X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gorące mamuśki 🤰❤️
Odpowiedz

Gorące mamuśki 🤰❤️

Oceń ten wątek:
  • Ladyo Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2021, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clover podziwiam za odwagę 😂 Rok temu jak były tak długo salony zamknięte to tez mąż wymyślił ze mu obetnie włosy. Załatwił maszynkę, ja pooglądałam filmiki na YouTube. Ale jak przyszło co do czego to myślałam ze albo ja go zamorduje albo on mnie albo popełnimy zbiorowe harakiri. Prawie skończyło się rozwodem. W połowie rzuciłam maszynka i powiedziałam ze ma sobie radzić sam jak zamierza komentować 😂 . Pół dnia chodził z głowa ogolona do połowy 😂 wieczorem łaskawie spróbowaliśmy znowu. Ostatecznie wyglądał jak po normalnym fryzjerze, zreszta tez mi filozofia skrócić włosy facetowi. Ale nigdy więcej 😂😂😂!

Clover lubi tę wiadomość

age.png
    👧🏻 2008 👧🏼2021 👧🏼2024
  • Ladyo Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2021, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak apropo to ja jutro mam Zanzibar 😍 Rano trening a prosto z treningu jadę do fryzjera!!! A ostatni raz byłam przed ślubem czyli 2,5 roki temu, zawsze farbuje sobie sama i podcinam końcówki. Ale stwierdziłam ze mam juz takie poniszczone ze trzeba je trochę skrócić profesjonalnie :) Czyli mąż zostanie z Amelka na dobre 3 godziny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2021, 12:01

SzalonaOna, Ania81, Lalia, Suszarka, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość

age.png
    👧🏻 2008 👧🏼2021 👧🏼2024
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2021, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inaa89 wrote:
    A to jest ta siostra dla której córki mieliście dać pieniążki?

Nie, tamta nie przyjedzie bo w innym kraju jest.
    Ale z ta jakos nie mam o czym porozmawiac, ona zawsze wszystko ocenia. Plus jej corka jest bardzo glosna i czasami to naprawde przeszkadzal, po drugie potrafi potwierac szafki, rzeczy powyciagac a jak jej zwroce uwage grzecznie to afera. Uprzedzam to nie jest 2 czy 3 let nie dziecko, ale prawie 6 letnie.
    Ogolnie stresuje sie ta ich cala wizyta🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2021, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladyo wrote:
    Clover podziwiam za odwagę 😂 Rok temu jak były tak długo salony zamknięte to tez mąż wymyślił ze mu obetnie włosy. Załatwił maszynkę, ja pooglądałam filmiki na YouTube. Ale jak przyszło co do czego to myślałam ze albo ja go zamorduje albo on mnie albo popełnimy zbiorowe harakiri. Prawie skończyło się rozwodem. W połowie rzuciłam maszynka i powiedziałam ze ma sobie radzić sam jak zamierza komentować 😂 . Pół dnia chodził z głowa ogolona do połowy 😂 wieczorem łaskawie spróbowaliśmy znowu. Ostatecznie wyglądał jak po normalnym fryzjerze, zreszta tez mi filozofia skrócić włosy facetowi. Ale nigdy więcej 😂😂😂!

Ja na poczatku lockdownu zgolilam mezowi wlosy na jego wlasnie zyczenie. Po wszystkim maz stwierdzil ze mnie kocha ale juz nigdy wiecej nie da mi obciac sobie wlosow 😂😂😂😂😂 i ze woli wygladac jak hipi 😂😂😂😂

Ladyo, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2021, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clover wrote:
    Motylku, przykro mi, że nie dostałaś tego stanowiska, ale myślę, że wszystko przed Tobą i że prędzej czy później uda Ci się awansować 😘

Ja dzisiaj złapałam zdziwko, bo przysłali mi list polecony z pracy, myślałam że to jakaś informacja w stylu, że nie przedłużą mi umowy czy coś (mam koniec umowy za 2 miesiące), a tam pismo z decyzją o podwyżce 🤣🤣 Nie łudzę się, że mi przedłużą, ale podwyżki się nie spodziewałam. Pewnie wszyscy dostali i dlatego ja też, ale jednak zawsze to dobra wiadomość :)
    Więcej kasy to zawsze dobra wiadomość :) gratuluję!

