Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:Mój mąż ma u góry dłuższe, boki krótsze i brodę do tego taka na 5 cm długości, więc uwierz mi, że to filozofia, żeby skrócić facetowi włosy
-
U nas ciężko
Amelka ciężko znosi szczepienie. Jak wróciłyśmy rano to ładnie spała, ale od 13 cały czas gorączka jej rośnie. Teraz było już 39, podałam pedicetamol. Jest przy tym taka biedna, wisi na piersi, nie mam szans nawet pójść do wc, zasypia tylko w Babybjorn ale jak się ja dotknie to się wybudza z krzykiem
biedactwo!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2021, 17:32
-
Ja jestem obsrajdupa jeśli chodzi o zabiegi i operacje i chyba cycków nie zrobię 😅😅😅 najwyżej 24/h na dobę będę chodzić w staniku 😂
Ja parę tygodni po porodzie miałam wielkie, ale teraz wróciły praktycznie do rozmiaru sprzed ciąży, te staniki z Alles mam 70F, ale pozwoli obwód robi się za luźny i pewnie będę musiała kupić nowe 🤔 -
nick nieaktualny
-
Nie nadrobie Was.
Jutro wracamy to i ja tu wrócę.
Pozdrawiamy z Robaniem z prawie 2 tyś metrów nad
Polcia to.wspaniały kompam podróży! Wymarzony bobas !Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2021, 18:30
Ladyo, kic83, kar_oliv, Lalia, SzalonaOna, Ounai, Maminka89, Meggi110818, Zulugula, asias86, kiniusia270, Inaa89, dmg111, Suszarka, Clover, Ania81, Ewa88 , calanthe lubią tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Ja też sobie zrobię cycki jak tylko skończę robić dzieci. Będą dwa kokoski 🥥🥥 Przed ciążą mniej niż zero, teraz karmię i zostało marne A, więc jak sobie zrobię to na seksowne C, a co się będę! 😂
Poważnie? Że też mi wcześniej nic nie mówiłaś!
Twoje cycuszki są cacy 😚Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Anetko - wspaniałe widoki, mocno zazdroszczę 😍
A jak teściowa? 😂
Coś mnie tam denerwuje ale tak samo jak moja mama więc żadna nie jest bardziej wkurzająca a obie lekko
Ciesze się, że je wzieliśmy tu ale też ciesze się że jutro wracamy 🤣
Tylko myśleliśmy z mężem że będziemy mieć luzik, że będą zajmować się Polą a jakoś średnio się garnąWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2021, 20:22
Lalia, Wik89, Suszarka, Ania81, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
Anetko, piękne zdjęcia 😍
Może babcie pomyślały, że mają wychodne 😂😂😂Suszarka lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Ulaa- jesteś pierwsza w kolejce do porodu 💙 jak się czujesz? Pokaż się z brzuszkiem!
Szczerze mówiąc to czuję się w miarę ok jak na te upalne temperatury za oknem 🥵
Nogi trochę puchną, ale to chyba raczej standard w ciąży w taki gorąc 😄
Ale nie wolno mi szaleć jeśli chodzi o aktywność, bo na ostatnim badaniu szyjka się skróciła, zmiękła i lekko rozwarła (na jeden palec) 🙉
Brzuszek nie jest jakiś wielki, bo ja też nigdy dużego w żadnej ciąży nie miałam 😉
Clover, Ladyo, kiniusia270, Nikaa92, Suszarka, asias86, Ania81, KarolinaMaria, kic83, Inaa89, SzalonaOna, Lalia, Zulugula, calanthe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Starająca gratulacje 😍 malutka jest śliczniusia 😘
Anetko piękne widoki, a Polcia slodziutka 🥰😘
Ula promieniejesz 😍 ślicznie i piękny zgrabny brzusio 😘 oszczedzaj się i uważaj na siebie 😊Ulaa lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