Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina, moi rodzice odebrali już swoje 🤭 będą czekały na Olka pod choinką 😁
KarolinaMaria, Ewa88 , dmg111 lubią tę wiadomość
-
Lalia też zamawiałaś kubeczki?? Chyba też się na nie skusze
Megii ja mam z lidla tylko pajacyki i body, i pajacyki są wg mnie ok ale body strasznie nam się naciągają przy dekolcie/karku (mam bez guzików, na zakładki)...Meggi110818 lubi tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
KarolinaMaria wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was zamawiała coś z kategorii dom z Sinseya? Widzę, że mają fajne i niedrogie rzeczy, ale jak z ich jakością?
Ja mam tylko cotton ballsy, takie malutkie. Są super jako oświetlenie w nocy jak Oliwka śpi u siebie w pokoju. Delikatne, przygaszone światło. Zobaczę na ile baterie wystarczą. Na razie od tyg na całą noc są włączaneKarolinaMaria lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Inaa89 wrote:Suszarko gratulacje kolejnej córeczki 😘
Tak Was strasznie zazdroszczę tych dziewczynek 😉
I nie załamujcie mnie, że synowie rzadko dzwonią do mamusi.. Bo ja biedna będę na starość sama 😒 -
Ewa, tak, zamówiłam te kubeczki przyssawki jako prezent od dziadków 😉
Squigz wydawały mi się za drogie 😂Ewa88 lubi tę wiadomość
-
Karolina ja z sinsay przez internet zamawiam stojak na biżuterię, metalowy świecznik, lampkę. Jakość całkiem ok. Coś jak pepco. Nie podoba mi się, że te rzeczy nie były w nic pakowane żeby je zabezpieczyć i np. abażur był lekko wgnieciony
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
02.2021 Apolonia 🩷
11.2023 będzie synek 👣 -
Marta ma chyba rsv ale o łagodnym przebiegu. Poki co walczymy drugi tydzień z kaszlem. Ja wczoraj byłam w pracy, zamknęłam najwazniejsze tematy i od dzisiaj znowu jestem na L4 aż do końca tygodnia. Na szczęście osluchowo jest lepiej niż tydzień temu, oskrzela czyste. Do tego walczymy z pleśniawkami więc jest wesoło.
-
Inna, Ty masz sześciu synów, więc jeśli nawet każdy będzie dzwonił raz w tygodniu to i tak masz prawie codziennie telefon od dziecka, a w niedzielę możesz robić rodzinne obiady 😁 szach mat!
Zaraz obejrzę te kubeczki i zdecyduję czy zamówić je czy podróbkę przyssawek z aliexpress 😄KarolinaMaria, Lalia, Ulaa, Ladyo, Ewa88 , Nowastaraczka, Annia, dmg111, Inaa89 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ounai wrote:Marta ma chyba rsv ale o łagodnym przebiegu. Poki co walczymy drugi tydzień z kaszlem. Ja wczoraj byłam w pracy, zamknęłam najwazniejsze tematy i od dzisiaj znowu jestem na L4 aż do końca tygodnia. Na szczęście osluchowo jest lepiej niż tydzień temu, oskrzela czyste. Do tego walczymy z pleśniawkami więc jest wesoło.
A myjesz Marcie buzie na zewnątrz i w środku, ząbki, po inhalacjach? Czy myślisz że z lizania zabawek w żłobku?💙 11.2020
💗 11.2023 -
Suszarka wrote:Inna, Ty masz sześciu synów, więc jeśli nawet każdy będzie dzwonił raz w tygodniu to i tak masz prawie codziennie telefon od dziecka, a w niedzielę możesz robić rodzinne obiady 😁 szach mat!
Zaraz obejrzę te kubeczki i zdecyduję czy zamówić je czy podróbkę przyssawek z aliexpress 😄 -
Jeszcze w temacie wedzidelka 🙈
Czy wszystkie mialyscie zalecenia aby masować po ranie? U nas właśnie zalecenie masażu po ranie A teraz wyczytałam, ze najnowsze badania pokazują, że niby nie powinno się masować po ranie.
Masaż po ranie daje duże ryzyko pojawienia się jeszcze bardziej spiętej obręczy barkowej i dużego napięcia w okolicy żuchwy. -
Angie1985 wrote:Suszarka jak będziesz miała link do Ali to podrzuć bo wyglądają fajnie ale 75 zł za 5vl gumowych kubeczków to dla mnie rozbój w biały dzień.,😋
Przyssawki squigz - link od Enigvy ❤️❤️❤️
https://a.aliexpress.com/_vW1rJE
Wieza spin again
https://a.aliexpress.com/_ux98Yu
Bąbelki dimpl
https://a.aliexpress.com/_vmADo8
Sorter inny bin
https://a.aliexpress.com/_v0bdBS
Lalia, Ladyo, dmg111, Angie1985 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ounai wrote:Marta ma chyba rsv ale o łagodnym przebiegu. Poki co walczymy drugi tydzień z kaszlem. Ja wczoraj byłam w pracy, zamknęłam najwazniejsze tematy i od dzisiaj znowu jestem na L4 aż do końca tygodnia. Na szczęście osluchowo jest lepiej niż tydzień temu, oskrzela czyste. Do tego walczymy z pleśniawkami więc jest wesoło.
-
Zulugula wrote:A myjesz Marcie buzie na zewnątrz i w środku, ząbki, po inhalacjach? Czy myślisz że z lizania zabawek w żłobku?
-
MoTyLeK🦋 wrote:W przychodni możesz wykonać test na rsv
MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość