Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Pcosik_2 wrote:Mamuśki,
Mam pytanie odnośnie wyprawki dla malucha. Czy kupowaliście coś na AliExpress co uważacie, ze warto tam kupić ? Może coś polecacie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2021, 18:10
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
nick nieaktualnyOunai powiesz jaką nianie z kamerka zamawialaś?🙂
Motylku ja to bym zagadała z właścicielką o ten remont, może przysłowiowego grosza dorzuci, jeśli mieszkanie jest w średnim standardzie. 🙂
Moim zdaniem to tez jest różnica w jakimś stanie się zacznie wynajmować mieszkanie. Jeśli ściany wymagają remontu to co innego niż "widzimisię" na inny kolor ściany. 🙂SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc i czolem dziewczyny.
Inaa89 zdrowka dla Tymusia❤️❤️❤️.
Pisalam wam, ze w ramach buntu szalone 40chy mam zamiar przeklic sobie nochala. No i sie okazal, ze musze poczekac az Haris permamentnie sie ode mnie odlaczy (zakonczymy kp), doczekac 2 miesiace i wtedy igla bede kluc nochala. Ze wzgledu na mozliwosc infekcji szanujacy sie piercer nie podejmie sie tego w trakcie kp.
Takze czekam kilka miesiecy, az co co sie odwlecze to nie uciecze to te pare miesiecy wta czy w ta to pikus.
Poinformowala moja mame o mum zamiarze. I oczywiscie ta skomentowala, ze jej sie nie podoba wiec nie powinnam tego robic. Stwierdzilam, ze o gustach sie nie dyskutuje, i ze co jej sie podoba lub nie, nie musi mi odpowiadac. Pewnie znowu bedzie teraz marudzic, bo jej oczekiwanie jest ze ja sie jej poddam. -
Belie ja polecam xblitz, robiłam duży research i z tej firmy są dobre jakościowo i w dobrej cenie. Jak kupujesz bezpośrednio na ich stronie to jeszcze jest rabat za newsletter. Ja chciałam kupić xblitz kinder lite ale ostatecznie dostaliśmy zwykła nianie elektroniczna od znajomych wiec już zrezygnowałam z zakupu. Zaufaj położnej tez ja polecały
-
Zulugula wrote:Mamy kp dzieci 9msc + : ile razy dziennie teraz jedzą mleko Wasze dzieciaczki?
Lalia Olek je 3 razy tak?
U nas teraz też tak ok 3 razy, a wczoraj drugi raz karmilam dopiero o 19😳 ale potem trzeci już po godzinie 🐷 i pan Turbo padł i zasnął.
Jak częstuje w dzień to mleko jest be, a jedzonko cacy. Cos mi się wydaje, że Tomek szybko odstawi się w dzień.
Gość je 5 razy dziennie. Ostatnio jejecznice z 2jaj na maśle plus chlebek poprawił połową awokado i połówką banana🐖🐷🐽 ja nie wiem czy on nie je za dużo. Siedzi mi w głowie to co Iryska chyba kiedys pisała o skręcie kiszek😶Zulugula lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
U nas temp ciągle utrzymuje się na poziomie 39. Myślałam że antybiotyk już powinien zadziałać a tu nic lepiej nie jest 😒 jutro idziemy do lekarza bo chcial nas koniecznie zobaczyć jeśli do czwartku utrzymywałaby się temp. A utrzymuje i to nie mala. Tak mi go szkoda, jest taki biedny, wg się nie uśmiecha, ledwo co je teraz 😒 mam nadzieję tylko ze nie trafimy na końcu do szpitala...02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Inaa89 wrote:U nas temp ciągle utrzymuje się na poziomie 39. Myślałam że antybiotyk już powinien zadziałać a tu nic lepiej nie jest 😒 jutro idziemy do lekarza bo chcial nas koniecznie zobaczyć jeśli do czwartku utrzymywałaby się temp. A utrzymuje i to nie mala. Tak mi go szkoda, jest taki biedny, wg się nie uśmiecha, ledwo co je teraz 😒 mam nadzieję tylko ze nie trafimy na końcu do szpitala...
Bardzo mi przykro. Jaki antybiotyk bierzecie? Rozumiem ze antybiotyl zapisany w ciemno w sensie bez posiewu?
