Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale jestem wsciekla! Dzwoni do mnie babka że szpitala iż zwolniło się miejsce i na jutro mamy przyjęcie z synem na tą terapie na tydzień na te jelitka. Mówię ok. Ale potem myślę, bo syn ma katar nie duży Ale ma czy może zostać przyjęty. Wiec do niej oddzwaniam i pytam, czy dziecko z lekkim katarem może zostać przyjęte żeby nie było na miejscu nie potrzebnych nie domówień. A ta mnie tak zjechała na czym świat stoi. Że jestem nie poważna, że to przeziębione dziecko to nie można. Że nie myślę I na koniec dodała że zmyślam u dziecka katar bo mi termin nie pasuje i rzuciła słuchawka. Zawsze czekam na te tel że szpitala z jak najszybszym terminem a ona na mnie z krzykami. Mąż się zdenerwował i każe mi skargę do dyrekcji złożyć. Ale ja niewiem co myślicie?02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualnyMotylku zdrowka dla Kornelii
Inaa89 zdrowka dla Tymusia.
U nas Haris zaczal sie krecic o 5 rano a obudzil sie o 5:30. W nocy tez sie krecil wiec ja jestem zombie🥴🥴. Teraz na mnie spi na mnie. Wogole jakis taki maruda sie robi. Nic mu nie pasuje. Mam nadzieje, ze nic go nie bierze. A moze to zeby?! Moje starszaki budzily sie z zebami na wierzchu, zero problemow.
Gagatko zycze super wyjazdu. Polecam rowniez okolice Mikolajek, Ruciane Nida.
Gagatka, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInaa89 wrote:Ale jestem wsciekla! Dzwoni do mnie babka że szpitala iż zwolniło się miejsce i na jutro mamy przyjęcie z synem na tą terapie na tydzień na te jelitka. Mówię ok. Ale potem myślę, bo syn ma katar nie duży Ale ma czy może zostać przyjęty. Wiec do niej oddzwaniam i pytam, czy dziecko z lekkim katarem może zostać przyjęte żeby nie było na miejscu nie potrzebnych nie domówień. A ta mnie tak zjechała na czym świat stoi. Że jestem nie poważna, że to przeziębione dziecko to nie można. Że nie myślę I na koniec dodała że zmyślam u dziecka katar bo mi termin nie pasuje i rzuciła słuchawka. Zawsze czekam na te tel że szpitala z jak najszybszym terminem a ona na mnie z krzykami. Mąż się zdenerwował i każe mi skargę do dyrekcji złożyć. Ale ja niewiem co myślicie?
Inaa89 skladaj skarge, bo ta baba jest nie powazna.
To jak cie potraktowala jest lekko mowiac okropne.
Kto jak kto ale ty jako mama wiesz najlepiej jak twoje dzieci sie czuja. -
Niestety stało się to czego się obawiałam, dostaliśmy skierowanie do szpitala. Lekarz powiedział że rzadko wystawia skierowania do szpitala bo stara się tego nie robić ale po 1 u Tymka za długo już trwa temp, po 2 musi miec porobione badania w tym crp rtg płuc, po 3 jest weekend dziś nigdzie już tego nie zrobią a on jest za mały żeby czekać 😔02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Zulugula wrote:Maminka
nie znasz jakichs fotografow w krk na sesje roczkową i świąteczną? -
Zulugula wrote:Tez tak szukam póki co. Znalazlam 3 fajne ale narazie czekam na odpowiedź
Annia
Jeśli można wiedzieć to ile zdjęć macie z sesji roczkowej i za jaką cene?Mamy 20 zdjęć w sumie, bo nie umiałam wybrać tylko 10.
Inaa, dużo zdrowia dla Tymka. Ja myślę, że szpital to dobry pomysł, bo tam się nim kompleksowo zajmą. Chociaż oczywiście wiem, że to nic miłego.A co do szpitala starszego syna i zachowania sekretarki, to myślę, że warto takich sytuacji nie odpuszczać. Dużo zdrowia dla Tymka, a dla Ciebie dużo siły!
