Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny za zrozumienie. Ja mężowi zasugerowałam że chciałabym żeby jechał z nami, ale on stwierdził, że już dwa razy to spotkanie przekładał i że ja mu nie pozwalam realizować swoich pasji. Tu jest trochę mojej winy, bo kiedyś faktycznie się kłóciliśmy o jego wyjazdy do kolegów, ja byłam bardzo zaborcza, ale teraz już zrozumiałam że do niczego to prowadzi i że nie mogę mu przecież zabronić się z kolegami spotykać, zwłaszcza, że to nie są jakieś spotkania na chlanie czy coś w tym stylu. No ale mąż przemyślał temat będąc na nocce (niemożliwe!) i rano powiedział, że nie pojedzie do kolegów. Ale później zadzwoniła fizjo i ona odwołała dzisiejszą wizytę, bo wypadł jej jakiś pilny wyjazd i mamy przełożone na piątek. Więc w sumie sprawa rozwiązała się sama. Mąż wstał po nocce o 11.00 (zazwyczaj śpi do 13-14.00) i stwierdził, żebym poszła z Olkiem na ogród, a on w tym czasie ogarnie trochę w domu. No i poszłam, a on wyjął naczynia ze zmywarki (chyba zauważył w końcu, że nie robią tego w naszym domu jakieś krasnale), posprzątał kuchnię, poodkurzał mieszkanie. Przeprosił też za to, że postawił odkurzacz na środku i powiedział, że czuje się winny za moją kontuzję. W szoku jestem, bo jednak przemyślał sobie. Z kolanem już lepiej, trochę jeszcze boli ale już nie tak, jak wczoraj.
A co do sytuacji z mamą, to jestem właśnie u niej i wybieramy się na spacer, to z nią porozmawiam na spokojnie i wytłumaczę, co mnie boli. Wczoraj nie chciałam już przy babci tego robić, zresztą byłam zdenerwowana i mogłabym powiedzieć coś, czego później bym żałowała. Ale mama chyba też sobie trochę przemyślała, bo dzisiaj już tak nie skacze wkoło Olka cały czas.
Ounai, nie mogę wziąć wózka do fizjo, bo ona ma gabinet w budynku w którym jest bardzo wąski korytarz i jeszcze stoi tam rząd krzeseł których się nie da przesunąć i wózek się nie mieści. No i nie ma też gdzie zostawić, bo zablokuję cały korytarz, a na ulicy nie zostawię. W gabinecie też mało miejsca jest. Fizjo mówi, że zdaje sobie sprawę z tego, że w kiepskim miejscu jest ten gabinet i że szuka innego miejsca, zwłaszcza, że tu dużo płaci za wynajem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2021, 17:20
Gagatka, KarolinaMaria, Nowastaraczka, Ladyo lubią tę wiadomość
-
Nowastaraczka wrote:U nas tez zęby - gorne dwojki sie pojawiły 😳 na szczescie nie jest az tak zle, najgorsze usypianie no i tez zrywy w ciagu dnia
U nas tez właśnie ten płacz pojawia się przy usypianiu lub nagle na niedługo przed 🤔
Evelle ogromnie mi przykro 😪💙 11.2020
💗 11.2023 -
Anet.kaa wrote:Ciekawe jeszcze co u Sylwii i Ani. Halo dziewczyny ?!
My jesteśmy w spa w Polanicy razem z teściowa.Moja teściowa równa babka, więc jest fajnie, mam pomoc przy Mikołaju i mogę trochę pokorzystać z życia.
Mikołaj zachwycony, na każdym posiłku znajdzie sobie Panią do podrywania. A po 30 minutach basenu padł do spania. 😅
Evelle, bardzo mi przykro.
Pozdrawiam z mojego Zanzibaru sprzed karmienia!
Anet.kaa, Lalia, Zulugula, Ladyo, Angie1985, Iryska, Nowastaraczka, SzalonaOna, kiniusia270, Inaa89, Suszarka, Clover, kic83, Ounai, Ewa88 , dmg111, Fragaria, Martt95 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Clover, nie odniosłam się do wczorajszej sytuacji ale bardzo się cieszę, że mąż poszedł po rozum do głowy i dziś tak ładnie się zachował.
Jednak oni czasami mają jakieś ludzkie odruchy
Co do mamy to ja Ci proponuje zeobić tak jak robię ja, bo moja mama też tak skakała razem ze mna w koło Poli. Ja wtedy jej mówie - "ok Twój czas zajmuj się nią a ja idę do sklepu/ poleżeć/poczytać/pobiegać etc. Bez sensu aby dwie oaoby na raz zajmowały się dzieckiem skoro jedna może w tym czasie odpoczywać. " u nas ta metoda działa już od jakiegoś czasu i sprawdza się bardzo dobrze. A babcia zwykle po 2h jest taka umordowana że przechodzi jek faza skakania ciągle w okół dziecka bo zwyczajnie chce odpocząćNowastaraczka, Clover, dmg111, Gagatka lubią tę wiadomość
-
Aniu,ale jaja! Już dziś w ciągu dnia o Tobie myślałam, a teraz miałam czas aby napisać
Super że odpoczywasz! relaksuj się ile wlezie jak ma kto pomagać
Całuski dla Mikołaja!
Też muszę w końcu wybrać się z Polą na basenAnnia lubi tę wiadomość
-
I po drzemce Zanzibar dla matki znów!
Dziewczyny ja nie dam rady nadrobić, bo każda wolną chwilę jak ktoś zajmuje mi się Mikołajem rzucam się na coś, żeby mieć chwilę dla siebie, basen, sauna, czy leżenie na leżaczku czy hamaczku i relaks. Moja teściowa to full serwis i przebierze, na spacer weźmie, popilnuje, nakarmi, szkoda tylko, że piersia jeszcze nie karmi. 🤣🤣🤣
Anetko a co u Ciebie i Polci?
W ogóle co u Was wszystkich dziewczyny?KarolinaMaria, Iryska, Nowastaraczka, SzalonaOna, Inaa89, Suszarka, Nikola.1984, Clover, kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Anet.kaa wrote:Dedykowanw też?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny