Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatisz wrote:Edyciak, trzymam kciuki! Czekam na wiadomość!! Masz jakiś progesteron??
Natisz wrote:Ula, hmmm chyba druga miesiączkę? Bo mi minął termin już 2 miesiączki.
-
nick nieaktualny
-
Edyciak wrote:Moja teściowa mnie opieprza, że powinnam się bardziej oszczędzać, bo za dużo łażę i za dużo robię... 😖
Ale mi się wydaje, że jakieś delikatne prace fizyczne można wykonywać i one nie powinny mieć wpływu na ciążę, zwłaszcza tak wczesną."Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Edyciak wrote:Moja teściowa mnie opieprza, że powinnam się bardziej oszczędzać, bo za dużo łażę i za dużo robię... 😖
Ale mi się wydaje, że jakieś delikatne prace fizyczne można wykonywać i one nie powinny mieć wpływu na ciążę, zwłaszcza tak wczesną."Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Natisz wrote:Dziewczyny, widzę tu tętno 117,a ja 7+3 miałam 148 lekarz powiedział, że wszystko jest ok, ale teraz po tej wiadomości się boję 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ co myślicie
Tętno jak najbardziej prawidłowe
U loli z wielkości zarodka wyszedł wiek dopiero 6+1 dlatego też może było nizzsze u niej.Natisz lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:
O kurcze Moti jak u Ciebie już pięknie widać ciążowy brzuszek 😍😍😍😍🤰🏼
U mnie to sie wszystko gubi jeszcze z tłuszczykiem z górnej części brzucha a jestem kilka tygodni dalej 😂😂😂, u Ciebie mega śliczny brzusio ❤️SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,wpadam żeby sie poradzić Was ogarnietych w tym temacie!Przyjaciółka byla dzis u lekarza potwierdzić ciaze bhcg 11256,26,z terminu om 6+2 ,na usg pecherzyk ciążowy na razie!P. doktor kazala za tydzień wrócić zeby sprawdzic czy jest serduszko!Moje pytanie czy przy takiej becie powinno juz być serduszko?Pomożecie?Ja 36l
On 39l
Syn 9l
2016 puste jajo płodowe
2019 marzec cb
-hiperprolaktynemia
-wole guzowate
Wykonane badania
⚫panel tarczycowy
⚫AMH 7,1
⚫LH 5,84 mlU/mL
⚫FSH 4,92 mIU/ml
⚫HSG
⚫Histeroskopia
⚫Biocenoza
⚫krzywa cukrowa,insulinowa
DOSTINEX,LETROX50 -
Ale mi się wydaje, że jakieś delikatne prace fizyczne można wykonywać i one nie powinny mieć wpływu na ciążę, zwłaszcza tak wczesną.
Mnie się też tak wydaje, że takie normalne codzienne funkcjonowanie nie powinno mieć złego wpływu, więc się nie zadręczaj. Czekamy na wieści!Edyciak lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
SzalonaOna wrote:Też się nad tym zastanawiam 😂
To się juz nie ukryje 😂 to wystarczy tylko wejść i na wstępie krzyknąć "niespodzianka!" 😅SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Natisz wrote:Edyciak, trzymam kciuki! Czekam na wiadomość!! Masz jakiś progesteron??
Ula, hmmm chyba druga miesiączkę? Bo mi minął termin już 2 miesiączki.
Nigdzie nie napisałam, że pierwszej miesiączki ☺️
Tylko po prostu miesiączki czy to druga czy kolejna.. Nieważne ☺️Natisz lubi tę wiadomość
-
Natisz wrote:Widzę kochana, że ny mamy dokładnie taki sam wiek ciąży. Ja 20stego na wizycie miałam 7+4 😊😊
Natisz Ty jesteś tydzień za nami wg suwaczka.
Ja z Edytą mamy dzisiaj 8+4 tc ☺️Natisz, Edyciak lubią tę wiadomość
-
Ulaa wrote:Natisz Ty jesteś tydzień za nami wg suwaczka.
Ja z Edytą mamy dzisiaj 8+4 tc ☺️"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Edyciak wrote:Krwawię..
O 15.45 mam wizytę u lekarza
O matko. Zaciskam kciuki zeby to nie było nic poważnego, trzymajcie się zdrowo z maluchem. Dawaj znać od razu po wizycie. 🤞Edyciak lubi tę wiadomość
-
Natisz wrote:Uffff ja to się kiedyś wykoncze 😅😅
Podobno jak jest powyżej 140 to dziewczynka, właśnie teraz czytam 😅 Ciekawe 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Watpie, zazwyczaj jest powyżej 140Natisz lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
mela83 wrote:Cześć dziewczyny,wpadam żeby sie poradzić Was ogarnietych w tym temacie!Przyjaciółka byla dzis u lekarza potwierdzić ciaze bhcg 11256,26,z terminu om 6+2 ,na usg pecherzyk ciążowy na razie!P. doktor kazala za tydzień wrócić zeby sprawdzic czy jest serduszko!Moje pytanie czy przy takiej becie powinno juz być serduszko?Pomożecie?
Serduszko może być ok 7 tygodnia, wszystko jest w porządku,niech nic się nie martwi koleżankaCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Edyciak wrote:Krwawię..
O 15.45 mam wizytę u lekarza
Jakie jest to krwawienie??Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność