Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyInaa daj znac co lekarz powiedzial. Zdrowka dla Tymka😍😍.
Karolina super wyjazdu zycze.
My nocka super. Pospal Haris kilka godzin w dostawce (musze kupic drewniane lozeczko, ale jakos sie zebrac sie nie moga🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️). Teraz mamy pierwsza drzemke na cycku. Ja juz domek posprzatalam, obiadek zrobie pozniej, zastanawiam sie nad ryba na dzis.
Haris ma twarzy jedna plamke (zmiana z powodu egzmy). Mamy kremy i zobaczymy czy zejdzie czy trzeba bedzie do lekarza.
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
U mnie Jasiowi idą zęby ale poza lekkim katarem jest zupełnie normalnie.
Wszystko mi leci z tyłka do każdych spodni pasek jest obowiązkowy. Weszlam dzisiaj pierwszy raz od pół roku na wagę z ciekawości waże dwa kilo mniej niż przed ciążaLalia, Ania81, Annia, Ounai, Clover, kic83, Gagatka, SzalonaOna, kar_oliv, LaBellePerle lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Zulugula wrote:Mam dicoflor więc narazie podałam to.
Karolina spokojnej podróży i udanego wywczasu! Daleko jedziecie?
Co Ty mowisz o poczciwym baliosie 😅 My ze złożonym wózkiem miescimy spokojnie 2 walizki , antilopa i jeszcze jakieś cygańskie torby 😄
Jedziemy pod Radom, to jakieś 3h od nas. Mamy już pierwszy postój, bo była drama. Ja mam auto w hatchbacku, cyganskie torby weszły 🤣'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
nick nieaktualnyOto moj Haris i jego 7 miesiecy w skrocie :
Az nie moge uwierzyc, ze czas pedzi tak szybko, to juz nie moj malusienki noworodek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2021, 18:05
Lalia, Maminka89, Suszarka, Ladyo, kiniusia270, Inaa89, Clover, Gagatka lubią tę wiadomość
-
Inaa89 wrote:W szpitalu też mówili że może to być 3 dniowka połączona z gardłem itp. Bo mial delikatna wysypkę akurat w piątek jak byliśmy. Ale to niestety nie jest wysypka jak przy 3 dniowce. Przy 3 dniowce tez nie wychodzi wysypka na calym ciałku a on ma dosłownie każdy zakamarek ciała. No i myślę że okres jej wystąpienia też nie jest adekwatny. A wiez mu wygląda to okropnie 😒
Motylku, a co z mamą. Mówiłaś że załatwi Ci termin na cito -
Ounai wrote:Koleżanki syn miał trxydniowke z wysypka na całym ciele. Ale fakt, może to być też coś innego. Daj znać co lekarz powiedział.
Malwi tez miala na calym ciele. Nawet stopy miala wysypane.🔸28 lat
Edit: słownik mi zmienil na Jaruś zamiast Harris 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2021, 12:17
Ania81 lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Motylku nie da się zrobić afery o to, że ktoś wycofał się z transakcji przed podpisaniem umowy przedwstępnej. Szkoda, że tylke czekaliśmy na notariusza... ale wtedy pewnie oni szybciej by się zdecydowali wycofać i tyle. A podobno rząd PiSu obiecywał znieść limity w poradniach NFZ...
Dzwoniłam w sprawie jednej inwestycji do dewelopera. Serio, pod numerem kontaktowym siedzi tam chyba najbardziej niekompetentna osoba jaką mają. Ja dzwonię z pytaniem, że chce połączyć mieszkania żeby wyszło conajmniej 100m2, a ten facet zaczyna mi nawijać o 63m2. Ja mówię, że na stronie inwestycji reklamujecie, ze jest tak zaprojektowana, żeby łatwo łączyć mieszkania w większe. On: a to ja nie wiem. Miał się zorientować i oddzwonić za godzinę i nie oddzwania od 4 godzin. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Aniu, Harrisek jest przesłodziak!
Dziewczyny proszę o rady, jak przeprowadzić adaptację z niania? Mam 9 dni urlopu jeszcze.
