Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:Ale może chodzi już o takie dzieci po adaptacji?
Nie wiem, jak będę dzwoniła to dopytam o której godzinie najlepiej. Ale jak sąsiadka swoją córkę od września dała to na 8 prowadzała i najpierw godzinę, później dwie i później Panie powiedziały jej, że może spróbować już na dłużej zostawić np.na 4h.
Bliżej terminu dopytam się.
Wiem, że muszę " wyprawkę" przyszykowaćO ❤️
Z ❤️ -
Dziewczyny, dziękuję za słowa pocieszenia:) Również głęboko wierzę, że te noce to preludium do łagodnych czasów za kilka lat( Ounai, nie załamuj mnie bardziej 😉). A Julek z gilem i lekko pokasłuje:( Jak na żłobkowicza to i tak nieźle, bo zdrowy był koło 3 tygodni. Zobaczymy w jaką stronę to pójdzi, trzymajcie kciuki żeby to jakaś łagodna infekcja.
Irysko, Wik, też znam stan " w ukryciu jem ciacho"😘Wik89 lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Moja córka chyba dorasta 🤭 wiecie jak było u nas z drzemkami, raz że od kilku miesięcy została już tylko jedna, a dwa to co maksymalnie pół godziny była pobudka. A od jakiegoś tygodnia Iga zasypia, i nie ma już pobudek co chwilę. Została jedna, maksymalnie dwie. Np. dzisiaj mi zasnęła o 11:40, obudziła się 12:25 i tyle - śpi do teraz 😄
Lalia, Clover, Wik89, dmg111 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Zulu, rzeczywiście bardzo fajna 😁👌
Ja myślę, myślę i sama w to nie wierzę, ale chyba na razie kuchnię odpuszczam 😅 mimo że mi (tak, mi!) się bardzo marzy dla Olka 😍
Jeśli będzie ogarniał, to kupimy na dzień dziecka, jeśli nie, to w przyszłym roku będzie już na pewno akurat👍
Do tego czasu kupię mu jakiś zestaw warzyw, garczkow i myślę że to mu wystarczy 😁 na razie wszystkim rzuca i gryzie, więc myślę że kulki z basenu będę adekwatne 🤣 -
emdar wrote:Dziewczyny, dziękuję za słowa pocieszenia:) Również głęboko wierzę, że te noce to preludium do łagodnych czasów za kilka lat( Ounai, nie załamuj mnie bardziej 😉). A Julek z gilem i lekko pokasłuje:( Jak na żłobkowicza to i tak nieźle, bo zdrowy był koło 3 tygodni. Zobaczymy w jaką stronę to pójdzi, trzymajcie kciuki żeby to jakaś łagodna infekcja.
Irysko, Wik, też znam stan " w ukryciu jem ciacho"😘BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Zulu ten fotelik jest razem z bazą połączone jakoś na stałe? Nie można tego rozdzielać? Ile dałaś na komplet? Oglądałaś tez inne foteliki?
Przegapiłam coś? Tomek chodzi do żłobka???Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2021, 15:07
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo