Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggi110818 wrote:Dziewczyny jak ubrać niemowlę na basen?
Pod strój taki specjalny pampers? I to wystarczy? Nic z niego nie wypłynie? 😁one mają za zadanie zatrzymać 💩 spokojnie, dwójeczka pozostanie na swoim miejscu na pewno 😂 warto wziąć sobie ręcznik i mieć przy basenie żeby okryć bobasa po wyjściu z wody 👍
Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka wrote:Tak, pampers do wody+strój. Pampersy na basen przepuszczają siku, jakby chłonęły siku to by też wchłaniały wodę z basenu
one mają za zadanie zatrzymać 💩 spokojnie, dwójeczka pozostanie na swoim miejscu na pewno 😂 warto wziąć sobie ręcznik i mieć przy basenie żeby okryć bobasa po wyjściu z wody 👍
Ale tego pampersa nakładam na zwykłego? 🙈
Zielona jestem w tym🙉
Jak to przepuszczają siku?O ❤️
Z ❤️ -
nick nieaktualny
-
Meggi, nieee. Zakładasz tego pampersa basenowego a na niego strój 👍
My mieliśmy zwykłe babydream z Rossmana i nie wiem czy przepuszczały siku czy nie ale na pewno gacie kąpielowe Olka nie były żółte od siku więc chyba się sprawdzały 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2021, 11:04
-
nick nieaktualnyInna, Ounai znam bol matki przy bolach wzrostowych, moj 4 latek ma. Tez, tak jak Ounai, podaje ibuprofen, inaczej mozna pasc.
Moj synus ma tez czasami napad wolania mnie co chwila w nocy 🥴🥴🥴🥴. Zdarza sie, ze wola mnie nawet 10 razy w nocy (ostatnio tak zegarek pokazal). Czuje sie jak zombie od kilku dni🥴🥴🥴🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️.
Siostra meza oznajmila, ze przyjezdzaja w nastepny weekend. Staram sie podejsc do tego optymistycznie, ale juz gdzies tam w srodku spina sie pojawia. Zastanawiam sie co znowu wykabinuja, co pojedzie nie tak. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ -
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Social Media Supporter
Ja to Cię podziwiam, z trójką dzieci tak ogarniać pracę. Ja to jakaś lewa jestem, nic mi się nie chce. Oliwki na chwilę zostawić nie mogę, wyrwała wczoraj gniazko 🥴 zabezpieczone było takimi pypkami, to całym się zajęła 🥴.
Też chcę zmienić pracę i miałam plan od lipca przypominać sobie rzeczy ze szkolenia i certyfikatu plus angielski i nauka samemu żeby w grudniu coś tam już ogarniać i zacząć cv wysyłać... Ale czarno to widzę, dopiero laptopa wyciągnęłam 😑O ❤️
Z ❤️ -
Ania81 wrote:Inna, Ounai znam bol matki przy bolach wzrostowych, moj 4 latek ma. Tez, tak jak Ounai, podaje ibuprofen, inaczej mozna pasc.
Moj synus ma tez czasami napad wolania mnie co chwila w nocy 🥴🥴🥴🥴. Zdarza sie, ze wola mnie nawet 10 razy w nocy (ostatnio tak zegarek pokazal). Czuje sie jak zombie od kilku dni🥴🥴🥴🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️.
Siostra meza oznajmila, ze przyjezdzaja w nastepny weekend. Staram sie podejsc do tego optymistycznie, ale juz gdzies tam w srodku spina sie pojawia. Zastanawiam sie co znowu wykabinuja, co pojedzie nie tak. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualnyMeggi110818 wrote:Ja to Cię podziwiam, z trójką dzieci tak ogarniać pracę. Ja to jakaś lewa jestem, nic mi się nie chce. Oliwki na chwilę zostawić nie mogę, wyrwała wczoraj gniazko 🥴 zabezpieczone było takimi pypkami, to całym się zajęła 🥴.
