Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu jaka z Ciebie piękna ciepła kobieta, a przynajmniej tak wyglądasz
śliczna! Twój mąż tez na takiego ciepłego wyglada, Wasz Miki to szczęściarz ze ma takich rodziców!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2021, 18:13
Annia lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny.
Jak widać moja misja dieta w chwilowym zawieszeniu, ale od dzisiaj do świąt mam postanowienie zero słodyczy. 🤨
Suszarko, dzisiaj wizyta? Czekamy na wieści! Najbardziej ciekawa jestem płci!
Jednorożcu... Bardzo cieszę się, że z ciążą wszystko ok, szkoda, że nie powiedzieli Ci czy jest już zarodek itp, a reakcja twojej mamy... Szkoda gadać, przykre to, że nie każda z nas może liczyć na wsparcie najbliższej osoby jaką jest własna mama.Zwłaszcza przy tym ile ty dla niej robisz.
Lalia, Ladyo współczuję ciężkich nocek.Verita wiem co czujesz... Takie noce, że człowiekowi wydaje się, że w ogóle nie spał.
Dmg - widzę, że u Was podobnie jak u nas... Ja też jak zaczęłam spać a nie być nocnym smoczkiem to nagle zaczęłam mieć więcej siły i ochoty na dzienne zabawy z dzieckiem. Ej, jak roczniaki kiszą ogórki?W sensie jak dziecko czymś takim zainteresować?
Czy to tylko tajemna wiedza Cioć ze żłobka?
U nas sukces: Mikołaj wczoraj zasnął sam, a nie w wózku. Zajęło to masę czasu (z 50 minut latał po łóżku), ale w końcu zasnął. Albo ja zasnęłam pierwsza. 😅😅😅😅dmg111, Lalia, Suszarka, Ewa88 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia, piękna z Was rodzinka ❤
Jednorożec, dobrze że wszystko ok. Ja też plamilam na początku ciąży ( gdzieś do 12 tc) i wszystko dobrze się skończyło. Przykro mi,że Twoja mama tak zareagowała:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2021, 18:33
Annia lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Annia, pięknie z mężem wyglądacie, ale Miki i tak Was przebija, urodzony model! To spojrzenie jest hipnotajzing 😍
Herbatka i inne dziewczyny, których dzieci płaczą na fizjo. My chodzimy na bobatha od 3 mż i dopiero od jakiegoś miesiąca, czyli 8/9 mż nie ma płaczków! Wcześniej miałam serdecznie dość tych zajęć, a teraz wreszcie się nimi nie stresuję. To chyba efekt skoku, Matylda nagle zaczęła reagować na zabawki, uśmiechać się do obcych itp.
Annia lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Pamiętacie jak Ounai pisała co jest fajne w chodzeniu dziecka do żłobka? Wraca, to jesteśmy tak wszyscy stęsknieni że wspólna zabawa to zupełnie inny level niż jak cały dzień jesteś w domu z dzieckiem. Polecam z całego serca instytucję żłobka 😍😊( mimo że początki u nas były bardzo bardzo słabe, i teraz dalej lekko popłakuje na wejściu). Ja ostatecznie ogarnęłam wychowawczy, wracam 01.04(a jak się da - ale to się okaże na wiosnę dopiero- to może aż po wakacjach 👍🙂).
Annia, dmg111, Lalia, Ounai, Suszarka lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Annia, śliczni jesteście 😘 super z was rodzinka!
Ja jeszcze w ogóle nie czuję magii świąt, ale dzisiaj przechodziłam osiedlem obok kawiarni i patrze przez okienko, a tam łóżko w środku wyścielone świątecznymi dekoracjami, choinka z lampkami obok, przygotowane do sesji. Napisałam do nich później na fb, czy można, za zapłatą, skorzystać z miejsca do sesji (mamy swojego fotografa-przyjaciel męża), ale odp, że miejsce jest przygotowane przez fotografa do jego sesji (5zdjec 280 zł - to dużo?). Ale po chwili napisali, że cały grudzień można skorzystać z zorganizowanego przez nich miejsca do sesji, że swoim fotografem, w zamian za datki do pobliskiego schroniska 💕Annia, dmg111, Lalia, KarolinaMaria, Ounai, Suszarka, Ladyo, Clover lubią tę wiadomość
-
Ja nie wiem co z moją córcią się dzieje, ale od kilku dni zasypia sama w łóżeczku bez smoczka 😲😲 właśnie odwróciła się tyłkiem i śpi 😲 ja leżę obok na łóżku, dotykam ją, daje rączkę, często jak pojękuje robię ciii, chwilę buszuje po łóżeczku i zasypia.
Już lepiej chyba z brzuszkiem, wymasiwalam jej rano, po czym zrobiła ładną kupkę i mam nadzieję, że już będzie ok. Na razie wstrzymam się z dawaniem ogórka... -
Zaraz nadrobię, ale właśnie wróciłam z wizyty i...będziemy mieć dziewczynkę 🎈 forumowe ciotki mogą dorabiać spokojnie jako wróżki 😁
Tajka, Annia, Meggi110818, Lalia, emdar, Maminka89, Clover, KarolinaMaria, dmg111, Zulugula, Ounai, veritaa, Ewa88 , Inaa89, Anet.kaa, Ulaa, Ladyo, MoTyLeK🦋, Belie, kar_oliv lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka wrote:Zaraz nadrobię, ale właśnie wróciłam z wizyty i...będziemy mieć dziewczynkę 🎈 forumowe ciotki mogą dorabiać spokojnie jako wróżki 😁
Suszarka, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ladyo, pisałaś że kupiłaś te mitenki do poncha, myślisz, że one będą potrzebne do tego małego poncha rozmiar S, czy raczej do 2 lat rączki dziecka będą przykryte w całości tym ponchem, jak będzie w nim śmigać? Zastanawiam się czy brać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2021, 19:25