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Suszarka wrote:A dziewczyny które już mają rezerwacje na sesje świąteczne, ile płacicie i co macie w pakiecie?
250 zł za 5 ujęć, zdjęcia w wersji cyfrowej i wywołane w formacie 15x23, każde dodatkowe ujęcie 35 złSuszarka lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Inaa, bardzo mi przykro 🥺 mam nadzieję że skoro dzisiaj temperatura była ciut mniejsza, to spędzicie w szpitalu tylko konieczne minimum! Dużo zdrówka 💙
A co do starszego syna, to dramatyczna sytuacja 😡 -
Inaa89, przykro mi z powodu szpitala:( Życzę Wam żebyście byli tylko tyle ile to konieczne. A co starszego syna,to ja bym złożyła skargę.
My po lekarzu,Julek praktycznie zdrowy. Lekarka sama się zdziwiła ze tak szybko mu przeszło. W pn możemy ruszać do żłobka. Ciekawe jak zareaguje...
Irysko, Karolina, Życzę Wam żeby Wasze maluchy też zaczęły same zasypiać w łóżeczku✊✊.KarolinaMaria, SzalonaOna lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Aha, ja od niedzieli dawałam Julkowi syrop z cebuli i czosnku. Lekarka powiedziała że być może to spowodowało że infekcja trwała tylko kilka dni i skończyło się tylko na katarku. Ja sama też piję namiętnie, ale na mnie tak super to nie działa:(42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Inaa89 wrote:Ale jestem wsciekla! Dzwoni do mnie babka że szpitala iż zwolniło się miejsce i na jutro mamy przyjęcie z synem na tą terapie na tydzień na te jelitka. Mówię ok. Ale potem myślę, bo syn ma katar nie duży Ale ma czy może zostać przyjęty. Wiec do niej oddzwaniam i pytam, czy dziecko z lekkim katarem może zostać przyjęte żeby nie było na miejscu nie potrzebnych nie domówień. A ta mnie tak zjechała na czym świat stoi. Że jestem nie poważna, że to przeziębione dziecko to nie można. Że nie myślę I na koniec dodała że zmyślam u dziecka katar bo mi termin nie pasuje i rzuciła słuchawka. Zawsze czekam na te tel że szpitala z jak najszybszym terminem a ona na mnie z krzykami. Mąż się zdenerwował i każe mi skargę do dyrekcji złożyć. Ale ja niewiem co myślicie?
-
Właśnie wyjeżdżamy, zanim się spakowałam i wg. Ale jedziemy do szpitala oddalonego od nas o 50km a nie tutaj w naszym mieście. Bo u nas odrazu kładą na oddzial. A w tamtym szpitalu przed przyjęciem robią pełen kompleks badań, w tym rtg płuc itd i dopiero po otrzymaniu wyników (a trwa to maksymalnie godzinę) decydują czy dziecko musi pozostać na oddziale czy też wdrażają leczenie i puszczają do domu.
Ounai, Lalia, Ania81, KarolinaMaria, Suszarka, SzalonaOna, Ewa88 , dmg111 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Inaa89 wrote:Niestety stało się to czego się obawiałam, dostaliśmy skierowanie do szpitala. Lekarz powiedział że rzadko wystawia skierowania do szpitala bo stara się tego nie robić ale po 1 u Tymka za długo już trwa temp, po 2 musi miec porobione badania w tym crp rtg płuc, po 3 jest weekend dziś nigdzie już tego nie zrobią a on jest za mały żeby czekać 😔
współczuje Wam, ale na pewno pomogą Tymusiowi w szpitalu. Dużo zdrówka dla Maluszka :*
-
Enigvaa wrote:Gdzie szukacie noclegów? Znacie jakies fajne miejsce na szybki wypad weekendowy, na Pomorzu?
musimy sie wyrwac choc na weekend i odpoczac.
choć ja czuje sie zererwujac przez booking bezpieczniej