Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina, moi rodzice odebrali już swoje 🤭 będą czekały na Olka pod choinką 😁
KarolinaMaria, Ewa88 , dmg111 lubią tę wiadomość
-
Lalia też zamawiałaś kubeczki?? Chyba też się na nie skusze

Megii ja mam z lidla tylko pajacyki i body, i pajacyki są wg mnie ok ale body strasznie nam się naciągają przy dekolcie/karku (mam bez guzików, na zakładki)...
Meggi110818 lubi tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
KarolinaMaria wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was zamawiała coś z kategorii dom z Sinseya? Widzę, że mają fajne i niedrogie rzeczy, ale jak z ich jakością?
Ja mam tylko cotton ballsy, takie malutkie. Są super jako oświetlenie w nocy jak Oliwka śpi u siebie w pokoju. Delikatne, przygaszone światło. Zobaczę na ile baterie wystarczą. Na razie od tyg na całą noc są włączane
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
No co ty synusie są mamusi. Nie musisz wcale źle trafić z synowymi i będziecie mieli dobry kontakt. Trzeba być dobrej myśli.Inaa89 wrote:Suszarko gratulacje kolejnej córeczki 😘
Tak Was strasznie zazdroszczę tych dziewczynek 😉
I nie załamujcie mnie, że synowie rzadko dzwonią do mamusi.. Bo ja biedna będę na starość sama 😒 -
Ewa, tak, zamówiłam te kubeczki przyssawki jako prezent od dziadków 😉
Squigz wydawały mi się za drogie 😂
Ewa88 lubi tę wiadomość
-
Karolina ja z sinsay przez internet zamawiam stojak na biżuterię, metalowy świecznik, lampkę. Jakość całkiem ok. Coś jak pepco. Nie podoba mi się, że te rzeczy nie były w nic pakowane żeby je zabezpieczyć i np. abażur był lekko wgnieciony
02.2021 Apolonia 🩷
11.2023 będzie synek 👣 -
Dywaniki lazienkowe są okKarolinaMaria wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was zamawiała coś z kategorii dom z Sinseya? Widzę, że mają fajne i niedrogie rzeczy, ale jak z ich jakością?
SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Usunięcie lewego jajowodu -
Marta ma chyba rsv ale o łagodnym przebiegu. Poki co walczymy drugi tydzień z kaszlem. Ja wczoraj byłam w pracy, zamknęłam najwazniejsze tematy i od dzisiaj znowu jestem na L4 aż do końca tygodnia. Na szczęście osluchowo jest lepiej niż tydzień temu, oskrzela czyste. Do tego walczymy z pleśniawkami więc jest wesoło.SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Inna, Ty masz sześciu synów, więc jeśli nawet każdy będzie dzwonił raz w tygodniu to i tak masz prawie codziennie telefon od dziecka, a w niedzielę możesz robić rodzinne obiady 😁 szach mat!
Zaraz obejrzę te kubeczki i zdecyduję czy zamówić je czy podróbkę przyssawek z aliexpress 😄
KarolinaMaria, Lalia, Ulaa, Ladyo, Ewa88 , Nowastaraczka, Annia, dmg111, Inaa89 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ounai wrote:Marta ma chyba rsv ale o łagodnym przebiegu. Poki co walczymy drugi tydzień z kaszlem. Ja wczoraj byłam w pracy, zamknęłam najwazniejsze tematy i od dzisiaj znowu jestem na L4 aż do końca tygodnia. Na szczęście osluchowo jest lepiej niż tydzień temu, oskrzela czyste. Do tego walczymy z pleśniawkami więc jest wesoło.
A myjesz Marcie buzie na zewnątrz i w środku, ząbki, po inhalacjach? Czy myślisz że z lizania zabawek w żłobku?💙
💗 -
Suszarka jak będziesz miała link do Ali to podrzuć bo wyglądają fajnie ale 75 zł za 5vl gumowych kubeczków to dla mnie rozbój w biały dzień.,😋Suszarka wrote:Inna, Ty masz sześciu synów, więc jeśli nawet każdy będzie dzwonił raz w tygodniu to i tak masz prawie codziennie telefon od dziecka, a w niedzielę możesz robić rodzinne obiady 😁 szach mat!
Zaraz obejrzę te kubeczki i zdecyduję czy zamówić je czy podróbkę przyssawek z aliexpress 😄 -
Jeszcze w temacie wedzidelka 🙈
Czy wszystkie mialyscie zalecenia aby masować po ranie? U nas właśnie zalecenie masażu po ranie A teraz wyczytałam, ze najnowsze badania pokazują, że niby nie powinno się masować po ranie.
Masaż po ranie daje duże ryzyko pojawienia się jeszcze bardziej spiętej obręczy barkowej i dużego napięcia w okolicy żuchwy.
-
Nie znalazłam kubeczków na Ali, ale jest sporo innych zabawek podróbek fat brain toys. Wrzucam linki które udało mi się znaleźć:Angie1985 wrote:Suszarka jak będziesz miała link do Ali to podrzuć bo wyglądają fajnie ale 75 zł za 5vl gumowych kubeczków to dla mnie rozbój w biały dzień.,😋
Przyssawki squigz - link od Enigvy ❤️❤️❤️
https://a.aliexpress.com/_vW1rJE
Wieza spin again
https://a.aliexpress.com/_ux98Yu
Bąbelki dimpl
https://a.aliexpress.com/_vmADo8
Sorter inny bin
https://a.aliexpress.com/_v0bdBS
Lalia, Ladyo, dmg111, Angie1985 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
W przychodni możesz wykonać test na rsvOunai wrote:Marta ma chyba rsv ale o łagodnym przebiegu. Poki co walczymy drugi tydzień z kaszlem. Ja wczoraj byłam w pracy, zamknęłam najwazniejsze tematy i od dzisiaj znowu jestem na L4 aż do końca tygodnia. Na szczęście osluchowo jest lepiej niż tydzień temu, oskrzela czyste. Do tego walczymy z pleśniawkami więc jest wesoło.
-
Jej się to zrobiło po wymiotach. Potem myśleliśmy, że udało nam się wyleczyć domowymi sposobami ale ostatnio zauważyłam że jednak jeszcze coś tam ma. Mąż stwierdził, że wymyślam więc poprosiłam pediatre żeby jej zaglądnęła i faktycznie, jeszcze trochę jej zostało.Zulugula wrote:A myjesz Marcie buzie na zewnątrz i w środku, ząbki, po inhalacjach? Czy myślisz że z lizania zabawek w żłobku?SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Czytałam trochę o tym i ciężki przebieg ma tylko kilka procent dzieci, m.in.wlasnie często wczesniaki. Pozostałe dzieci i dorośli nawet nie mają zapalenia oskrzeli. Ewentualnie zapalenie ucha. Marta wg lekarki jest już na etapie powrotu do zdrowia, więc nie będę jej już brać do przychodni tylko po to żeby miec pewność. Ale nasza pediatra mówi że pewne jest że jest to infekcja wirusowa a nie bakteryjna.MoTyLeK🦋 wrote:W przychodni możesz wykonać test na rsv
MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Usunięcie lewego jajowodu