Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dmg, Twój wpis na temat KP był mi potrzebny. Zescreenowałam go o będę czytać w chwili zwątpienia.
Czekam do roczku i odstawiam panienkę, pragnę odzyskać swoje piersi.
Aniu, jesteś przepiękną kobietą, widać w Tobie takie spełnienie życiowe
Mikuś i Mężuś ofkors przystojni
Tajka, zazdroszczę że Majeczka tak pięknie zasypiatylko się cieszyć
Kicku, udanego wypadu
Ja za to dziś miałam jeden z gorszych dni mojego macierzyństwa, straszny dzień, dobrze że już się kończy.kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Anniu, widziałam zdjęcie, śliczna z Was rodzina 🤗 widać że jesteście bardzo szczęśliwi. I oczywiście piękne stroje!
Jednorożec, przykro mi z powodu szpitala i z powodu zachowania mamy. Jakby nie patrzeć nie masz 16 lat więc takie teksty naprawdę mogłaby sobie darować. Mam nadzieję że szybko wrócisz do domu, a mamą postaraj się nie przejmować, chociaż wiem że to niełatwe jak się mieszka pod jednym dachem.
Anetka, co jest? Oby jutro było znacznie lepiej 🤗
Karolina, z tymi synami to trochę prawda, ale myślę że to zależy też od tego jaki charakter syna się trafi. Mój mąż nie dzwoni do swojej mamy wcale, a jesteśmy tam średnio raz na dwa tygodnie. Ona sama mówi że jak chce się dowiedzieć co u nas to woli zadzwonić do mnie. Przykre to jest bo miała ich trzech i wszyscy się podobnie zachowują 🙈 ja dziś wpadłam do domu i od razu powiedziałam rodzicom że będzie druga laseczka, teraz pytam męża jak reakcja jego mamy - "a nie mówiłem jej, jutro zadzwonię".Annia, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarko, jasne, że tak! Wszystko zależy od charakteru. To nie jest argument, żeby nie mieć syna. Co to, to nie! Jak byłam w ciąży to płeć była mi zupełnie obojętna i myślę, że bycie mamą chłopca to piękna przygoda
Suszarka, Lalia, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Ewa88 wrote:Aniu jaki rozmiar nosi teraz Mikołaj? Wygląda na dużego chłopca 🤔
Zawsze na długość szedł w 99centylu.
waży 10kg.
Suszarko, a jakieś zdjęcie dzidzi masz? Dawno żadnych bobasow na usg tu nie oglądaliśmy.Lalia, dmg111, Ewa88 , Ounai lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ja bym "chciała" drugą córeczkę, ale wewnętrznie czuję, że jak kiedyś się zdecydujemy to będzie chłopak. Po prostu takie mam przeczucie, że będę mom of boys.
Lalia, kic83, Nowastaraczka, Ladyo, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Anniu, niestety dzisiaj nie dostałam żadnych zdjęć 😕 pod koniec miesiąca mam połówkowe, a tam doktor się bardzo chętnie bawi w fotografa więc obiecuję coś wrzucić 😁 co do przeczuć, ja myślę że jeśli kiedyś się zdecydujemy na trzecie dziecko to to również będzie dziewvzynka. Z tego co pamiętam Ladyo pisała że ma podobne przeczucia 😄
Lalia, Nowastaraczka, Ladyo, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarko gratulacje z powodu drugiej córeczki. Macie już jakieś typy co do imienia?🥰
Jednorożec oby było wszystko dobrze. Trzymam mocno kciuki.
Annia szkoda że nie załapałam się na zdjęcia. My mamy mini sesje świąteczną 28 listopada.
Ogólnie zazdroszczę Wam tego że będziecie miały jeszcze dzidziusie.,,Suszarka lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:Ja bym "chciała" drugą córeczkę, ale wewnętrznie czuję, że jak kiedyś się zdecydujemy to będzie chłopak. Po prostu takie mam przeczucie, że będę mom of boys.
