypadkach skuteczne. Zulu biedny Tomus, mam nadzieje ze szybko mu wyjdą te ząbki a przy kolejnych będzie lepiej ❤️
Zulugula, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Zulu- trzymam kciuki za Tomusia, oby coś złagodziło te bóle.
Pamiętam jak corce mojej kuzynki wychodziły zęby, to był mega ból, płacz,gorączka i do tego rozwolnienie. Trafili nawet na kilka dni do szpitala. Mała się im odwodnila bo z bolu nie chciała jeść.
Szkoda,że te dzieciaczki tak się muszą męczyć 😞
Zulugula lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:To ja juz nie wiem czy te wymioty i kleksy to byl wirus czy zęby 🤷♀️ jak zęby to skąd my zlapalismy gorączkę, chyba ze jakis covid wersja jednodniowa. Biedaczek zasnął na mnie w płaczu. Oby chociaż ze 2 te zęby wyszły a nie jeden a ale póki co widzę tylko jedną taką fioletową zmiane.
Anetka u Polci też dolne?
Btw, łączę się w zębowym dramacie. U nas wjechał pedicetamol. -
Suszarko, podpinam sie pod pytanie Anety, jak tam reklamacja?
Współczuję zabkowych przeżyć. Tomasz, Marta i pozostałe maluchy- dacie radę! U nas dołki są od miesiąca, a zębów dalej nie ma. Ostatnio się troszkę uspokoiły, wolałabym mieć to już za sobą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2021, 16:32
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
nick nieaktualny
-
Anet.kaa wrote:Suszarko, jak Twoje reklamacja do Beztroski? Chciałabym od nich zamówić wkładkę ale obawiam się trochę miesiąca oczekiwania i że coś pomieszają jak u Ciebie.
Który wzór zamawiałaś? -
U mnie dziewczyny beta spadała czekam na poronienie.
Mam 3 aniołka w niebie 💔👼
Serce mi pękło 🖤💔🖤💔Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2021, 17:06
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