Clover lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2021, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania81 wrote:
    Ja na poczatku lockdownu zgolilam mezowi wlosy na jego wlasnie zyczenie. Po wszystkim maz stwierdzil ze mnie kocha ale juz nigdy wiecej nie da mi obciac sobie wlosow 😂😂😂😂😂 i ze woli wygladac jak hipi 😂😂😂😂
    Ja z kolei w lockdown ie zaczęłam obcinać męża no i obcinam go do teraz bo jemu się podoba 😂

Ania81, Clover lubią tę wiadomość

• Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2021, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż strzyże facetów amatorsko wszyscy sąsiedzi do nas przychodzą . Raz mnie poprosił o strzyżenie dokładnie mi mówił jak mam to robić ale powiedziałam że nigdy więcej bo myślałam że mnie trafi.
    Franek w sobotę kończy trzy lata piekę mu właśnie tort pochwalę się jak skończę :)

SzalonaOna, Ania81, Lalia, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość

Dawniej Biedrona89

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

Kwas foliowy, Wit D3

Morfologia nasienia - ✅

HyCoSy - oba jajowodu drożne

Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium

Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
    "Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2021, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Worka at Home 😂😂😂

abe294d149fe.jpg

Meggi110818, Inaa89, Ania81, Lalia, Ladyo, Clover, kic83, dmg111, kar_oliv, Ewa88 lubią tę wiadomość

• Inaa89 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2021, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladyo wrote:
    Ounai tylko pytanie czy nas tez obejmie ten nowy program. Ma wejść w 2022 r. Ale może być tak, ze będzie dotyczył np tylko dzieci które się urodzą od wejścia w życie ustawy czyli od 2022 r (taka wypowiedz polityka słyszałam :/) Wszystko zależy jak napiszą ustawę a oni sami pewnie jeszcze tego nie wiedza. A to już by w ogóle było niesprawiedliwe jakby nas pominęli. Rozdawnictwo rozdawnictwem ale niech już rozdają wszystkim po równo 😂
    We wtorek mówili w radiu, że najpierw tak miało być że tylko dla dzieci urodzonych po wejściu ustawy czyli od stycznia 2022. Ale zmienili to i obejmie też dzieci które w czasie wejścia ustawy będą w przedziale wiekowym 12-36 miesięcy. Wolałabym nie mieć tych pieniędzy, kosztem innych ludzi..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2021, 12:43

02.06 13 dpo II
    03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
    06.06 17 dpo beta 700
    28+6 1496g <3
    17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰

f2wlanliic1wg5qa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2021, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylku pieknie razem wygladacie ie, Matylda to juz powazny bobas. Kornelia to juz duza dziewczynka, Filip przystojniak

SzalonaOna lubi tę wiadomość

• Lalia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2021, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladyo, super Zanzi 😁😁

Ja zrobiłam zamóeienie w c&a, oczywiście wszystko dla Olka a dla mnie tylko skarpetki 🤣
    Ale bardzo mi się podobają wzory dla dzieci stamtąd, szkoda tylko że dużo już wykupione 😔 a powyżej 100 zł darmowa wysyłka do paczkomatu!

Clover lubi tę wiadomość

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
    Św. Augustyn

💙💙 Aleksander 💙💙
    🎂18.12.2020 r. (38+4)🕖 7:12 ⚖️ 3500g📏 53 cm
    age.png

💙💙 Kacper 💙💙
    🎂13.01.2023 r. (39+1) 🕐00:57 ⚖️3280 g 📏58 cm
    age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2021, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia wrote:
    Ladyo, super Zanzi 😁😁

Ja zrobiłam zamóeienie w c&a, oczywiście wszystko dla Olka a dla mnie tylko skarpetki 🤣
    Ale bardzo mi się podobają wzory dla dzieci stamtąd, szkoda tylko że dużo już wykupione 😔 a powyżej 100 zł darmowa wysyłka do paczkomatu!
    Ja ostatnio z Sinsay zamawiałam. Dla Matyldy bodziaki na krótki, dla Kornelii piżamę, dla Zuzi leginsy a dla Filipa dresy. Lubię uch jakośc i cenę :)

W ca sporo rzeczy mi się podobało, ale właśnie z dostępnością rozmiarów często jest dość kiepsko...

