Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Suszarka wrote:Nie znalazłam kubeczków na Ali, ale jest sporo innych zabawek podróbek fat brain toys. Wrzucam linki które udało mi się znaleźć:
Przyssawki squigz - link od Enigvy ❤️❤️❤️
https://a.aliexpress.com/_vW1rJE
Wieza spin again
https://a.aliexpress.com/_ux98Yu
Bąbelki dimpl
https://a.aliexpress.com/_vmADo8
Sorter inny bin
https://a.aliexpress.com/_v0bdBSSuszarka lubi tę wiadomość
-
calanthe wrote:Ounai nie wiem co stosujesz (my co prawda nie do pleśniawek), ale może warto spróbować dentosept mini. Widziałam, że na pleśniawki jest zachwalany, może coś zdziała i szybciej zejdą 🙂
calanthe lubi tę wiadomość
-
Karolina, dzięki za cynk o relacji o butach 👌
Moja wewnętrzna Grażyna czuje się zaspokojona 😎 czyli jednak nie zawsze pierwsze (i kolejne) buciki muszą kosztować 300zl 😉dmg111, KarolinaMaria, Ewa88 , Nowastaraczka, emdar lubią tę wiadomość
-
Ja dopiero siadłam z tyłkiem 🙊
Ale tak to jest jak się kończy pracę o 20...
Musialam wysprzątać mieszkanie, bo jutro przychodzi właścicielka po kaskę za mieszkanie - a ona taka tradycjonalistka - nie na konto, tylko do rękia lubię mieć mega czysto jak przychodzi - wiadomka 😎
W pracy dzis też się wiele działo, wreszcie się rozkręcamy...
Jutro rano lecę odebrać i wysłać paczkę z Vinted. Zrobię małe zakupy spożywcze i wrócę do domku gotować obiad - maz wymyślił zupkę kalafiorowa, także będę miała z głowy na 2 dni. A pracę zaczynam o 11.30,wiec powinnam się wyrobić spokojnie
Nasza Tyldzia dziś siedzi, siedzi, ja wieszam pranie.. Wracam do pokoju i widzę to 🤣
dmg111, Wik89, Suszarka, Enigvaa, Nowastaraczka, Clover, emdar lubią tę wiadomość
-
ZielonaHerbata wrote:Jeszcze w temacie wedzidelka 🙈
Czy wszystkie mialyscie zalecenia aby masować po ranie? U nas właśnie zalecenie masażu po ranie A teraz wyczytałam, ze najnowsze badania pokazują, że niby nie powinno się masować po ranie.
Masaż po ranie daje duże ryzyko pojawienia się jeszcze bardziej spiętej obręczy barkowej i dużego napięcia w okolicy żuchwy.
Ja nie miałam po ranie. Dopiero koło 5 dnia. A tak to podnoszenia języka bokami, rozluzianie dna i dotykanie górnego podniebienia wtedy też język do góry szedł. Nasza ranę widziała neurologopeda albo na żywo albo zdjęcia codziennie i wtedy dała zielone światło po miejscu cięcia. Moja neurlogopeda jest w drugiej grupie, team nie po ranie 😉
Podobno też grubsza blizna się robi bo ściąga się ziarnine.
Ale mi się trudno wypowiedzieć jak powinno być. Myślę że to może od cięcia, od rodzaju wędzidełka zależy jak masować. Wiem tyle że są dwie szkoły tych masaży właśnie.
Napięcie może zrobić się także od samego cięcia, dlatego zalecane jest właśnie rozluzianie i wizyty u osteopaty w trakcie masaży i po nich.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2021, 05:11
O ❤️
Z ❤️ -
Suszarka mam z Aliexpres ten sorter i bombelki. Bombelki to zabawka wózkowa i kupiłam na allegro przy okazji czegoś jak mi brakowało do darmowego smarta, a sorter z Aliexpres i jest fajny, co prawda nie wiem jaki jets oryginalny ale ten "działa" sama siedzę i z niego wkładam i wyjmuje 😅
Lalia, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Cześć dziewczyny 😘
U nas średnia noc 😑 ale no cóż, jest jak jest 😅
Ja dzisiaj planuję wyskoczyć z Olkiem na zakupy do Biedronki,a później ugotować żurek, bo meeega dawno nie jadłam 🤭 myślicie że mogę troszkę odlać dla Olka, zanim przyprawie solą?
A jak tam Wasze raportowanie? 💪
Przyznawać się tu, która potrzebuje wsparcia i motywacji, a która chciałaby się pochwalić efektami ❤️Wik89 lubi tę wiadomość
-
Czekam na moją Panią doktor. Była u mnie ale dosłownie wpadła bo mają gorąco na porodówce stwierdziła że jak tam się trochę przewali to przyjdzieDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
nick nieaktualny
-
Lalia wrote:A jak tam Wasze raportowanie? 💪
Przyznawać się tu, która potrzebuje wsparcia i motywacji, a która chciałaby się pochwalić efektami ❤️
Ja osiągnęłam dobrą wagę. Chciałam 2-3kg mniej ale jednak tak się czuję dobrze. 57-58kg.muszę popracować nad jędrnością ciała bo tu daleko do zadowolenia.
MoTyLeK🦋, Lalia, dmg111, emdar lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Ja dzisiaj planuję wyskoczyć z Olkiem na zakupy do Biedronki,a później ugotować żurek, bo meeega dawno nie jadłam 🤭 myślicie że mogę troszkę odlać dla Olka, zanim przyprawie solą?
A jak tam Wasze raportowanie? 💪
Przyznawać się tu, która potrzebuje wsparcia i motywacji, a która chciałaby się pochwalić efektami ❤️Lalia lubi tę wiadomość
-
Enigvaa wrote:Ja osiągnęłam dobrą wagę. Chciałam 2-3kg mniej ale jednak tak się czuję dobrze. 57-58kg.
muszę popracować nad jędrnością ciała bo tu daleko do zadowolenia.
Ale myślę niezmiennie co by tu jeszcze zrobić... -
Jest ok idę do domu. Moja lekarka stwierdziła że to głupota żebym tu siedziała bo wszystko jest pięknie. Mam tylko proga brać bo to najpewniej było od jego wahań
Zulugula, Belie, Fragaria, Suszarka, Nowastaraczka, Ounai, MoTyLeK🦋, Clover, Lalia, Inaa89, Annia, Ewa88 , dmg111, kic83, emdar, kar_oliv lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
MoTyLeK🦋 wrote:Ujędrnianie i cellulit to moja zmora.. 🤦♀️ Ale gdybym była pewnie bardziej konsekwentna z banka i cellublue to może by sobie cellulit poszedł... A że ja wieczorami padam na pyszczek, to jest jak jest 🤦♀️
Ale myślę niezmiennie co by tu jeszcze zrobić...
U mnie banki pogarszały naczynka wiec w sumie tylko szczotkuje. Ale tez robie to rzadko. Na razie troche odpuszczam bo zaczelismy starania o drugie bobo wiec naprawie po drugiej ciazy 😅Belie, Ounai, MoTyLeK🦋, Clover, Lalia, Inaa89, Ewa88 , dmg111 lubią tę wiadomość
🔸28 lat