Irysko, a do kiedy planujesz wychowawczy? Mi entuzjazm związany z powrotem do pracy zmalał wraz z atakiem ząbkowania i koszmarnymi nocami.Ania81, SzalonaOna lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Motylku nie da się zrobić afery o to, że ktoś wycofał się z transakcji przed podpisaniem umowy przedwstępnej. Szkoda, że tylke czekaliśmy na notariusza... ale wtedy pewnie oni szybciej by się zdecydowali wycofać i tyle. A podobno rząd PiSu obiecywał znieść limity w poradniach NFZ...
Dzwoniłam w sprawie jednej inwestycji do dewelopera. Serio, pod numerem kontaktowym siedzi tam chyba najbardziej niekompetentna osoba jaką mają. Ja dzwonię z pytaniem, że chce połączyć mieszkania żeby wyszło conajmniej 100m2, a ten facet zaczyna mi nawijać o 63m2. Ja mówię, że na stronie inwestycji reklamujecie, ze jest tak zaprojektowana, żeby łatwo łączyć mieszkania w większe. On: a to ja nie wiem. Miał się zorientować i oddzwonić za godzinę i nie oddzwania od 4 godzin. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Aniu, Harrisek jest przesłodziak!
Dziewczyny proszę o rady, jak przeprowadzić adaptację z niania? Mam 9 dni urlopu jeszcze.
Irysko, a do kiedy planujesz wychowawczy? Mi entuzjazm związany z powrotem do pracy zmalał wraz z atakiem ząbkowania i koszmarnymi nocami.Annia lubi tę wiadomość
-
Motylku, zaznacz mi dziewczynkę
w ogóle w szoku jestem, bo mała ma już ≈2900g! Co prawda, u mnie ciąża od początku starsza wychodziła, już od pierwszego usg, ale ta waga mnie wbiła w ziemię! Miałam wczoraj USG w tym samym gabinecie w którym miałam z Wiki parę dni przed porodem. Mówię do babki, że parę miesięcy temu leżałam na tej samej kozetce słuchając, że moje dziecko waży 930 gram i modląc się, by urodziło się choć za tą magiczną granicą kilograma a dziś Ona mi tu mówi, że wazy tyle co Wiki plus dwa z przodu!
Ania81, Annia, Iryska, Zulugula, kiniusia270, Ounai, Lalia, Suszarka, Enigvaa, Ladyo, KarolinaMaria, Nowastaraczka, Clover, Wik89, Ewa88 , kic83, Gagatka, SzalonaOna, Pcosik_2, kar_oliv, calanthe, Fragaria, Lulu83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
La Belle, gratuluję córeczki 🙂❤️ piękna waga.
Annia, nie wiem do kiedy wychowawczy, u nas w przedszkolu prywatnym przyjmują dzieci od 2.5 lat, to może do wtedy. Chyba, że zdecydujemy się wcześniej na jakąś niańkę, tylko trochę przerażają mnie sumy jakie trzeba wydać na opiekunkę 😶
Michałek od rana ma mokry kaszel, ja też jestem chora. Okropne ☹️LaBellePerle lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
La Belle 😍 gratuluję córeczki i pięknej wagi 😍
LaBellePerle lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Ja wzięłam nianie do nas na godzinę pierwszego dnia i siedziała na kanapie a ona się bawiła z Tymkiem. Potem drugiego dnia podobnie. Trzeciego poszła z nim na spacer w wózku. Później ja wyszłam na zakupy, blisko domu żeby móc wrócić szybko. A później juz wychodziłam pracowac na 3-4h i tak coraz dłużej każdego dnia.
LaBellePerle gratuluję.Macie imie?
Jak dzisiaj nasi zlobkowicze?
Irysko ile nianie u Was biora?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Dziewczyny ja się załamie chyba 🤦♀️ znów mamy skierowanie do szpitala. Lekarza zadniem to silna reakcja alergiczna na antybiotyk który dostawał i powinien dostać steryd dozylnie.
Także zapowiada nam się znów super popołudnie. Z 5 godz na izbie. Ostatnio spędziliśmy 6 godz tyle było dzieci...02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