Lalia, Clover lubią tę wiadomość

• Ladyo Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2021, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inaa89 wrote:
    We wtorek mówili w radiu, że najpierw tak miało być że tylko dla dzieci urodzonych po wejściu ustawy czyli od stycznia 2022. Ale zmienili to i obejmie też dzieci które w czasie wejścia ustawy będą w przedziale wiekowym 12-36 miesięcy. Wolałabym nie mieć tych pieniędzy, kosztem innych ludzi..
    Dokładnie, „nadrukują pieniędzy” a za chwile chleb będzie kosztował 20 zł…

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2021, 12:50

Clover lubi tę wiadomość

age.png
    👧🏻 2008 👧🏼2021 👧🏼2024
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2021, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś z Was sama sobie rozjaśniała włosy?

Zastanawiam się, czy nie wrócić na chwilę do blondu, bo do ciemnego zawsze zdążę. Góra włosów już jest moja. Dół częściowo rozjaśniony. I jakiś ciemny blondzik bym sobie zrobiła 🤔

Korci mnie żeby już coś zrobić...

• asias86 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2021, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SzalonaOna wrote:
    No niestety, nie dostałam tego stanowiska. Szefowa widzi mnie na stanowisko Mentira/Team leadera i tam mam się łapać rekrutacji...

No nic, szkoda...
    Motylku przykro mi ale wierzę że nie długo awansujesz i tak robisz tam zawrotną karierę

SzalonaOna lubi tę wiadomość

Kuba 26.07.2020

Bartek 27.10.2022
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2021, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi110818 wrote:
    Czyli nie ma problemu bo ja nie mam cyckow 🙈 przed ciąża były mini, a teraz po skończeniu karmienia są mini mini mini. Chyba ma operacje czas zbierać 😁
    Też muszę zacząć odkładać bo moim do pępka już niewiele zostało 😂

Marta chodziła w samym pampersie. Taki specjalny do wody. Jak chcesz to możesz dodatkowo na to strój. Teraz na naukę pływania nic nie ubieram poza pampem a do aquaparku ma strój.

Motylku, przykro mi, ale warto było spróbować

Zulugula, Clover, SzalonaOna lubią tę wiadomość

age.png

age.png
  • asias86 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2021, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny muszę się pochwalić. Kuba sam dziś stanął bez żadnej podpórki 😁

Zulugula, Suszarka, Ania81, Meggi110818, Ladyo, Clover, Lalia, Maminka89, SzalonaOna, kic83, dmg111, Annia, kar_oliv, kiniusia270, Ewa88 lubią tę wiadomość

Kuba 26.07.2020

Bartek 27.10.2022
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2021, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2021, 11:53

Suszarka, Ania81, Ladyo, KarolinaMaria, Clover, Lalia, SzalonaOna, dmg111, kiniusia270, Ewa88 lubią tę wiadomość

💙 11.2020
    💗 11.2023
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2021, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2021, 11:53

Lalia, kiniusia270 lubią tę wiadomość

💙 11.2020
    💗 11.2023
  • Inaa89 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2021, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    Też muszę zacząć odkładać bo moim do pępka już niewiele zostało 😂

Marta chodziła w samym pampersie. Taki specjalny do wody. Jak chcesz to możesz dodatkowo na to strój. Teraz na naukę pływania nic nie ubieram poza pampem a do aquaparku ma strój.

Motylku, przykro mi, ale warto było spróbować
    Mam tak samo cycki jak kobita po 80 🤣 muszę powiedzieć mazowi że ma mi zrobić na urodziny nowe dyndalki 🤣

Clover, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość

02.06 13 dpo II
    03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
    06.06 17 dpo beta 700
    28+6 1496g <3
    17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰

f2wlanliic1wg5qa.png
‹‹ 3847 3848 3849 3850 3851 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