Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Motylku, wszystkiego co najlepsze 🎉😘😘
My właśnie w drodze na Kaszuby do hotelu spa:) na jutro zarezerwowałam sobie zabieg na twarz new energy 😁 A wieczorem masaż gorącą czekolada 😁 nie mogę się doczekać 😊
Gratulacje nowych umiejętności waszych pociech 💪
Maja też ma nową umiejętność , pluje 😁 "pierdzi" buzią 😁 i to cały czaaas
No i mamy dwie dolne jedynki 💪Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2021, 14:15
Clover, kiniusia270, Ladyo, Nowastaraczka, KarolinaMaria, Zulugula, Iryska, Lalia, Suszarka, Ewa88 , Ounai, SzalonaOna, kic83, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
My zdecydowaliśmy, że będziemy kupować fotelik obrotowy. Jeździmy sporo, a już teraz ciężko nam Olka tyłem do fotelika zapakować (kiedy wychodzimy z domu to pakujemy go do fotelika jeszcze w domu, ale już "w terenie" nie wyciągamy go razem z fotelikiem). Ostatnio oglądaliśmy dwa - Britax Römer Dualfix i Nuna Rebl Plus. Prawdopodobnie zdecydujemy się na któryś z tych.
Lalia lubi tę wiadomość
-
Ogólnie u nas słabo. Olek co chwilę budził się w nocy i nie chciał spać, ale nie wyglądał jakby mu coś dolegało, tylko po prostu chciał się bawić 😵 Byłam z nim sama, bo mąż miał nockę w pracy. Jestem mega śpiąca, a na dodatek strasznie boli mnie brzuch, przypuszczam że to owulacja, chociaż raczej nie mam bolesnych, ale czasem się zdarza. Muszę umówić Olka do lekarza, bo martwi mnie to jego ulewanie, zamiast coraz lepiej jest niestety gorzej. Podejrzewam, że to może być refluks. Kiedyś nie ulewał nawet podczas intensywnych ćwiczeń u fizjo, a teraz potrafi mu się zdarzyć nawet 2 godziny po zjedzeniu mleka, dodatkowo często ma czkawkę i znowu ostatnio zaczął kasłać i chrząkać, jakby mu coś w gardle przeszkadzało. Ostatnio pediatra nam powiedziała, że to ulewanie jest normalne skoro dużo czasu spędza na brzuchu, ale obserwuję cały czas i dla mnie to normalne raczej nie jest i wolałabym to sprawdzić, zwłaszcza, że to się zdarza ostatnio nawet podczas siedzenia czy leżenia.
-
Clover wrote:My zdecydowaliśmy, że będziemy kupować fotelik obrotowy. Jeździmy sporo, a już teraz ciężko nam Olka tyłem do fotelika zapakować (kiedy wychodzimy z domu to pakujemy go do fotelika jeszcze w domu, ale już "w terenie" nie wyciągamy go razem z fotelikiem). Ostatnio oglądaliśmy dwa - Britax Römer Dualfix i Nuna Rebl Plus. Prawdopodobnie zdecydujemy się na któryś z tych.
natomiast zanim.mój krasnal wyrośnie z łupiny jeszcze troche minie
Clover lubi tę wiadomość
-
My już w domu - na szczęście. Co za niefart był w ten weekend to masakra. Pogoda okropna, wyjść się nie dało, towarztstwo również niemrawe .
Na dodoatek wczoraj Pola miała drzemke a tu nagle zaczęła ciec na nią woda z lampy sufitowej! Prosto jej na twarz!!
Okazało się, że na górze jakaś rura pękła i zaczęło zalewać nam pokój prosto na łóżko.
Oczywiście każdy zbagateliwował sprawę no bo w swoich pokojach mieli sucho.
Byłam tak wściekła szczególnie jeszcze przez bierność męża kuzynowstwa na ktorych była rezerwacja, na szczęście udało mi się dogadać z właścicielką i zwrócili nam koszty, natomiast nie zmienia to faktu że ten weekend był beznadziejny a ten wyciek był już przegięciem
Pola ma 3 ugryzienia przez komary na buzi, siniaka na nosie i policzku, jeszcze brakuje jej przeziębienia to pełni kompletukic83 lubi tę wiadomość
-
Tajka to chyba szybko wyszły ząbki? Jakieś objawy, czy raczej bezobjawowo poszło?
Ja też już czekam na zęby 😁u nas slinotok jakby kran ktoś odkręcil i nic poza tym.
Clover- napiszesz mi jaką masz matę? Kojarzę, że kiedyś wrzucilas fotkę i mi się podobała 🤗 -
Anetko czasami tak jest ze wszystko idzie nie po naszej myśli na wyjeździe… wcale Ci się nie dziwie ze się zdenerwowałaś na ta kapiąca wodę, tez by mnie trafiło! Herbatko nie pytałaś mnie to się wypowiem 😂 my mamy matę z happyhippo i tez jest fajna
Ina No właśnie, jak Tymek?
-
U nas leniwy weekend, Melcia z lekkim katarem, Jagoda już zdrowieje
pogoda paskudna, nawet na spacer się wyjść nie da! Zrobiłam porządki ciuchowe, wystawiłam pelerynę MKTP na Vinted, sprzedała się w godzinkę i zamówiłam sobie dłuższa :)Nie mogę się tez doczekać jutra bo maja mi przyjść buty od mamyginekolog
Tez tak kochacie dzień kuriera?
Lalia lubi tę wiadomość