Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kar_oliv wrote:Mam za swoje, teraz czarne myśli wiadomo.
No nie dziwię Ci się sama bym szalała.
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
Widzę, że 9.06 to wizyt bardzo dużo trudno będzie zapamiętać kto co i jak 😅 Ale damy radę!!🍀🍀🍀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2020, 21:07
Zulugula lubi tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
Edyciak wrote:Dziewczyny, które znacie już płeć dziecka. Mam takie pytanie, możecie sprawdzić, ile wynosiło pH moczu w pierwszym badaniu?
Czytałam o tym teście sody i tu chodzi o ph moczu. Im bliżej pH=5, tym większe prawdopodobieństwo że będzie dziewczynka. A im bliżej pH=8 Znaczy że będzie chłopiec. Ciekawe, czy się sprawdza.
Ja miałam 6 i jest synekCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kar_oliv wrote:Szalona, nie ma opcji żebym tym detektorem coś usłyszała... mam tylozgiecie może to ma wpływ? Fragaria czy Ty też miałaś problemy z detektorem czy coś źle pamiętam? Z tego wszystkiego nie wiem czy nie pójść na wizytę jutro...
Ile lekarz do przodu może wystawić kontynuację l4? -
kar_oliv wrote:Szalona, nie ma opcji żebym tym detektorem coś usłyszała... mam tylozgiecie może to ma wpływ? Fragaria czy Ty też miałaś problemy z detektorem czy coś źle pamiętam? Z tego wszystkiego nie wiem czy nie pójść na wizytę jutro...
Ile lekarz do przodu może wystawić kontynuację l4?
Wystawia na tyle na ile potrzebujesz, a raczej do kolejnej wizytyCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
SzalonaOna wrote:Lola - jutro wizyta
jak nastrój?
Dziewczyny spójrzcie na 1 stronę i dajcie znać która kiedy ma wizytęto dopisze!
3.06 godz 17:30 normalna wizyta
17.06 godz 9:00 prenatalne 3 trymSzalonaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykar_oliv wrote:Szalona, nie ma opcji żebym tym detektorem coś usłyszała... mam tylozgiecie może to ma wpływ? Fragaria czy Ty też miałaś problemy z detektorem czy coś źle pamiętam? Z tego wszystkiego nie wiem czy nie pójść na wizytę jutro...
Ile lekarz do przodu może wystawić kontynuację l4? -
nick nieaktualnyOkej, to co się dało, uzupełniłam
OwaOrzeszkowa - odezwij się co u Ciebie! Sierpień już blisko
Kłot, Sylwucha, kiniusia270, dmg, Wik, Kkasia, Nowastaraczka, Fragaria, patrycja92, ruda, Ewa88, kar_oliv, sarita35, LaBellePerle, lucky, Ulaa, Adna - kiedy macie kolejne wizyty? -
kar_oliv wrote:Angel Sounds, tak swoje słyszę, zel też mam.
Mi najlepiej wyłapuje jak rozsmaruje trochę żelu A później dam sporo na ten detektor też i kręcę dosłownie po kilka milimetrów w miejscu gdzie wiem że siedzi czyli mega nisko po lewej stronie - zawsze tam jestale to.tez czasami nie trwa minutę tylko szukam z 10 minut, a na początku to z 20 minut szukałam.
Ja generalnie sprawdzam dziecię co 2- 3 dni aby się nie denerwować codziennie że nie mogę znaleźć i żeby też nie narażać go/jej jeśli miałoby to mieć jakieś skutki.
Ten mój- mały bez wyświetlacza że słuchawkami do uszu jest niby od.9 tygodnia, może masz ten od 12?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2020, 21:54
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Okej, to co się dało, uzupełniłam
OwaOrzeszkowa - odezwij się co u Ciebie! Sierpień już blisko
Kłot, Sylwucha, kiniusia270, dmg, Wik, Kkasia, Nowastaraczka, Fragaria, patrycja92, ruda, Ewa88, kar_oliv, sarita35, LaBellePerle, lucky, Ulaa, Adna - kiedy macie kolejne wizyty?
Ja mam 28 maja o 15stej ☺️SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Ulaaaa
nasz najpopularniejszy bloger kulinarny: Wrocławskie podróże kulinarne dziś był w Waszym Barze i bardzo chwalił
A pod jego postem też cała masa superlatyw od ludzi była
Ulaa, doomi03, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:A wylapalas kiedykolwiek dzidzię?
Mi najlepiej wyłapuje jak rozsmaruje trochę żelu A później dam sporo na ten detektor też i kręcę dosłownie po kilka milimetrów w miejscu gdzie wiem że siedzi czyli mega nisko po lewej stronie - zawsze tam jestale to.tez czasami nie trwa minutę tylko szukam z 10 minut, a na początku to z 20 minut szukałam.
Ja generalnie sprawdzam dziecię co 2- 3 dni aby się nie denerwować codziennie że nie mogę znaleźć i żeby też nie narażać go/jej jeśli miałoby to mieć jakieś skutki.
Ten mój- mały bez wyświetlacza że słuchawkami do uszu jest niby od.9 tygodnia, może masz ten od 12?
W ulotce jest że może od 9 wyłapać, nie mam doświadczenia w tym temacie, może mam mega rozbudowane jelita 😀 ale ogólnie jestem szczupła, mówię sobie, że jest ok ale po prostu może w moim przypadku jest za wcześnie na wyłapanie...