Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Enigvaa oby Ci poszło tak sprawnie jak mi z tą drugą ciąża. Nie długo się spotkamy w drugiej rundzie
Enigvaa lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
KarolinaMaria wrote:Enigva, wrócił Ci okres? Powodzenia!
Nie, ale ja tez bralam tabsy, niby z przerwa na @ ale ponoc sporo kobiet nie dostaje mimo wszystko. Zbliżam sie do dnia owulki z cyklu przed ciaza, wiec sie okaze za 2-3tygodnieowulaki ciemnieja, wiec jestem dobrej mysli 😊
KarolinaMaria, Nowastaraczka, Maminka89, Ounai, Ladyo, MoTyLeK🦋, Belie, Clover, Lalia, Inaa89, Annia, Ewa88 , Wik89, dmg111, kic83, emdar lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Enigva, ogromne kciuki 😍😍✊✊✊
Kurcze, może ja powinnam siknac na owulaki, może tam jakaś owulacja jest 😂 chociaż po dzisiejszej nocy czuję się tak "wydojona" że Olek chyba bardzo nie chce rodzeństwa o blokuje matce płodność na kolejne lata 😅dmg111 lubi tę wiadomość
-
Boze te starania o drugiego bąbelka , majac juz jednego wynagajacego bobasa to jakiś prawie horror 😂 jeszcze nie mając w ogole ochoty przy kp 😅
Dziewczyny powodzenia
Z doswiadczenia swojego i znajomych widze ze ta druga runda zazwyczaj jest o wiele prostsza jesli przerwa nie jest zbyt duzaUlaa lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Zulugula wrote:Skorzystałam z drzemki T. i sama spałam 2h 🙉 tamten jeszcze śpi , a mi niedługo pyszne przyniesie burgsa 🐖🐖
Weź mnie ciężarnej nie denerwuj bo burger to już od tygodnia za mną chodzi i to nie z maca tylko z takiej mojej fajnej burgerowni.
Dawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Też chcę burgera 😭 szukałam ostatnio mięsa na burgery w biedrze, ale nie było...może jutro zamówimy, chyba że mnie najdzie na robienie domowych kebabów 🤤 a i co bym jeszcze chciała, hot doga z Orlenu, ale z parówką z szynki i sosem amerykanskim, albo ewentualnie domowe frytki grubo krojone. Mmmm samo zdrowie, zachcianki ciążowe wjechały na grubo 😋😋
Lalia, KarolinaMaria, Inaa89, Ewa88 , Clover, dmg111, emdar lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualny
-
Suszarka wrote:Też chcę burgera 😭 szukałam ostatnio mięsa na burgery w biedrze, ale nie było...może jutro zamówimy, chyba że mnie najdzie na robienie domowych kebabów 🤤 a i co bym jeszcze chciała, hot doga z Orlenu, ale z parówką z szynki i sosem amerykanskim, albo ewentualnie domowe frytki grubo krojone. Mmmm samo zdrowie, zachcianki ciążowe wjechały na grubo 😋😋
Jeszcze do tego sos czosnkowy nie ważne do czego byle by był i domowy sernikSuszarka lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
Suszarka wrote:Też chcę burgera 😭 szukałam ostatnio mięsa na burgery w biedrze, ale nie było...może jutro zamówimy, chyba że mnie najdzie na robienie domowych kebabów 🤤 a i co bym jeszcze chciała, hot doga z Orlenu, ale z parówką z szynki i sosem amerykanskim, albo ewentualnie domowe frytki grubo krojone. Mmmm samo zdrowie, zachcianki ciążowe wjechały na grubo 😋😋
KarolinaMaria, Zulugula, Suszarka, Ewa88 , Clover, dmg111, emdar lubią tę wiadomość