Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolinaMaria wrote:Wpadam życzyć miłego dnia i ciepłej kawy! My już spakowane na wieś, zaraz będę znosić torby, jedziemy na 5 dni, a zapakowane jak na 2 tyg, jeszcze jak moja mama dowali z torbami to już w ogóle nie ruszymy 🤭 na następny wyjazd trzeba ogarnąć mają spacerówkę, bo teraz mam cały bagaznik zajęty przez baliosa.
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualnyKornelia dostała skierowanie do neurologa, tak jak myślałam. Z tym, że termin na NFZ to uwaga! 9.05.2022 🤣 także pójdę prywatnie tam gdzie byłam z Matylda... ✌️
Mamy też skierowanie na badanie krwi i moczu. Mąż pojdzie, bo ja tego nie zniose
Osłuchowo jest ok. Mam robić te inhalacje co Matyldzi i dawac ten syrop i krople do nosa. Czyli nic nowego.
Pracke zaczynam jednak o 10,wiec mam chwilkę, żeby napic się w spokoju kawy... ☕
Zdrowka dziewczyny!
P. S. Annia - sytuacja bardzo niefajna. Ja bym aferę kręciła chyba, jak to ja 🤣 -
Inaa, biedny Tymuś 😔 pewnie jest osłabiony i się coś przyplątało 😔 dużo zdrówka dla niego! 💪
Inaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Motylku, a mama Ci nie załatwi? Pisałaś że pracuje w szpitalu i Ci to przyspieszy 👍
Dla mnie to porażka żeby tyle czekać do specjalisty.. -
Lalia wrote:Ja sobie Olka nie wyobrażam pod kołderką 😂 nie wiem jakbym go miała przykryć żeby to zostało na miejscu 😂 chyba że bym mu przywiązała jak Batman swoją pelerynę 😂
Lalia, Annia lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
SzalonaOna wrote:Kornelia dostała skierowanie do neurologa, tak jak myślałam. Z tym, że termin na NFZ to uwaga! 9.05.2022 🤣 także pójdę prywatnie tam gdzie byłam z Matylda... ✌️
Ojj skąd ja to znam🙈 jak wychodzilisy ze szpitala, to lekarz mówił, że wszystkich specjalistów będziemy mieli na cito na NFZ.
Skończyło się Tak że terminy właśnie na za rok😅 🙈🙈lub trzeba było czekać 2-3m więc ostatecznie wszystko robimy prywatnie.
Inaa- kurczę ciekawe co to za wysypka. Oby lekarz szybko coś zaradzil.
Anniu- no chamstwo w biały dzień 😤😤ludzie są niepoważni.
Karolina udanego wypoczynku na wsi😁🐄🐄🐴🐴🐏🐏SzalonaOna, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
-
Iryska wrote:To tak jak Michałek. Dobrze że ktoś wymyślił śpiworki dla dzieci. On tak się wierci że w łóżeczku nigdy nie zastaję go w miejscu w którym go odłożę. A gdyby spał na poduszce to chyba szybko znalazłby się pod nią 😛
U nas to samo 😂 potrafi się obrócić o 180stopni i położyć na brzuchu z uniesionym w górę tyłeczkiem 😂Annia, Iryska, LaBellePerle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lalia, Iryska - moj to samo. Jeszcze najczesciej wciska sie maksymalnie w kąt lozeczka, nie wyglada to na zbyt wygodna pozycje, ale niech robi co chce 😅
Annia, moze to polaczenie dwoch mieszkan na etapie budowy to nie taki zly pomysl! Ale kto wie, moze jeszcze cos znajdziecie
Warszawianki, to czwartek lub piatek ok 12.30? Gdzie? Moze Ogrod Saski? Moge tez blizej Mokotowa albo na Żoli. Dziewczyny, jezdze komunikacja i jest duuuuzo wygodniej i sprawniej niz samochodem. No i dziecko nie marudzi 😀Nowastaraczka, Lalia lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Inna, zdrowka dla Tymka. A moze to trzydniowka? Choc chyba juz dluzej go trzyma
Zulu, Gucio na tym etapie mial kiedys kilka dni czestych i rzadkich kup, w tym po kilka co noc, dostalismy tylko probiotyki, do jedzenia poza mlekiem kleiki (robilam z dodatkiem marchewki) i rumianek do picia na brzuszek
Po kilku dniach przeszloZulugula, Inaa89 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik89 wrote:Inna, zdrowka dla Tymka. A moze to trzydniowka? Choc chyba juz dluzej go trzyma
Zulu, Gucio na tym etapie mial kiedys kilka dni czestych i rzadkich kup, w tym po kilka co noc, dostalismy tylko probiotyki, do jedzenia poza mlekiem kleiki (robilam z dodatkiem marchewki) i rumianek do picia na brzuszek
Po kilku dniach przeszlo02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
SzalonaOna wrote:Najlepsze wiesci 💖 a jak bracia zareagowali?
Są zakochani! Co chwilę podchodzą do dostawki, patrzą na niego, kontrolują czy oddycha 😍 przejęli się bardzo. Póki co bez zarzutu 🥰
Tylko nasza kotka jest bardzo zainteresowana nowym człowiekiem w naszym domu 🤭 i musimy pilnować żeby nie rozgościła się w łóżeczku małego 😉Inaa89, Lalia, Ounai, Clover, SzalonaOna, LaBellePerle lubią tę wiadomość
-
ZielonaHerbata wrote:Ojj skąd ja to znam🙈 jak wychodzilisy ze szpitala, to lekarz mówił, że wszystkich specjalistów będziemy mieli na cito na NFZ.
Skończyło się Tak że terminy właśnie na za rok😅 🙈🙈lub trzeba było czekać 2-3m więc ostatecznie wszystko robimy prywatnie.
Inaa- kurczę ciekawe co to za wysypka. Oby lekarz szybko coś zaradzil.
Anniu- no chamstwo w biały dzień 😤😤ludzie są niepoważni.
Karolina udanego wypoczynku na wsi😁🐄🐄🐴🐴🐏🐏02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Inaa89 wrote:Hejka.
My dziś na 14.30 znow do lekarza 😒 Tymek dostał tak okrutnej wysypki na całym ciele że koniec. Zajęło mu dosłownie całe ciało, twarz, brzuszek, plecki, rączki, nóżki, stopki, dupcia. Jedna wielka taka kaszka jakby ale wygląda to strasznie. Siostra mnie straszy szkarlatyna 😒 -
Ounai wrote:A ja myślę że to bostonka. Miał wysoką gorączkę a teraz wysypka, idealnie pasuje.02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Przy bostonce wysypka jest zazwyczaj głównie na dłoniach, stopach i w ustach. Wysypka jest przy szkarlatynie, półpaścu, rumieniu zakaźnym. Moja Jaga miała podejrzenie szkarlatyny a ostatecznie wyszedł jej właśnie rumień zakaźny, pomimo tego ze brzmi poważnie to przechodziła bardzo lekko. Postaraj się nie denerwować i daj znać po lekarzu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2021, 10:55