Też chcę zmienić pracę i miałam plan od lipca przypominać sobie rzeczy ze szkolenia i certyfikatu plus angielski i nauka samemu żeby w grudniu coś tam już ogarniać i zacząć cv wysyłać... Ale czarno to widzę, dopiero laptopa wyciągnęłam 😑Clover lubi tę wiadomość
-
Motylku, przykro mi, że nie dostałaś tego stanowiska, ale myślę, że wszystko przed Tobą i że prędzej czy później uda Ci się awansować 😘
Ja dzisiaj złapałam zdziwko, bo przysłali mi list polecony z pracy, myślałam że to jakaś informacja w stylu, że nie przedłużą mi umowy czy coś (mam koniec umowy za 2 miesiące), a tam pismo z decyzją o podwyżce 🤣🤣 Nie łudzę się, że mi przedłużą, ale podwyżki się nie spodziewałam. Pewnie wszyscy dostali i dlatego ja też, ale jednak zawsze to dobra wiadomośćSzalonaOna, Lalia, Suszarka, KarolinaMaria, dmg111, Ounai lubią tę wiadomość
-
Suszarka wrote:Tak, pampers do wody+strój. Pampersy na basen przepuszczają siku, jakby chłonęły siku to by też wchłaniały wodę z basenu
one mają za zadanie zatrzymać 💩 spokojnie, dwójeczka pozostanie na swoim miejscu na pewno 😂 warto wziąć sobie ręcznik i mieć przy basenie żeby okryć bobasa po wyjściu z wody 👍
Lalia lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Motylku przykro mi, ale jesteś tak wspaniała w ogarnianiu wszystkiego że na bank za chwilę awansujesz 😉 i tak pniesz się w górę w ekspresowym tempie 😁
SzalonaOna, dmg111 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Ounai tylko pytanie czy nas tez obejmie ten nowy program. Ma wejść w 2022 r. Ale może być tak, ze będzie dotyczył np tylko dzieci które się urodzą od wejścia w życie ustawy czyli od 2022 r (taka wypowiedz polityka słyszałam
) Wszystko zależy jak napiszą ustawę a oni sami pewnie jeszcze tego nie wiedza. A to już by w ogóle było niesprawiedliwe jakby nas pominęli. Rozdawnictwo rozdawnictwem ale niech już rozdają wszystkim po równo 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2021, 11:51
SzalonaOna, Inaa89, dmg111, Ounai lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Ja im więcej mam na głowie, tym bardziej jestem zorganizowana. Złożyłam też papiery na studia zaoczne 🙉 moze się dostanę...! Ale ja tak lubię. Lubię godzić wiele obowiązków.
Ja niby też, ale teraz jestem ciągle przemęczona, taki kapeć że mnie, zero energii we mnie i od 2 tyg głowa nie przestaje mnie boleć. Czuję że jestem mega spięta, bo nawet szczęka ciężko mi ruszać.
Chyba muszę iść sama do osteopaty i do endokrynologa po LDNWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2021, 11:55
O ❤️
Z ❤️ -
A my w sobotę jedziemy nad morze a ja okres dziś dostałam 🤦♀️ kiedyś miałam jak w zegarku okres co 28-29 dni. A teraz mam co 35 dni. Niewiem czy kp ma wpływ na to.02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Mój mąż mnie normalnie osłabia czasem. W poniedziałek sobie przypomniał, że w niedzielę mamy chrzciny i że przydałoby się ogarnąć włosy i zarost. On chodzi do barbera, ale mamy tylko dwóch w okolicy i oczywiście do żadnego nie było już miejsc. Poszedł ściąć włosy do fryzjerki, a brodę wymyślił że ja mu skrócę 😠 Żeby się nie zdziwił, jeśli skończy się tak, że mu za krótko przytnę i będzie musiał ogolić na zero haha 😂 Już raz tak było w zeszłym roku tylko że z włosami, jak się covid zaczął i wszystko pozamykali.