Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Clover wrote:Piszecie o cyckach, moje też przegrywają nierówną walkę z grawitacją. A takie były fajne przed ciążą, jedna z niewielu rzeczy w moim ciele, z której byłam naprawdę zadowolona 😝
Żeby u mnie miało co walczyć z tą grawitacją. Że cycki rosną w ciąży wiedziałam. Ale ze maleją tak bardzo to nie wiedziałam 🥴 zostały tylko brodawki 🤣
Kurde na serio trzeba myśleć o operacji 😬dmg111, Clover, Ania81 lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
nick nieaktualny
-
Hej Dawno się nie odzywałam.Motylek możesz mnie tam zaktualizować na 1 stronie😁
urodziłam córeczkę Olę 30.06.2021 o 3.37. waga 2960 i 53 cm Poród SN😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2021, 16:15
SzalonaOna, dmg111, Clover, Ounai, Suszarka, Lalia, kar_oliv, kic83, Wik89, asias86, Ulaa, Ania81, Ewa88 lubią tę wiadomość
4x córka😁❤️🤪
-
Pochwale wam się że jutro mam spotkanie z architektem. Ma wstępny projekt naszego domu. Będziemy dogadywać ostatnie poprawki
dmg111, KarolinaMaria, Meggi110818, Clover, Ladyo, Ounai, Suszarka, Lalia, kar_oliv, kic83, Anet.kaa, asias86, Ania81, Ewa88 lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Clover wrote:Piszecie o cyckach, moje też przegrywają nierówną walkę z grawitacją. A takie były fajne przed ciążą, jedna z niewielu rzeczy w moim ciele, z której byłam naprawdę zadowolona 😝
Mam to samo!
Lubiłam swój biust, może nie był idealny ale uważałam że to jeden z atutów 👍
A teraz mimo że nie wisi po kolana, to jest taki sflaczały🤣
Ale koleżanka mówiła że najgorszy pierwszy rok po odstawieniu od piersi, s później w miarę wraca 👍😁Clover, Wik89, Ania81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lalia wrote:Mam to samo!
Lubiłam swój biust, może nie był idealny ale uważałam że to jeden z atutów 👍
A teraz mimo że nie wisi po kolana, to jest taki sflaczały🤣
Ale koleżanka mówiła że najgorszy pierwszy rok po odstawieniu od piersi, s później w miarę wraca 👍😁02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
dmg111 wrote:Ja też sobie zrobię cycki jak tylko skończę robić dzieci. Będą dwa kokoski 🥥🥥 Przed ciążą mniej niż zero, teraz karmię i zostało marne A, więc jak sobie zrobię to na seksowne C, a co się będę! 😂
To tak jak u mnie, tyle że jak skończyłam kp to dużo mniej niz zero 🤪dmg111 lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Ladyo wrote:Clover podziwiam za odwagę 😂 Rok temu jak były tak długo salony zamknięte to tez mąż wymyślił ze mu obetnie włosy. Załatwił maszynkę, ja pooglądałam filmiki na YouTube. Ale jak przyszło co do czego to myślałam ze albo ja go zamorduje albo on mnie albo popełnimy zbiorowe harakiri. Prawie skończyło się rozwodem. W połowie rzuciłam maszynka i powiedziałam ze ma sobie radzić sam jak zamierza komentować 😂 . Pół dnia chodził z głowa ogolona do połowy 😂 wieczorem łaskawie spróbowaliśmy znowu. Ostatecznie wyglądał jak po normalnym fryzjerze, zreszta tez mi filozofia skrócić włosy facetowi. Ale nigdy więcej 😂😂😂!
Ladyo lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Które wzięłaś? My też na 99% bierzemy kavke multiage chyba lnianą
Enigva, miałam to samo. Ja się ogarnęłam bez terapii, ale jeśli sama nie potrafisz to idź bo to Cię będzie niszczyć. Trzeba się nauczyć odcinać. Ja też miewałam poczucie winy za to, że odpoczywam, za dużo zarabiam, jadę raz w roku na wakacje, bawię się z dzieckiem po pracy... Mogłabym tak wymieniać jeszcze długo. Teraz wreszcie odżyłam.
Myslalam ze sobie dobrze radze, ale teraz jak widze Malwi i rozmyslam na jakiego czlowieka chcialabym ja wychowac wszystko wraca, lacznie z tym co wyparlam, co przepracowalam…
My mamy kable multi age bawelna+bambus, ekstra jestOunai lubi tę wiadomość
🔸28 lat