Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
MoTyLeK🦋 wrote:Mój mąż dał mi prezent pod choinkę! I to już. Wiedział co tam mi po głowie chodzi.... Dostalam voucher na tatuaż! Wspominałam mu, że o tym myślę... No i mam. Tatuaż mały, coś w stylu jak tu na zdjęciu, umowilam się na 11.12!!! A do tego czasu to chyba mnie stres zje! 🤣
Która ma tatuaż? Rzeczywiście to tak mega boli? Bo tylko ten ból mi spędza sen z powiek!!!
Ja mam, nie bolało wcale, ja wręcz zasypiałam podczas sesji 😄🤭dmg111 lubi tę wiadomość
-
Belie, świetne wiadomości 💙 macie już pomysł na imię dla Bąbelka? 😁
Motylku, mój mąż ma tatuaże, to mówi że są miejsca gdzie kompletnie nie boli i człowiek nawet podsypia (np. biceps, klatka piersiowa) a są miejsca gdzie boli bardzo (np. okolice pachy, bark). Ogólnie to jest tak, że im więcej w danym miejscu jest mięśni i tłuszczu to mniej boli, a tam gdzie delikatna skóra (np. okolice pachy czy sutka) albo nie ma tkanki tłuszczowej i mięśniowej (np. mostek, bark) to robi się prawie na kości i to boli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2021, 22:21
Ulaa, MoTyLeK🦋, Clover lubią tę wiadomość
-
Ula, właśnie kręgosłup ponoć boli 😅 a ten tatuaż masz piękny 👌 masz pomysł na kolejny?🙂
-
Dmg, ale fajna z Was rodzinka 🤩 Piękni jesteście!
Aniu, cieszę się, że jest poprawa, oby było już coraz lepiej! 🍀
Herbatko, Wow, ale zaskoczenie z tym podcięciem. Dostaliście się do Babiaka? Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło dobrze! 🍀
Belie, super, że szyjka trzyma i że z maluchem w porządku! ❤
Motylku, ja też marzę o tatuażu 😁 Może sobie zrobię w nagrodę jak schudnę do wymarzonej wagi albo na 30 urodziny 😅 A z tymi marzeniami to czasem tak jest, że coś bardzo chcesz a kiedy dostaniesz voucher, to już się robi poważniej 🤣 Ja bardzo chciałam się przelecieć awionetką, ale kiedy dostałam w prezencie od męża voucher, to zaczęłam trząść portkami. Ale wykorzystałam i było super, tylko od tej pory uważam, co mówię przy swoim mężu o swoich marzeniach 😁Lalia, MoTyLeK🦋, dmg111, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Clover wrote:Dmg, ale fajna z Was rodzinka 🤩 Piękni jesteście!
Herbatko, Wow, ale zaskoczenie z tym podcięciem. Dostaliście się do Babiaka? Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło dobrze! 🍀
Motylku, ja też marzę o tatuażu 😁 Może sobie zrobię w nagrodę jak schudnę do wymarzonej wagi albo na 30 urodziny 😅 A z tymi marzeniami to czasem tak jest, że coś bardzo chcesz a kiedy dostaniesz voucher, to już się robi poważniej 🤣 Ja bardzo chciałam się przelecieć awionetką, ale kiedy dostałam w prezencie od męża voucher, to zaczęłam trząść portkami. Ale wykorzystałam i było super, tylko od tej pory uważam, co mówię przy swoim mężu o swoich marzeniach 😁Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Motylku byłam tak styrana po pracy, że marzyłam tylko, aby się wyspać 😄
I zasnęłam na tym stole, a tatuator robił swoje 🤣
Lalia tłumaczę sobie, że jak poród przeżyłam i to dwa razy bez znieczulenia (pierwszy był z zzo), to i tatuaż przeżyję 🤭
A pomysł mam od dawna, w sumie niedługo po tym pierwszym już mi się zrodził 😄 bo tak to już jest, jak zrobi się jeden tatuaż, to chce się zaraz kolejny.. To nałóg 😉
A planuję zrobić sobie różę, coś w tym stylu
MoTyLeK🦋, Clover lubią tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o prezenty, to u mnie w domu zawsze były drobniejsze rzeczy 6 grudnia, a pod choinką większe prezenty. Pamiętam też, jak moja mama mówiła mi i bratu, że musimy pisać listy do św. Mikołaja, żeby wiedział, co chcielibyśmy dostać. Później zostawialiśmy je na stoliku na balkonie, a w nocy znikały 😁 Myślę, że z Olkiem też będziemy pisać listy do Mikołaja, uważam, że to fajne
Teraz u nas jest tak, że na Mikołajki dzieci dostają prezenty tylko od swoich rodziców, a pod choinkę obdarowujemy siebie wszyscy nawzajem.