Zdecydowanie jesli antybiotyk jest trafiony jiz po 2 dawkach powinna obnizyc sie temperatura...Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Przy Waszych bobasach to Olek je jak ptaszek 🙈 może ja takie niedobre rzeczy mu daje 🤣
-
Kochane, wpadam na moment bo dalej ledwie żyję
Siekło mnie konkretnie:( Całe dnie leżę i śpię. Julek za to już prawie zdrowy, ma jeszcze tylko jakąś końcówkę kataru, ale nie ma gorączki, widać że dobrze się czuje, ma apetyt. Jakaś turbo szybka ta infekcja u niego( tfu tfu, obym nie zapeszyła). Inaa89, Motyl, Zulu, Suszarka jak u Was sytuacja? Zdrowia dla wszystkich!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2021, 20:25
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Widziałam w ciągu dnia,że o szczepionkach rozmawiałyście. Ja przyznam się zupełnie szczerze, że mocno szczątkowo ogarniam temat, mam pediatrę której ufam bezgranicznie w tym zakresie.
Motyl, jeśli chodzi o mieszkanie to zgadzam się z dziewczynami. Ale też z drugiej strony, uważam że warto zwyczajnie zapytać właścicielki mieszkania jak ona zapatruje się na temat. A może akurat zgodzi się Wam co odjąć z czynszu? Wiesz jak to mówią, nie zapytasz nie będziesz wiedzieć. A jak po spotkaniu z psychoterapeutą? Macie plan działania?
Inaa89, doczytałam ze Tymek dalej chory:( Przykro mi bardzo. A na co w zasadzie dostaje antybiotyk? Na drogi oddechowe czy coś w moczu Wam wyszło?42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualnyemdar wrote:Kochane, wpadam na moment bo dalej ledwie żyję
Siekło mnie konkretnie:( Całe dnie leżę i śpię. Julek za to już prawie zdrowy, ma jeszcze tylko jakąś końcówkę kataru, ale nie ma gorączki, widać że dobrze się czuje, ma apetyt. Jakaś turbo szybka ta infekcja u niego( tfu tfu, obym nie zapeszyła). Inaa89, Motyl, Zulu, Suszarka jak u Was sytuacja? Zdrowia dla wszystkich!
Trsymaj sie emddar, wiem jak to kest jak chorobsko rozklada, a za dziecmi trzeba biegac. -
nick nieaktualnyemdar wrote:Widziałam w ciągu dnia,że o szczepionkach rozmawiałyście. Ja przyznam się zupełnie szczerze, że mocno szczątkowo ogarniam temat, mam pediatrę której ufam bezgranicznie w tym zakresie.
Motyl, jeśli chodzi o mieszkanie to zgadzam się z dziewczynami. Ale też z drugiej strony, uważam że warto zwyczajnie zapytać właścicielki mieszkania jak ona zapatruje się na temat. A może akurat zgodzi się Wam co odjąć z czynszu? Wiesz jak to mówią, nie zapytasz nie będziesz wiedzieć. A jak po spotkaniu z psychoterapeutą? Macie plan działania?
Inaa89, doczytałam ze Tymek dalej chory:( Przykro mi bardzo. A na co w zasadzie dostaje antybiotyk? Na drogi oddechowe czy coś w moczu Wam wyszło?emdar, Belie lubią tę wiadomość
-
Gagatka wrote:Czesc Dziewczyny, dawno się nie odzywałam ale strasznie mnie wszystko pochlonelo.
Widze, ze my mamy, mamy ciagle jakies rozkminy.
Wiec i ja chce sie poradzic- Ola ma prawie 8 miesuecy, niecale 7 korygowane i nie gaworzy, nie powtarza sylab. Tylko mnostwo swoich własnych dzwiekow.
Czy juz powinnam sie martwic i konsultowac z neurologopeda? Bo kolezanka mnie straszy autyzmem.
Z pozytywów, Ola raczkuje, siada a nawrt probuje sie podciagac o stolik.42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Motyl, nie dałabym rady biegać za Julkiem. Mąż go ogarnia w 100%. Jutro idzie z nim do lekarza na kontrolę( pierwszy raz sam bo zawsze albo byliśmy razem,albo ja sama) i mówi,że mam mu wszystko dokładnie zapisać o co ma zapytać. A potem jeszcze mówi że może nagra mi całą wizytę bo na pewno czegoś nie zapamięta 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Super, że trafiliście na fajną babkę. Kciuki trzymam za Was nieustannie ✊. No i zdrowia życzę Tobie i córkom!SzalonaOna lubi tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualnyemdar wrote:Motyl, nie dałabym rady biegać za Julkiem. Mąż go ogarnia w 100%. Jutro idzie z nim do lekarza na kontrolę( pierwszy raz sam bo zawsze albo byliśmy razem,albo ja sama) i mówi,że mam mu wszystko dokładnie zapisać o co ma zapytać. A potem jeszcze mówi że może nagra mi całą wizytę bo na pewno czegoś nie zapamięta 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Super, że trafiliście na fajną babkę. Kciuki trzymam za Was nieustannie ✊. No i zdrowia życzę Tobie i córkom!emdar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny