Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Mausie ❤️ U nas chyba tez ząbki na pokładzie, Mela to by się tylko tuliła do mamusi. Taka biedna maruda
Byłyśmy na spacerze, w rossmanie. Kupiłam papmersy na basen ale myśle żeby gdzies kupić jeszcze takie koło z majtkami. Macie pomysł gdzie może być stacjonarnie? Te z Allegro widzę ze niektóre maja nawet czas realizacji 14 dni… może w jakimś sklepie z zabawkami? Herbatko a odeslalas już ponczo? Ja bym pewnie zamówiła nowe a to uszkodzone zwróciła, to i tak szybciej. Oni niby piszą 19 dni ale u mnie było już po 5. Zreszta najlepiej tam zadzwoń i powiedz jaka best sytuacja, jestem pewna ze szybko wyślą nowe, tym bardziej ze to ich wina!
-
Maminka89 wrote:Mi fizjo pokazała jak Jaśka uczyć aby schodził na dupke. Parę razy zrobiłam z nim i teraz to śmiga ze schodzeniem. Już nawet nie na dupke ale już ładnie na kolanka.02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Zulugula wrote:Powiem Wam, że wczoraj poczułam taki irracjonalny strach, że po tym slynnym roku ktoś przyjdzie i mi go zabierze 😳 🙈 że to wszystko jest jakieś nierealne. Natomiast normalna część mnie ma mega wzrusz 😭
Zulugula lubi tę wiadomość
-
Suszarka wrote:Ladyo, a macie basen u siebie w mieście? Tam na pewno od ręki kupisz takie kółko 😁
Pastelova lubi tę wiadomość
-
ZielonaHerbata wrote:A co najlepsze, to zamówiłam zły spiwor do wózka 🙈🙈
Przyszedł cottonmoose ale jakiś mini 😁😁
Właśnie zamówiłam normalny, ma być jutro.
Ja z cottonmoose mimo wszystko polecam wersję combo cały okres wózkowy w jednym śpiworki.
Dostałam garść leków i plamienie jakby ustaje.
Oby było okBelie, dmg111, Suszarka lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
MoTyLeK🦋 wrote:A miałaś usg?
Tak ale lekarz łaskawie mnie poiformował cyt: no jest wczesna ciąża. Nic wiecej nie powiedział ani jaki pecherzy ani czy jest już zarodek. Nic. Może na obchodzie się coś dowiem.
Teraz byłam w toalecie to już jest czysto bez podbarwienień.
Mam nadzieję że to jakieś stare skrzepy szły bo to było brązowe brudzenie jak na początek@.Dawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec89 wrote:Tak ale lekarz łaskawie mnie poiformował cyt: no jest wczesna ciąża. Nic wiecej nie powiedział ani jaki pecherzy ani czy jest już zarodek. Nic. Może na obchodzie się coś dowiem.
Teraz byłam w toalecie to już jest czysto bez podbarwienień.
Mam nadzieję że to jakieś stare skrzepy szły bo to było brązowe brudzenie jak na początek@. -
MoTyLeK🦋 wrote:Ale zostawili Cie na oddziale?
MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
Jednorożec, kciuki żeby teraz było już spokojnie i żebyś jutro wróciła do domu ✊
Masz kogoś do opieki nad dziećmi? -
nick nieaktualny
-
Lalia wrote:Jednorożec, kciuki żeby teraz było już spokojnie i żebyś jutro wróciła do domu ✊
Masz kogoś do opieki nad dziećmi?
Mąż wziął opiekę.
Dobrze że młody na cycki się wypiął bo nie wiem co bym robiła. Chyba bym musiała laktatora cały czas używać.
Belie mówią że szósty
Ps. Moja matka oczywiście była bezwzględna. Dziopa Ty masz małe dziecko czy się w ogóle zastanowiłaś?
Poszłam do niej po radę bo bałam się że tracę dziecko a ona on mnie tak wyjechałaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2021, 15:19
Dawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
Inaa89 wrote:A możesz podpowiedzieć w jaki sposób go nauczyłaś? 😊
Lalia, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Wpadam się pochwalić efektami sesji. My już w klimacie Bożo Narodzeniowym. 🤣
Proszę nie cytować zdjęć, zaraz je
Lecę nadrabiać!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2021, 20:42
Zulugula, Maminka89, KarolinaMaria, Ladyo, Ulaa, Iryska, dmg111, emdar, Inaa89, Tajka, MoTyLeK🦋, Lalia, Enigvaa, Clover, Nowastaraczka, Suszarka, Ewa88 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023