Annia
Nie widziałam Waszego fotoCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Anniu, mam tak samo jak Ty 🤭 tzn. chciałabym żeby Olek miał siostrę, ale gdzieś w środku czuję że będę mieć męża, Olka i synka (albo dwóch!) i psa 😁 i będę Królową wśród moich chłopaków 😎
Chociaż ostatnio jak segregowałam ubrania Olka, to gdzieś miałam jakiś wewnętrzny głosik że już się nie przydadzą, bo będzie dziewczynka, więc kto wie 😅
Karolina, ja sobie siebie jakoś wyobrażałam jako mamę dziewczynki, mimo że płeć była mi totalnie obojętna. Jak tylko zaszłam w ciążę to od razu miałam przeczucie, że to chłopczyk 💙 i uwielbiam być mamą mojego Olka 😍 i baardzo się cieszę że mam wpływ na to jakim mężem kiedyś będzie 🤭 to naprawdę mój synuś 😁💙dmg111, Suszarka, Zulugula, KarolinaMaria, Annia lubią tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:Suszarko, jasne, że tak! Wszystko zależy od charakteru. To nie jest argument, żeby nie mieć syna. Co to, to nie! Jak byłam w ciąży to płeć była mi zupełnie obojętna i myślę, że bycie mamą chłopca to piękna przygoda
Potwierdzam! mimo że chciałam baaaaardzo drugą dziewczynkę.KarolinaMaria lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ahh po prostu ciężki dzień.
Wstałyśmy o 5:40, cały dzień byłyśmy same a Pola strasznie jęczała.
Ona mało jęczy, jest bardzo pogodna i jak zdarzają się takie dni to jestem później wykończona
Jutro będzie lepiej
Ja jeśli będziemy mieć drugie dziecko to.chciałabym mieć chłopca, ale czuje że będę mamą dziewczynek
Lalia, idealnie pasujesz mi na królową swoich chłopaków 🥰
Zulu, jak dziś Tomuś?Lalia, dmg111, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Anetkaa, nie narzekaj, dla pocieszenia Michałek prawie codziennie jęczy. Czasem jak mam dosyć to zostawiam go z mężem i idę do drugiego pokoju żeby odpocząć od tego 🙄
Suszarko gratuluję córeczki nr 2! 😘
Ja tam nie zgadzam się z tym że mając synów nie ma się dzieci na starość. Mojego Michałka nie wymieniłabym nawet na najsłodszą dziewczynkę 😃Lalia, Suszarka, Zulugula, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Tajka wrote:Ladyo, pisałaś że kupiłaś te mitenki do poncha, myślisz, że one będą potrzebne do tego małego poncha rozmiar S, czy raczej do 2 lat rączki dziecka będą przykryte w całości tym ponchem, jak będzie w nim śmigać? Zastanawiam się czy brać
-
Ja w sumie zawsze chciałam mieć najpierw chłopca 😅 Odkąd zaczęły pojawiać się myśli, że będę mieć dziecko to zawsze to był chłopiec. A kiedy zaszłam w ciążę to od razu czułam, że będzie synek. Do tego stopnia, że kiedy byłam na pierwszych prenatalnych i lekarz powiedział mi, że prawdopodobnie to chłopiec, to miałam ochotę odpowiedzieć "no przecież to oczywiste" 😅 Z kolei czuję, że jeśli będzie kolejny dzidziuś, to będzie to dziewczynka, o ile w ogóle się jeszcze ktoś pojawi w naszej rodzinie, bo jak na razie to mój mąż podchodzi do tematu bardzo ostrożnie 🤭 Ciekawe, czy moje przeczucia okażą się trafne. Nie miałabym oczywiście nic przeciwko kolejnemu synkowi bo w sumie płeć nie jest ważna, chociaż nie mam pojecia jak miałby na imię, bo Aleksander to było jedyne imię, które podobało się jednocześnie mi i mężowi. Dla dziewczynki "wygrywa" teraz u nas Marta lub Martyna 😁
Lalia, dmg111, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Tajka wrote:Annia, śliczni jesteście 😘 super z was rodzinka!
Ja jeszcze w ogóle nie czuję magii świąt, ale dzisiaj przechodziłam osiedlem obok kawiarni i patrze przez okienko, a tam łóżko w środku wyścielone świątecznymi dekoracjami, choinka z lampkami obok, przygotowane do sesji. Napisałam do nich później na fb, czy można, za zapłatą, skorzystać z miejsca do sesji (mamy swojego fotografa-przyjaciel męża), ale odp, że miejsce jest przygotowane przez fotografa do jego sesji (5zdjec 280 zł - to dużo?). Ale po chwili napisali, że cały grudzień można skorzystać z zorganizowanego przez nich miejsca do sesji, że swoim fotografem, w zamian za datki do pobliskiego schroniska 💕