-
Clover wrote:Jeśli chodzi o prezenty, to u mnie w domu zawsze były drobniejsze rzeczy 6 grudnia, a pod choinką większe prezenty. Pamiętam też, jak moja mama mówiła mi i bratu, że musimy pisać listy do św. Mikołaja, żeby wiedział, co chcielibyśmy dostać. Później zostawialiśmy je na stoliku na balkonie, a w nocy znikały 😁 Myślę, że z Olkiem też będziemy pisać listy do Mikołaja, uważam, że to fajne
Teraz u nas jest tak, że na Mikołajki dzieci dostają prezenty tylko od swoich rodziców, a pod choinkę obdarowujemy siebie wszyscy nawzajem.
Moi chłopcy też co roku piszą listy, tzn od zeszłego roku piszą, wcześniej rysowało 🤭
Ale ja im też co roku zamawiam filmik z Mikołajem na stronie elfi, mikołaj tam zwraca się do nich po imieniu, są tam ich zdjęcia itp super to jestClover lubi tę wiadomość
-
Suszarko, ja też planuję szykować sama jedzenie na roczek, bo lubię szykować jedzenie dla gości 😁 Tylko tort chyba zamówię, bo zdobienia to nie moja bajka. Lubię piec, ale ozdabiać już nie, więc pewnie upiekę jakieś inne ciasto, a tort będzie zamawiany. Nie będzie dużo osób, myślę, że max 10. Przygotuję coś na ciepło i jakieś dania na zimno i przekąski. Ja uwielbiam spędzać czas w kuchni, jedyne, czego nie lubię robić przed przyjściem gości to sprzątanie, dlatego zazwyczaj większość zlecam mężowi, on wprawdzie tak na co dzień ma problem z ogarnianiem domu, ale jeśli trzeba, to potrafi się zmobilizować i nawet to lubi, jeżeli nikt mu nie przeszkadza i nie komentuje 😁
-
Ulaa wrote:Moi chłopcy też co roku piszą listy, tzn od zeszłego roku piszą, wcześniej rysowało 🤭
Ale ja im też co roku zamawiam filmik z Mikołajem na stronie elfi, mikołaj tam zwraca się do nich po imieniu, są tam ich zdjęcia itp super to jestCo do listów, to myślę, że początkowo też będą rysunki 😁
Haha, w ogóle to rozmawiałam ostatnio z sąsiadką która ma syna 6 lat, on już napisał z jej pomocą list do św. Mikołaja. Stwierdził, że chce dostać elektryczną szczoteczkę do zębów. I ona się go pyta, czy na pewno nie chce dostać żadnej zabawki, a on że nie, ma być szczoteczka i koniec 🤣 Mój mąż oczywiście nie widzi w tym nic dziwnego, sam kupił mi w tym roku szczoteczkę soniczną na urodziny 🤭 -
U nas na Mikołajki to dajemy zwykle jakiś drobiazg. A większe prezenty są w Wigilię pod choinka. Mój tato często też przebierał się za Mikołaja i dzieci miały fun. Filip tez raz dostał ten film od Mikołaja, ale go nie porwał. Natomiast listy jak najbardziej.! Piszemy/rysujemy co rok
-
Dmg, super masz rodzinkę 🙂 Julka jest taką słodką dziewczynką❤️ Dzięki za podsunięcie pomysłu z naklejkami na ścianę. Właśnie urządzamy pokój Michałka i nie miałam pomysłu co dać na ścianę żeby ożywić trochę ten pokój🙂
Co to tatuaży to nie moja bajka, szczerze mówiąc nie podoba mi się takie "ozdabianie" ciała. Ale wiadomo, każdy ma inny gust🙂
Ania, cieszę się że Harisek trochę lepiej , oby w piątek udało się zejść z respiratora😘MoTyLeK🦋, dmg111 lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Clover wrote:Dmg, ale fajna z Was rodzinka 🤩 Piękni jesteście!
Motylku, ja też marzę o tatuażu 😁 Może sobie zrobię w nagrodę jak schudnę do wymarzonej wagi albo na 30 urodziny 😅 A z tymi marzeniami to czasem tak jest, że coś bardzo chcesz a kiedy dostaniesz voucher, to już się robi poważniej 🤣 Ja bardzo chciałam się przelecieć awionetką, ale kiedy dostałam w prezencie od męża voucher, to zaczęłam trząść portkami. Ale wykorzystałam i było super, tylko od tej pory uważam, co mówię przy swoim mężu o swoich marzeniach 😁
Motylku, nie boli tatuaż aż tak bardzo, no stresMoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość