Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolinaMaria Haha, a dzisiaj wlasnie rozmawialismy ze znajomymi z anglii i ich syn z maja tez juz spi po 10h. A ja sie ciesze jak mamy tylko 2-4 pobudki, co w tym tygodniu sie jeszcze nie zdarzylo 😅
Ale za to Malwi jest cudna w dzien. Ma dni ze tylko jeczy ale generalnie jest mega pogodnym dzieckiem. Ostatnio sie smialam ze nie umie plakac, bo robi taka smieszna mine, mruzy oczy, probuje wygiąć usta w podkówkę i udaje łkanie (tak to brzmi i wyglada, jakby udawala) 🤣KarolinaMaria, Ounai lubią tę wiadomość
🔸28 lat
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde... U nas Matylda wsttala po drzemce jakas ciepla. Teemometrr niby pokazal 37,8. Ale dalam jej ibufen teraz i usypia. Kaszel i katar nadal sa. Zmieniam taktyke. Zrobie inhalacje z Mucosolvanu bo mam. Jak sie jej nie poprawi, to w pon chyba umowie ja z powrotem do lekarza 🤔
Kornelka wlaanie kolo mnoe usypia. Tez ma brzydki kaszel, wiec tez zrovilam jej inhalacje z mucosolvanu. Zobaczymy jaka nocka bedzie. Ja chyba nie zasne dzis z tego wszystkoego 🤦♀️
Ogolnie to nie moge sie doczekac konca remontu. Ale jutro moj maz juz szlifuje sciany i zagruntuje. W niedzielę mam nadzieje, ze uda nam sie pomalowac i wytapetowac sciany. W pon by zrobił karnisz i rolety i bysmy zlozyli tam naroznik nowy. A we wtorek maja przyksc meble to by skręcił i by bylo gotowe. Mam nadzieję, ze taki plan mi soe uda ✌️
W poniedzialek wracam do pracy i nie wiem kompletnie co robic, jak dzieciaki beda takie chore dalej -
Karolina, "piąteczka" z tym mordem w oczach 😘🥰 Ten syn mojej znajomej spał po 10-12 h(bez pobudek!) odkąd skończył 3 msce 🙄Jak mi to powiedziała (Julek miał wtedy 2 msce i jego rekord spania to były 2 h tak z raz na parę dni) to myślałam że jej szyję przegryzę 🤣🤣🤣42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Zulugula wrote:Suszareczko robicie w NS sesje? Dasz namiary ? Może tam zrobię jak będziemy u teściów 🤔
https://www.facebook.com/candylandphoto
Moti, to straszne co piszeszmam nadzieję że porządnie zbadają Twoją córeczkę i znajdą przyczynę tego co się wydarzyło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2021, 21:30
SzalonaOna, Zulugula lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualny
-
Czy tylko ja nie robię żadnych sesji zdjęciowych roczkowych i świątecznych?🧐
Anetka, ja dałam przed pierwszą dawka Bexsero paracetamol, przed drugą nie. Po obu nie miał temp, ale po drugiej miał okropny odczyn na nóżce, z dwa miesiące się utrzymywał. Aż się boje trzeciej dawki po 12 mż☹️
Motylku, oby Kornelia wyrosła z tego, ale faktycznie trzeba to przebadać. Straszna historia ☹️
Wiecie co , mam taką jedną koleżankę która ma córkę miesiąc starszą od Michałka. Ona non stop do mnie pisze o tym dziecku, co robi, co umie, jakie jest mądre, że mówi mama świadomie, że pokazuje palcem itp. I po każdej wiadomości jest pytanie: a Michalek? Nie mogę z nią, serio, chyba Michałek bierze udział w jakimś konkursie , o którym nie mam pojęcia 😃SzalonaOna, Suszarka, KarolinaMaria, Annia, emdar, Clover, Wik89, Enigvaa, Ewa88 , kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
nick nieaktualnyemdar wrote:Motyl, a możesz iść na L4 czy nie bardzo?
bylam na L4 pod koniec sierpnia. Pierwszy tydz wrzesnia moalam urlop. Ten tydzien wrzesnia mialam wolny tak nieoficjalnie bo peojekt sie przesunal. I glupio by mi bylo znow isc na L4.
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co moja mama dzisiaj odwaliła? Coś tam się krząta po pracy, weszła luźna gadka na temat ciąży. I najpierw mnie pyta na kiedy mam termin, bo będzie planowała urlop na przyszły rok to sobie poplanuje tak żeby się zająć Igą jak będę w szpitalu i wrócimy z bobasem. A później wyjechała z pytaniem "A to planowane było czy wpadliście?". Nie wiem czy jestem przewrażliwiona, ale się poczułam jakby mi ktoś dał w twarz. Po pierwsze dlatego, że zwyczajnie nie wypada zadawać takich pytań. Po drugie, moja mama zna od podszewki historię starań o Igę, i wie że w pewnym momencie już nie miałam nadziei że będziemy rodzicami. Po trzecie, wiedziała doskonale że chcemy mieć szybko drugie dziecko... Nie mogę tego zdzierżyć. Po wszystkich bym się tego spodziewala, ale nie po niej...Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Nie,nie tylko Ty Irysko. Ja też nie robiłam sesji na Święta/roczek. I w tym roku też nie robię. A co do uczestnictwa w konkursie to mam wrażenie, że każda matka ma taką koleżankę😜
Iryska, Clover, Wik89 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualny