Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Motylku myślę, że warto się wybrać do lekarza i zrobić chociaż podstawowe badania. Może to po prostu przemęczenia plus przesilenie jesienne? Pewnie też przez szpital miałaś dużo stresu i może osłabiony organizm tak reaguje ?
Sądzę, że nie masz nic w głowie 😁Ale warto pogadać z lekarzem:)MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
-
ZielonaHerbata wrote:Dzieki
Właśnie nigdy nic nie miałam z sinsay i tak się zastanawiam Jak rozmiarowka.
Przyszedł mi też śpiwór z cottonmoose ale mam wrażenie, że jest za ciepły ma teraz i właśnie poluje na jakaś kurtkę.
Tak, on jest mega ciepły. Myślę że tak - 5 będę go brała, albo 0 i zimny wiatrO ❤️
Z ❤️ -
MoTyLeK🦋 wrote:Dziewczyny... Mama pytanie. Od około miesiąca robi mi się non stop ciemno w oczach. Jest to mocno upierdliwe, drżą mi ręce, nogi, zupełnie jakbym miała zemdleć. Dzieje się to zawsze przy zmianie pozycji, ale zwyczajnie się boję, że kiedyś padnę będąc sama z dziecmi z w domu. Wcześniej zdarzało mi się to bardzo ooo sporadycznie, ale teraz zdarza się to kilkanaście, jak nie kilkadziesiąt razy w ciągu dnia. Myślicie, że warto zrobić jakieś badania, iść do jakiegoś lekarza? Zaczelam myśleć, że może mam coś w głowie (tfu tfu)....
A badałaś żelazo? -
Moti ja tak mam przy niskim żelazie. Juz kilka razy to sprawdzalam. Jak zaczyna mi sie krecic w glowie przy szybkiej zmianie pozycji to robie morfologie i zelazo. Teraz morfologia w porzadku a zelazo ponizej normy i tak wlasnie mam.
MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Zielona, kurtki z Sinsay wydają mi się adekwatne, Iga nosi 86 i kurtka 86 z Sinsay jest ideolo. Powodzenia na podcięciu! 💪ZielonaHerbata, MoTyLeK🦋, Ewa88 , Tajka lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
ZielonaHerbata wrote:Motylku myślę, że warto się wybrać do lekarza i zrobić chociaż podstawowe badania. Może to po prostu przemęczenia plus przesilenie jesienne? Pewnie też przez szpital miałaś dużo stresu i może osłabiony organizm tak reaguje ?
Sądzę, że nie masz nic w głowie 😁Ale warto pogadać z lekarzem:) -
MoTyLeK🦋 wrote:W kwietniu ostatni raz
Sprawdź sobie na wszelki wypadek bo takie objawy jak ty masz są częste przy anemii a od kwietnia już troszkę czasu minęło więc mogło Ci się coś zmienićMoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
-
Meggi110818, calanthe, Ladyo, dmg111, KarolinaMaria, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Motylku, internista n NFZ ma obowiązek skierować Cie na profilaktyczne badania. Ja ostatnio poprosiłam o taki pakiet i dostałam skierowanie na podstawowe badania, morfologia, mocz, ob, tarczycowe, cholesterol, glukoza
I o dziwo, wyszedł mi za wysoki zły cholesterol....
Enigvaa, dzięki, śliczny komplet, ale szukam czegoś mniej eleganckiego 😊MoTyLeK🦋, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
Calanthe, ja nie wiem jak to jest, bo ja szukałam dla Olka taki kołnierz golfowy zamiast komina na zimę i pisało w aplikacji że produkt niedostępny w sklepie, a jak byłam w stacjonarnym to bez problemu kupiłam. Zaznacz sobie powiadomienie to dostaniesz na maila info jak się pojawi rozmiar, bo często tak wskakują, zwłaszcza w nocy.
I najważniejsze!! Jak dodasz do koszyka ten komplet to na niego jest -20% rabatu! Bo właśnie w koszyku dodaje się tą nagrodę czy jakoś tak i na dzianinę jest promocja 😁
A jak się nie uda upolować dresu, to może chociaż legginsy 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2021, 11:58
calanthe, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Cześć Maminki, u nas dziś pogoda średnia, chociaż widzę ze słońce się przebija
My kupujemy Meli na Mikołaja ta kule vtech hula kula, macie, polecacie? Jaga dostanie pieniążki, bo to już taki wiek. Pod choinkę prezenty robią dziadkowie, u nas taki zwyczaj
Co do urodzin to ja tez z tych, które wola same wszystko przygotować, ale to dlatego ze ja bardzo lubię takie rzeczy, mój mąż zawsze powtarza ze powinnam otworzyć firmę z usługami cateringowym albo organizowaniem przyjęć
Enigva hahahahahhhaha umarłam!!! Co ciekawego znalazłaś na tym Ali
? Zielona jak tam, o której macie podcięcie? Co do ciuchów z Sinsay to ja mam wrażenie ze one są marne jakościowo. Mam body i po kilku pracujący wyglądają zupełnie inaczej niż chociażby pepco.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2021, 12:04
-
Ladyo, masz 100% racji jeśli chodzi o jakość body z Sinsay. Skusiłam się ostatnio na trzypak i uważam że to kasa wyrzucona w błoto, wolałabym mieć za to jedne porządne. Więcej się nie skuszę. Ze spodni dresowych i kurteczki jestem zadowolona
Tajka, miałam go kupować ale tak mi schodzi że jeszcze tego nie zrobiłam 🤯natomiast ma go dziewczyna ze styczniowek i ponoć jest spoko, ale nasze 10-miesieczne dzieci jeszcze go nie ogarniają.
Byłam dzisiaj na badaniach. Kolejka na 30 osób. Na drzwiach wywieszka że jest pierwszeństwo dla kobiet w ciąży. Pytam panie z rejestracji czy mogę z tego pierwszeństwa skorzystać, odpowiedź: "JAK PANI BARDZO MUSI TO PANI MOŻE". Nie wiem w takim razie po jaką cholerę ta kartka na drzwiach skoro i tak panie robią łaskę 😅 weszłam pierwsza bo mąż został z Igą i się do pracy spieszył, zresztą wszyscy w tej kolejce jeden na drugim i oczywiście bez maseczek...Ladyo lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022