Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ladyo, ja Mai kupilam kule hule już chyba z miesiąc temu i jest szaleństwo cały czas, od początku się nią jara, najpierw tylko patrzyła, potem wyciągała rączki, a teraz sama ją popycha i za nią pełza, naprawdę super
ale ona lubi wszystko co świeci, gra i się rusza 😊tylko moim zdaniem nie jest warta aż 80 zł, więc kupilam w super stanie na olx za 30 zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2021, 12:17
Ladyo lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki przyszło mi ponczo od Tulinkowo. Polecam, bo wiem ze się zastanawialiście! Muszę Wam powiedzieć ze jakościowo wyglada mega! Gruby mięsisty polar, wyglada na mega ciepłe! Nie żałuje ani grosza wydanego na nie! Dokupilam jeszcze mitenki. Jest miłość!
Ounai, calanthe, Suszarka, Lalia, Tajka, dmg111, Zulugula, Nowastaraczka, Maminka89, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
42,28 zł 50% Off | New Soft Building Blocks Kids DIY Sucker Funny Silicone Block Model Construction Boys Girls Toy For Children Christmas Gift
https://a.aliexpress.com/_uAVakq
Ladyo zamowilam te przyssawki. Zobaczymy co przyjdzieTajka lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Kurde zadzwonili do Nas z miejskiego żłobka ze jest miejsce i do 15 mam dać znać czy jadę Oliwke od listopada 🙈. Planowałam dać od stycznia, ale teraz nie wiem czy nie podpisze umowy żeby tylko miejsce trzymać, ewentualne dawać na 2h dziennie.
W prywatnym mamy miejsce do stycznia.
Cena państwowego to 280zl plus jedzenie, w prywatnym 1100 plus jedzenie.
Do pracy w lutym planowałam wrócićWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2021, 13:24
Suszarka, Lalia lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Ale ekstra te poncho, może też się skuszę, ale już mam otulacz, a do kiedy myślisz, że ten rozmiar S posłuży? Na następny sezon jeszcze?
I rzeczywiście takie ciepły żeby w mróz wyjść do auta, kiedy maluch nie ma nic cieplejszego pod spodem? -
Tajka wrote:Ale ekstra te poncho, może też się skuszę, ale już mam otulacz, a do kiedy myślisz, że ten rozmiar S posłuży? Na następny sezon jeszcze?
I rzeczywiście takie ciepły żeby w mróz wyjść do auta, kiedy maluch nie ma nic cieplejszego pod spodem?Tajka lubi tę wiadomość
-
Ladyo, wzięłaś z odpiananym kapturem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2021, 13:31
-
Meggi nawet się nie zastanawiaj i bierz ten żłobek. Oszczędność na kasie olbrzymia, będziecie mieć czas na spokojną adaptację i Oliwka Ci się trochę wychoruje zanim pójdziesz do pracy (oby oczywiście jak najmniej). Jak dla mnie same plusy.
Zulu, zdrowia dla Tomka!Zulugula lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Zulugula wrote:Ounai tożto jest takie grube, że czekam na max 10 stopni jak będzie 😃
Zbliża się 11.11... macie jakies plany zakupowe na aliexpress?
Mamy chłopców- macie jakies fajne ubranka stamtąd godne polecenia?
Na dzień singla zastanawiam się czego nie kupić. Z planów...szczoteczki soniczne, roborock, nakładka ewaporacyjna na oczyszczacz powietrza, może kurtka...