Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykar_oliv wrote:Szalona, w aplikacji detektor wykrywa mi tętno 140 ale w słuchawkach tego nie słychać, na sercu mam ok. 80.
-
nick nieaktualny
-
Iryska wrote:Moje cukru oszalały☹️ na czczo 92,, po śniadaniu 152☹️ nie chce insuliny 😭😭😭
Natisz co do tej laktulozy to tylko wiem, że jest coś takiego i że w ciąży niby można. Ale nic więcej nie wiem, bo na szczęście nie musiałam nigdy jej brać.
Ja też lubiłam ciuchy z Tesco, zwłaszcza mieli fajne piżamy, dresiki itp. Jak nie byłam w ciązy i nawet jeszcze nie planowaliśmy to te słodkie małe ubranka mnie zawsze tam rozczulały. 😍Natisz lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
Julik wrote:Ja muszę sie ogarnąć do wyjścia na już, ale tak dziś się źle czułam rano... że boje sie wyjsc z łóżka. 🙁
Widzialyscie ta historie z oszustka na ovu?
Jaką historie?
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
nick nieaktualnyAnnia wrote:Ojej. Irysko polecę Ci mój patent na lepsze cukry na czczo - zjedz przed spaniem twaróg czy szklankę mleka, mi po tym cukry na czczo zrobiły się 82-86, a wcześniej miałam bardziej 86-89. A Twoja siostra też miała takie skoki po posiłkach?
Natisz co do tej laktulozy to tylko wiem, że jest coś takiego i że w ciąży niby można. Ale nic więcej nie wiem, bo na szczęście nie musiałam nigdy jej brać.
Ja też lubiłam ciuchy z Tesco, zwłaszcza mieli fajne piżamy, dresiki itp. Jak nie byłam w ciązy i nawet jeszcze nie planowaliśmy to te słodkie małe ubranka mnie zawsze tam rozczulały. 😍Ounai lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:Ojej. Irysko polecę Ci mój patent na lepsze cukry na czczo - zjedz przed spaniem twaróg czy szklankę mleka, mi po tym cukry na czczo zrobiły się 82-86, a wcześniej miałam bardziej 86-89. A Twoja siostra też miała takie skoki po posiłkach?
Ja też lubiłam ciuchy z Tesco, zwłaszcza mieli fajne piżamy, dresiki itp. Jak nie byłam w ciązy i nawet jeszcze nie planowaliśmy to te słodkie małe ubranka mnie zawsze tam rozczulały. 😍
Może dzisiaj oszalały te cukry bo wczoraj na kolację jadłam kiełbasę tłustą dosyć🤷12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
SzalonaOna wrote:Ja nie mam aplikacji, więc nie wiem na jakiej zasadzie to działa. Ja bez problemu znajduje. Ale wiesz, to moja 3 ciąża. W pierwszej to szału dostawałam, bo nie mogłam długo znaleźć
Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze... 29 mam wizytę a 10 czerwca genetyczne... -
nick nieaktualny
-
Iryska wrote:Zawsze jem kolacje przed snem, zwykle cukier na czczo 85-88. Może spróbuję ten twaróg jeszcze jak mówisz. Właśnie ona nie miała tak, ona miała zwykle po posiłku poniżej 120. Umówiłam się właśnie na telekonsultacje na środę.
Może dzisiaj oszalały te cukry bo wczoraj na kolację jadłam kiełbasę tłustą dosyć🤷Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
A ja się dziś witam w 2 trymestrze 👋
Zaczynam 14ty tydzień 😍 Bobo jest wielkości brzoskwini.
Z aplikacji korzystam z ciaza+ i preglife, moim zdaniem obie fajne.Anet.kaa, SzalonaOna, KarolinaMaria, Ounai, doomi03, dmg111, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Zapytam 3cczerwca lekarza o ten syrop.
Dziewczyny mam pytanie, czy któraś z Was może wypowiedzieć się na temat wózka babyactive? Dostałam ponad tys zł zniżki od tej firmy i od adamex 50 procent.
Bardziej podoba mi się babyactive. Tylko nie wiem jak z funkcjonalnościa.
Marzy mi się cybex, ale ten co mi się podoba kosztuje ponad 5 tys więc nie dam tyle za wózek.
Babyactive mam na myśli ten
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Dziewczyny co sądzicie o paracetamolu w ciąży ? Głowa mnie już drugi dzień boli i się zastanawiam.
7.05.2020 ⏸
8.05 12 dpo beta 105
11.05 15 dpo beta 410
Progesteron 27.6
14.05 beta 1694
Progesteron 21
22.05 USG pęcherzyk ciążowy 10 mm z widocznym pęcherzykiem żółtkowym
26.05 USG z widocznym serduszkiem
Starania o 2 dziecko od styczeń 2024.
24.11.2024 ⏸️ cień na teście 10dpo
25.11. 2024 ⏸️ 11 dpo
27.11.2024 13 dpo beta 84.68
Próg 12.66
29.11.2024 15 dpo
Beta 191.7
Próg 17.8
-
Hej dziewczyny przepraszam was za wczofaj ale straszny malam dzien... Wszedzie pelno brzudzkow wuzkow i wgl... Bylam dzis u ginekologa i on powiedzial ze jesli mi nie wyjdzie trombofilia to i tak bede brala acard 75, luteine dopochwowo i dupka od pozytywnego testu. Tak sie zastanawiam czy acard naprawde taki dobry jest by utrzymac ciaze?Zawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
SolAngelica wrote:Dziewczyny co sądzicie o paracetamolu w ciąży ? Głowa mnie już drugi dzień boli i się zastanawiam.
tyle że mi na migreny nic nie pomaga. Może dziś dam mu jeszcze szansę.
W ciąży można brać paracetamol. -
nick nieaktualnyJusta91 wrote:Hej dziewczyny przepraszam was za wczofaj ale straszny malam dzien... Wszedzie pelno brzudzkow wuzkow i wgl... Bylam dzis u ginekologa i on powiedzial ze jesli mi nie wyjdzie trombofilia to i tak bede brala acard 75, luteine dopochwowo i dupka od pozytywnego testu. Tak sie zastanawiam czy acard naprawde taki dobry jest by utrzymac ciaze?
Heparyna jest ważniejsza, więc jeśli wyjdzie Tobie trombofilia to sugeruję znaleźć takiego lekarza, który da zalecenia na piśmie o konieczności wdrożenia.
Mi przy PAI hetero Paśnik wpisał, że do 12 tyg. należy stosować heparynę.
I Justa, jeśli masz ochotę zapraszam Cię na Bożenki - mamy fazę na diagnostykę, więc w tym ciężkim dla Ciebie czasie wesprzemy 💋💗Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2020, 11:25
-
SolAngelica wrote:Dziewczyny co sądzicie o paracetamolu w ciąży ? Głowa mnie już drugi dzień boli i się zastanawiam."Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1