Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak Was czytam i ja tez mam podobny problem, właśnie mi Ounai uświadomiła. Ja nie potrafię odpoczywać, tzn jak siedzę i nic nie robię to mam poczucie ze marnuje czas j zaraz sobie szukam roboty, np sprzątam itp. Inaczej mam wyrzuty sumienia, dokładnie tak jak Wy kiedy kupicie sobie coś drogiego. Tez to wyniosłam z domu
AgataAgatka, Suszarka, Nowastaraczka, Ania81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
kar_oliv, Angie1985, KarolinaMaria, asias86, Lalia, Inaa89, Ladyo, Suszarka, Ounai, dmg111, Nowastaraczka, Meggi110818, Ania81, Tajka, Clover, Ewa88 , Martt95 lubią tę wiadomość
-
Ladyo wrote:Tak Was czytam i ja tez mam podobny problem, właśnie mi Ounai uświadomiła. Ja nie potrafię odpoczywać, tzn jak siedzę i nic nie robię to mam poczucie ze marnuje czas j zaraz sobie szukam roboty, np sprzątam itp. Inaczej mam wyrzuty sumienia, dokładnie tak jak Wy kiedy kupicie sobie coś drogiego. Tez to wyniosłam z domu
My odrzucamy raczej ten dom dzisiejszy. Niestety za dużo rzeczy do remontu.
A jutro pakowanie i w piątek rano ruszamy na PodkarpacieSzalonaOna, Ania81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOunai wrote:A to też mam i też wyniosłam to z domu. Mój mąż ciągle mi mówi "nie potrafisz usiąść na dupie jak Twoja matka. Zaraz będziesz z każdą szklanką latać" (moja mama z piętra na parter biega z każdą pojedyncza szklaneczka do zmywarki
My odrzucamy raczej ten dom dzisiejszy. Niestety za dużo rzeczy do remontu.
A jutro pakowanie i w piątek rano ruszamy na Podkarpacie -
nick nieaktualnyDobra, moje baki wszystkie śpią...
A ja dziś pierwszy raz zgrzeszyłam. Zjadłam połowę kebaba (rollo z mięsem i frytkami), ale powiem Wam, że warto było! Także jak moja waga w sobotę ani drgnie, to będę wiedzieć dlaczego 😂
Nie mogę zasnąć, myślę non stop o pracy...
Włączyłam sobie serialik na Netflix - I Land cy coś w ten desen. Nawet spoko.
Przespanych nocek dziewczyny! ❤️dmg111, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Słyszałyście o programie 1000 plus? 1000zl miesięcznie dla rodziców dzieci pomiędzy 12 a 26 miesiącem życia pod warunkiem że ma się więcej niż jedno dziecko. Znowu nasze Państwo będzie rozdawać kasę02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
U mnie ciężka nocka, Tymek ładnie spał. Ale Ksawciu płakał chyba z 8 razy że go nóżki bolą ( ma te bóle wzrostowe). Musialammu masować. A oczywiście dziś tata nie mógł tylko mama. Jestem padnięta. Wczoraj wieczorem zrobiłam sobie mały zanzi i poszło pedi na stopki. Zrobiłam sobie piętki i pomalowałam hybrydę na paznokciach. Dziś kolejny zanzi zrobię hybrydke na dłoniach 😅 trzeba jakoś wyglądać na wakacjach 😅
KarolinaMaria, dmg111, Nowastaraczka, Lalia, Ania81, Clover, Ewa88 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Inaa89 wrote:To jest ten polski ład czy jakoś tak. I to niejest 1000+ tylko na drugie i kazde kolejne dziecko między 12 a 36 miesiącem życia ma się dostać 12tys złotych i masz mieć wybór jak maja to wypłacić albo 1tys zł co miesiąc przez rok albo 500zl co miesiąc przez 2 lata. Słyszałam w radiu jak jechałam do fizjo. Trochę przesadzają, bo zaraz odbije się to na naszych podatkach 😏
Ania81, Clover lubią tę wiadomość
-
Ounai, wzięłam z tkaniny żakardowej. Kolor denim herringbone. Podobały mi się bardziej dziewczęce wzory ale chciałam uniwersalne, bo może kiedyś się doczekamy synka, no i mąż by pewnie nie chciał pomykać w różowych lamach 😂
O tym niby polskim ładzie słyszałam, efekt będzie taki że znowu ceny wszystkiego pójdą w górę...
Ladyo, z siedzeniem mam identycznie. No nie potrafię sobie odpuścić 🤷Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Inaa89 wrote:Tymek wg nie chce jeść owoców że słoika. Zje tylko jak wymieszam z kaszka. Dlatego to co kupiłam podaję na śniadanko z kaszka i więcej już nie kupię. On woli zjeść takie świeże owocki 😊
Leos ma to samo, te słoikowe chyba są za kwaśne, teraz do kaszki przy gotowaniu tez dorzucam swieze owoce i potem blenduję , a wydawalo mi się ze bedzie zachwycony owockami ze słoiczka 🙄 -
SzalonaOna wrote:Matylda też poleca Antilopa
P. S. Zdjęcie jest z teraz! Ma taki szal, że nie chce wyjść
Super, Matylda zadowolona☺️
My też mamy w planach kupić to krzesełko, czekamy tylko kiedy Oliwka zacznie stabilnie siedzieć.
Widziałam też takie dmuchane wkładki do tego krzesełka. Do czego one są? Może przy niestabilnym siadzie pomogą? Fizjo i neurologopeda kazała nam na razie karmić na kolanach, ale to jest udręka 🙈 dwie łyżki i ucieka, wszystko ją rozprasza, a jedzenie jest wszędzie.
Kciuki za rekrutacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2021, 09:52
SzalonaOna lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
U nas Kuba niczym nie pogardzi czy to ze słoika czy świeże 🤦. Teraz jego ulubionym owocem są czereśnie normalnie trzęsie się jak je widzi. Moim zdaniem te że słoika są kwaśniejsze.
A tak w ogóle Dzień dobry
U nas od kilku dni niespokojne noce pewnie przez te duchotę.Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Moj synek tez uwielbia czeresnie i trzesie sie na ich widok 😂
Meggi, ta wkladka jest wlasnie do mniejszych dzieci, my ja stosowalismy dopoki Gucio nie zaczal stabilnie siedziec, a do samego karmienia juz go sadzalismy w krzeselku. Przydala sie na jakies 2-3 miesiace. Alternatywa jest „oblozenie” dziecka po bokach i z tylu recznikami 😀
dmg111, Suszarka lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Hej Maminki ❤️ My po szczepieniu! 5w1, Rota, pneumo i żółtaczka. Amelka wazy 5200, ma 58 cm. Dziś juz 7 tygodni 😍! Zapytałam o to jej preferowanie lewej strony, lekarz zbadał i dał skierowanie na rehabilitacje. Pójdę później się dowiadywać jakie terminy, dam szanse NFZ a jak się nie uda to będę kombinowac, wystarczy ze z J. od 13 lat mamy prywatnie. A jutro znów szczepienie, tym razem z J. druga dawka pajzera. Obyśmy to przetrwali
Pisałam Wam wczoraj ze kupiłam sukienkę na chrzciny… miesiąc się czaiłam żeby ja kupić ale zawsze byl jakiś ważniejszy wydatek. Sukienka 300 zł. Kupiłam. 30 minut później dodali na insta kod rabatowy 😭 brawo ja 😭😭😭!
Wik89, Ania81, Lalia, Clover lubią tę wiadomość