Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziękujemy ❤️
DMG Stasko dostał klocki drewniane, drewnianego konika na biegunach, pudełko wspomnień, magiczne pianinko Hape, książeczki, scoot&ride, grę z łapaniem rybek i koperty
Super jest książka z baśniami z dedykacja na okładce ze strony morano, my tez nie raz ja kupowaliśmy na prezent ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2021, 14:20
dmg111, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Meggi110818 wrote:Herbatka sprawdziłaś może tego drugiego producenta poncz? Cena lepsza, ale ciekawe jak opinie tych co używali. Sama się nad nim teraz zastanawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2021, 14:31
-
dmg111 wrote:Stanley i Kuba, najlepszego ananasik! Dajcie pospać mamusiom ❤️❤️❤️❤️❤️
Kiniusia, jestem zakochana w małym i tablicy jak się zmieniał przez rok! Mega ❤️ Wyglądasz promiennie 😍
Powiedz co mały dostał? Zastanawiam się co kupić Julce! Chciałam kuchnie, bo uwielbia gotować zupy z warzywek z Ikei, ale czekam na kuchnię z Lidla, ma być przed świętami! (Może jakaś polecacie inna?) Chciałam domek Dumel, ale wczoraj zobaczyłam filmik na youtubie i zastanawiam się jak to się może podobać dzieciom i nie wiem 🙈
Podpowiedzcie mi co się u Was sprawdziło, co kupić i zażyczyć sobie? Impreza za tydzień! 🙈🙈🙈🙈dmg111 lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Apropo poncza patulove, ja kupilam liska , jestem juz zachwycona choc jeszcze nie użyłam na Tomku do auta. uroczy jest ten lisek i Tomson w nim😍 A udało mi się kupić przez olx nowy z metką juz z mitenkami za 200zł za całość 👍
Widzialam jeszcze smoka za 160zl używany ale w super stanie, może zerkajcie na olx/vinted
A jak wpisujesz? Bo ja od tygodnia sledze olx i vinted i na nic nie mogę trafić. Raz znalazłam liska za 90 zł ale zaraz go nie byłoO ❤️
Z ❤️ -
Ja wychodziłam z pierwsza córka w Lutym ze szpitala w takim misiowym kombinezonie
ale wtedy nikt nie mówił ze kombinezonów się nie zakłada do fotelika. Teraz bym pewnie założyła jakiś dresowy kombinezon (Zyzio&Zuzia maja super) i otulacz do fotelika + kocyk
. Sto lat dla Stanleya i Kuby, ale tez czas leci ❤️
-
Zulugula wrote:Po prostu "patulove" i "ponczo samochodowe ".
Zerknelam z ciekawości i nic nie ma, tydzien temu było kilka.
A to?
https://www.olx.pl/d/oferta/poncho-patulove-rozmiar-s-CID88-IDM26gh.html
No właśnie teraz nic nie ma. Widziałam to ogłoszenie, ale Grażyna szuka taniej 🤪Nowastaraczka, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Meggi ja tez sie przymierzam do tego poncza ale mysle ze moze na blackfriday bedzie jakas promeczka
Skoro nasza Lalia kupila na promce za 160 to jak ktos chce za uzywki wiecej to ja tam poczekam :dLalia, Meggi110818 lubią tę wiadomość