Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anet.kaa wrote:My również kupujemy obrotowy bo jeździmy również sporo i teraz mając łupine i to bez bazy szlag mnie trafia
natomiast zanim.mój krasnal wyrośnie z łupiny jeszcze troche minie
-
ZielonaHerbata wrote:Clover daj znać co Ci powie lekarz na temat refluksu. U nas objawy podobne plus nie przybiera na wadze i mega szarpie się przy karmieniu.
A matę mamy taką:
https://allegro.pl/oferta/puzzle-piankowe-mata-edukacyjna-36-el-gruba-xxl-8471528935?fromVariant=9983486442
Tylko jak ja ją zamawiałam, to kosztowała 119 zł 😬 Ale przyznam, że chyba następnym razem bym kupiła gładkie puzzle, bez tych wycinanych kształtów. Bo wypadały przy każdym podniesieniu maty i w końcu je podkleiłam od spodu taśmą papierową, bo już mnie to irytowało 😂 No i nasza mata jest już mocno sfatygowana, bo kotka sobie czasem na niej ostrzy pazury 🙄 -
Zulugula wrote:Kocham dzień paczkomatu ❤❤
(Kuriera rzadko zamawiam, bo dzwonią pierony tymi domofonami😂) -
Ja też team paczkomat! Zwłaszcza że mam obok sąsiedniego bloku 🤣
Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
Suszarka wrote:Dzudi jak się czujesz? Kiedy prenatalne? 🥰
Dziękuję, że pytasz 😘
Drugi trymestr za pasem to i sił nabrałam 🙈 Mdłości odeszły w zapomnienie (tfu tfu odpukać 🤢🤣), na ogół dobrze się czuje ale wiadomo bywają momenty, że gorzej (np. jak się nawpycham cukiereczków, ciastek, czekolady (ooo tak, słodka dupka się ze mnie zrobiła)).
Co do prenatalnych to umówione mam na 28.09 😊 Wizyta kontrolna u prowadzącego 6.10 😁
A co u Ciebie kochana? Jak się czujesz? Przepraszam jeśli pisałaś ale nie jestem tu z Wami na bieżąco. Ostatnio forum dziwnie na mnie działa, szczególnie jak czytam o poronieniach i innych smutnych przypadkach. Ja od 2 tyg nie plamie i chyba zaczęłam się już cieszyć tym stanem tak na serio 🥰 Brzusio rośnie jak szalony i cieszy oko, tyle na to czekałam! 😁Lalia, Ladyo, Gagatka, Clover, Ounai, Suszarka lubią tę wiadomość
Starania od 2014r. ☹️
INVIMED POZNAŃ
IVF - maj 2021
Rozpoczęcie stymulacji - 10.05
PUNKCJA - 21.05 💉
CRIOTRANSFER - 17.06 blastocysta 4AB 🍀 11dpt - beta <1,2 mIU 💔
20 LIPIEC21' - transfer blastek 4bb i 3bb 🍀 - 5dpt⏸️, 6dpt - bhcg 24 mIU/ml🍀 8dpt - bhcg 91 mIU/ml🍀 9dpt - bhcg 149mIU/ml🍀 11dpt - bhcg 332,2mIU/ml🍀 13dpt - bhcg 769mIU/ml🍀15dpt - bhcg 2120mIU/ml🍀
16dpt - pęcherzyk ciążowy 7,7mm z ciałkiem żółtkowym 🍀
21dpt - bhcg 22tys+ 🍀
27dpt - 6mm👶 i bijące❤️
35dpt - 7t5d - 1,26mm👶
12t5d - 6,5cm 👶 156ud/min ❤️ Chłopak? 💙 I PRENATALNE
13t6d - 90g 👶
15t0d - 118g 👶
17t0d - 177g 👶 SYN 💙
17t6d - 200g 👶
21t1d - 423g 👶 II PRENATALNE
21t6d - 500g 👶
24t5d - 804g 👶
26t6d -1100g👶
30t6d -1650g👶
32t6d -1900g👶
34t6d -2500g👶
36t6d -2750g👶
38t6d -3400g👶
Alex
08.04.2022
9:04
3760g ❤️ -
nick nieaktualnyZulugula wrote:Suszarko wow super! Idze potrzeba było nowego fotelika jak nic!
