Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Justa91 wrote:Ja jak jeszcze bylam w ciazy to mi pomagalo kiwi. Jadlam dwa kiwi dziennie i jak reka odja"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Justa91 wrote:Zdrowka dla slicznych maluszkow. Tak wam zazdroszcze moze uznacie mnie za jakas chora czy cos, ale strasznie sie czuje ze nie mam juz mojej slicznej dziewczynki 😭😭😭😭😭 dzis zrowu pol dnia rycze... Boje sie strasznie powtorki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2020, 23:02
Wik89, Lalia lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Natisz wrote:Jem 😭 i jabłka
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Lalia ale wspaniale zdjecie!🥰🥰🥰 gratulacje
I Wam tez Lola, Ewa, gratuluję dobrych wiesci!
Faktycznie picie duuuuuuzych ilosci wody pomaga na mdlosci, i na zaparcia chyba troche tez w sumie, poza tym na zaparcia jogurty, kefiry. Ale jakos super nie pomagaja, jest moze trooche lepiej
Ounai widzialam ten spiworek, przesliczny! Czyzby F&F?wlasnie w tesco kupilam pierwsze ubranka dla synka tydzien temu:)
Lalia lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Sylwucha wrote:Mi zazwyczaj pomaga kawa. Podobno kefir ze śliwkami też robi robotę."Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Iryska wrote:Natisz,, czemu chcesz jechać do szpitala? Długo już masz to zaparcie? Ja nie mam takich problemów, ale może kefir z jakimiś owocami typu kiwi, truskawki?"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Natisz wrote:Kilka dni już 😭
Ja się męczę znimi od samego początku ciąży. Niestety też nie jest kolorowo, chce mi się do wc A nie mogę boli mnie często od tego wszystko w brzuchu wnocy wstaje bo może jednak teraz .. te parcie nie do zniesienia a boję się" przec", nawet zaczynam podejrzewać że moje plamienia są od tych zaparc bo mnie od środka rozrywa... Sory za opis ale też szukam czegoś co mi pomoże , wizytę mam w czwartek i napewno wspomnę o tym lekarzowi bo nie dam.dady tak do.końca ciąży.
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
Stokrotka027 wrote:Ja się męczę znimi od samego początku ciąży. Niestety też nie jest kolorowo, chce mi się do wc A nie mogę boli mnie często od tego wszystko w brzuchu wnocy wstaje bo może jednak teraz .. te parcie nie do zniesienia a boję się" przec", nawet zaczynam podejrzewać że moje plamienia są od tych zaparc bo mnie od środka rozrywa... Sory za opis ale też szukam czegoś co mi pomoże , wizytę mam w czwartek i napewno wspomnę o tym lekarzowi bo nie dam.dady tak do.końca ciąży."Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Annia wrote:Ounai a gdzie kupiłaś te ubranko i śpiworek?
Kic, najbardziej to cieszę sie z trojpaku skarpetek. Bo są takie miniaturkowe, że aż ociekają słodyczą. Ale zostały z bielizną syna w bagażnikukic83 lubi tę wiadomość
-
casteam wrote:Jest. Ja o synu dowiedzialam sie w 10tc
Justa, daj sobie czas. Bardzo dobrze ze tak czujesz, gdyby Cię to nie ruszyło martwiłabym sie o Ciebie. To będzie bolało bo straciłaś swoje dziecko nawet jeśli było malusieńkie jeszcze. Może przerwa od forum by Ci pomogła? To jeszcze świeża rana jest, ale będzie boleć mniej z każdym dniem.
Dziewczyny, z tymi zaparciami próbowałyście pić baaaardzo dużo wody? Mi to od zawsze pomaga. I muszę wypijać tak 3l to wtedy nie mam problemu w ciąży. Jak wypiję mniej to od razu odczuwam skutki.
-
Ounai wrote:W Tesco. U nas nie ma, ale w Krakowie nie zamknęli więc pojechaliśmy na Kapelanke. Ale nie myślałam że aż tak przebrane będzie. Naprawdę, jakby ludzie szału dostali.
Kic, najbardziej to cieszę sie z trojpaku skarpetek. Bo są takie miniaturkowe, że aż ociekają słodyczą. Ale zostały z bielizną syna w bagażniku -
nick nieaktualnyNa zaparcia tez nic nie pomaga. Pije bardzo duzo wody. Teraz i tak zalatwiam sie prawie codziennie ale wcześniej co kilka dni 🤷♀️
Właśnie wstalam. Od 8.45 zaczynam maraton z klientkami. Jeśli wszystkie przyjda to skoncze ok 17.
Miłego dnia Wszystkim!SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Ja od zawsze miałam problemy z 💩, najlepsze dla mnie są te czopki eva/q - istne złoto. Niestety Natisz nie pomogły.
Dziś zjem rano śliwki namoczone od wczoraj w wodzie, podobno też są dobre.
Ja znowu budzę się z bólem głowy, to już 4 dzień. Masakra. -
Natisz, polecam Ci włączyć probiotyk na noc, dużo wody, błonnika i trochę ruchu. Czy nie masz problemów ogólnie z jelitami? Ja choruje na Crohna ale jestem w remisji, czasem potrafią się zrobić w jelitach jakieś zwężenia, które są niebezpieczne. Jaka masz dietę?
-
nick nieaktualny