Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
madziulix3 wrote:Suszarko, jak się czujesz kochana? 😊😘🥰
A co u Ciebie? Jak tam bobasek i jak pierwsze tygodnie w roli żony? 🤩Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2021, 16:15
madziulix3, dmg111 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualnyDziewczyny mamy widoczna poprawe, jeszcze nie moge w to uwierzyc. Nic sie nie zmienialo, a tu widoczna poprawa. Jesli bedzie nadal sie poprawiac to w sobote lekarze odlacza malego od respiratora.
Jestem taka dumna z mojego wojownika❤️❤️❤️❤️Zulugula, Tajka, Belie, Lalia, madziulix3, KarolinaMaria, Meggi110818, MoTyLeK🦋, Enigvaa, Ulaa, Annia, asias86, Angie1985, Ladyo, Suszarka, Ounai, Ewa88 , Wik89, Clover, dmg111, kic83, Inaa89, Nowastaraczka, emdar, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuszarka wrote:Dziękuję, z mdłościami znacznie lepiej już 😘
A co u Ciebie? Jak tam bobasek i jak pierwsze tygodnie w roli żony? 🤩
A pierwsze tygodnie w roli żony tak samo jak przed hahaLalia, Suszarka, Ounai, dmg111, Inaa89, emdar lubią tę wiadomość
-
Ania81 wrote:Dziewczyny mamy widoczna poprawe, jeszcze nie moge w to uwierzyc. Nic sie nie zmienialo, a tu widoczna poprawa. Jesli bedzie nadal sie poprawiac to w sobote lekarze odlacza malego od respiratora.
Jestem taka dumna z mojego wojownika❤️❤️❤️❤️
Wspaniałe wieści!💙 11.2020
💗 11.2023 -
Enugva, trzymam kciuki 😘
Ania, wspaniałe wiadomości. Dzielny chłopczyk 💪
My wczoraj mieliśmy ostatnia dawkę 6w1. Jak zwykle Maja była dzielna, żadnych objawów. Zq 3 tygodnie mamy druga dawkę bexsero.
Dzisiaj byliśmy u gastroenterologa. I to był ostatni lekarz. Pożegnał nas słowami "wasze dziecko jest zdrowe, nie chce was już więcej widzieć"na podstawie badań kału i usg brzuszka oraz tego, że 6 ncy pije mleko z bmk i nie ma jakichs objawow, wysypki itd wykluczył alergie na bmk. Stwierdził, że te noce to po prostu takie są, możliwe że przez zęby, bo już przecież dwa ma a teraz idą dwójki Dolne i jedynki Górne. I pochwalił Majeczke, że rzadko takie dziecko go odwiedza, była naprawdę grzeczna 😊
Już jestem spokojna 😊 taki urok mojej kochanej córeczki, mamusia wysypiała się w ciąży, więc jej starczy, teraz niech się mną w nocy zajmie 😊
Majusi już wszędzie pełno, pełza po całym mieszkaniu,czołga się jak żołnierz😊 a najbardziej lubi kable 😊 kontakty już zabezpieczone, zabezpieczenia na rogi i krawędzie czekają na zamontowanie.
Teraz czekamy na czworaki i siad 😊😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2021, 16:47
Lalia, Iryska, Suszarka, Ewa88 , Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ania81 wrote:Dziewczyny mamy widoczna poprawe, jeszcze nie moge w to uwierzyc. Nic sie nie zmienialo, a tu widoczna poprawa. Jesli bedzie nadal sie poprawiac to w sobote lekarze odlacza malego od respiratora.
Jestem taka dumna z mojego wojownika❤️❤️❤️❤️ -
Ania, cudowne wieści! Czekamy na kolejne dobre informacje. Jak się czujesz? Jak znosisz rozłąkę z rodziną? Bardzo przykra sytuacja.
Jak już jesteśmy przy temacie same-wiecie-czego, planujecie doszczepiać się trzecią dawką?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2021, 17:36
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
nick nieaktualny
-
Co do szczepień to możecie mnie teraz zlinczować ale nie szczepiłam się jeszcze byłam w ciąży z Jasiem i się bałam potem kp i też miałam opory miałam iść teraz jak skończę kp ale jestem w ciąży z Kropeczką i dopóki nie urodze na pewno nie pójdę.
A poza tym wiecie jak zachowuje się moja matka? Od kad powiedziałam jej że jestem w ciąży i stwierdziła że jestem nie normalna bo mam małe dziecko nie odzywa się do mnie. Traktuje mnie jak powietrze jak byłam w szpitalu ani razu nie zapytała jak się czuje i co z moją ciąża dzisiaj przyszłam do domu to mnie olewa całkowicieDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec89 wrote:Co do szczepień to możecie mnie teraz zlinczować ale nie szczepiłam się jeszcze byłam w ciąży z Jasiem i się bałam potem kp i też miałam opory miałam iść teraz jak skończę kp ale jestem w ciąży z Kropeczką i dopóki nie urodze na pewno nie pójdę.
A poza tym wiecie jak zachowuje się moja matka? Od kad powiedziałam jej że jestem w ciąży i stwierdziła że jestem nie normalna bo mam małe dziecko nie odzywa się do mnie. Traktuje mnie jak powietrze jak byłam w szpitalu ani razu nie zapytała jak się czuje i co z moją ciąża dzisiaj przyszłam do domu to mnie olewa całkowicie
Ja też się nie szczepiłam i nie będę albo poczekam do końca badań klinicznych) 😉 więc też możecie krzyczeć 😉
A do mamy, to nie powinnaś się przejmować i denerwować. Taka jest i nie zmienisz tego, patrz na siebie i żebyś Ty była szczęśliwa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2021, 18:31
O ❤️
Z ❤️ -
Nikt tutaj nie będzie krzyczeć czy linczować. Wiadomo, że zapytałam dziewczyny zaszczepione, czy planują trzecią dawkę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2021, 18:35
Zulugula, Lalia, Iryska, veritaa, Ewa88 , dmg111, emdar lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Meggi110818 wrote:Ja też się nie szczepiłam i nie będę albo poczekam do końca badań klinicznych) 😉 więc też możecie krzyczeć 😉
A do mamy, to nie powinnaś się przejmować i denerwować. Taka jest i nie zmienisz tego, patrz na siebie i żebyś Ty była szczęśliwa.
Badania juz skończone z tego co widzialam z miesiąc temuOunai, Iryska, Suszarka, Ewa88 , emdar lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023