Madziulix jak się masz? Pokaż nam się z brzuszkiem 😍
Spóźnione życzenia naszym chłopaczkom na 9 msc!
Ps. We wtorek czeka mnie krzywa 🤢Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2021, 23:18
asias86, LaBellePerle, Zulugula, kiniusia270, Ladyo, Clover, Annia, kic83 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, u nas średnie noce ostatnio 😴 żeby nie napisać że kiepskie 😵 Olek się budzi co pół godziny, co godzinę z turbo płaczem, ale z zamkniętymi oczami, więc wygląda to jak płacz przez sen.. daje się wtedy ululać na rękach (szok!) albo w wózku, ale myślę że nie skłamię jeśli napiszę że obudził się dzisiaj 10-12 razy 😳 możliwe, że skoro jest już troszkę większy, dużo więcej dostrzega, potrafi, to po prostu to w nocy przeżywa?? I stąd te beznadziejne noce?? Nawet spanie z nami nie pomaga..
A najlepsze, że albo mi się to śniło, albo przez zmęczenie już mi całkowicie odbija, że dzisiaj w nocy Olek mówił przez sen tata i mama 🤯
Teraz Oluś jeszcze podsypia, a ja się czuję jakby mi ktoś piasku w oczy nasypał i mam przeogromną chęć spędzić pół dnia w łóżku, tylko chyba Olkowi nie spodoba się tak ograniczona przestrzeń 🙈 -
Madziulix jak cudnie widzieć Cię w ciąży 🥰🥰
Motylku , sto lat 🎂
Wiki w tę niedzielę przyjmuje gości urodzinowych. Nie mogę w to uwierzyć. 🙈 Nazamawialam już balonów i innych pierdół z party szopu i stary ma odebrać.
A co do imienia dla drugiej naszej babeczki, to zostaje już Oliwka. Debata była długa, bo Weronika tak super pasuje do Wiki, ale jakoś nie czulismy tego imienia. Natomiast Oliwka nam obojgu się bardzo podobała, ale tak nazywa się moja pierwsza poroniona córka... Mój chciał, żeby już Wiki się tak nazywała, ale wtedy nie umiałam się na to zdecydować. Teraz trochę inaczej podchodzę już do tych poronień. Inaczej byłoby, gdybym urodziła dziecko żywe, które zmarło a inaczej jak jedyny raz kiedy użyłam tego imienia to było zdanie do urzędnika...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2021, 08:46
madziulix3, SzalonaOna, kic83, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Labele, a ja myślę, że córcia będzie z dumą nosiła imię po starszej siostrze!! I będzie mieć w niej swojego Anioła Stróża ❤️
-
nick nieaktualny
-
Clover wrote:Dam znać na pewno, tylko nie wiem kiedy się dostaniemy do lekarza, bo teraz dużo dzieci jest chorych i podobno ciężko o terminy. Pewnie i tak dostaniemy skierowanie do specjalisty i skończy się tak, że pójdziemy prywatnie, bo do specjalistów to już w ogóle ciężko się dostać.
A matę mamy taką:
https://allegro.pl/oferta/puzzle-piankowe-mata-edukacyjna-36-el-gruba-xxl-8471528935?fromVariant=9983486442
Tylko jak ja ją zamawiałam, to kosztowała 119 zł 😬 Ale przyznam, że chyba następnym razem bym kupiła gładkie puzzle, bez tych wycinanych kształtów. Bo wypadały przy każdym podniesieniu maty i w końcu je podkleiłam od spodu taśmą papierową, bo już mnie to irytowało 😂 No i nasza mata jest już mocno sfatygowana, bo kotka sobie czasem na niej ostrzy pazury 🙄
Na szczęście koty jej nie oszczędzają więc niedługo trzeba będzie wymienić