Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:Ale może chodzi już o takie dzieci po adaptacji?
Nie wiem, jak będę dzwoniła to dopytam o której godzinie najlepiej. Ale jak sąsiadka swoją córkę od września dała to na 8 prowadzała i najpierw godzinę, później dwie i później Panie powiedziały jej, że może spróbować już na dłużej zostawić np.na 4h.
Bliżej terminu dopytam się.
Wiem, że muszę " wyprawkę" przyszykowaćO ❤️
Z ❤️ -
Dziewczyny, dziękuję za słowa pocieszenia:) Również głęboko wierzę, że te noce to preludium do łagodnych czasów za kilka lat( Ounai, nie załamuj mnie bardziej 😉). A Julek z gilem i lekko pokasłuje:( Jak na żłobkowicza to i tak nieźle, bo zdrowy był koło 3 tygodni. Zobaczymy w jaką stronę to pójdzi, trzymajcie kciuki żeby to jakaś łagodna infekcja.
Irysko, Wik, też znam stan " w ukryciu jem ciacho"😘Wik89 lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Moja córka chyba dorasta 🤭 wiecie jak było u nas z drzemkami, raz że od kilku miesięcy została już tylko jedna, a dwa to co maksymalnie pół godziny była pobudka. A od jakiegoś tygodnia Iga zasypia, i nie ma już pobudek co chwilę. Została jedna, maksymalnie dwie. Np. dzisiaj mi zasnęła o 11:40, obudziła się 12:25 i tyle - śpi do teraz 😄
Lalia, Clover, Wik89, dmg111 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Zulu, rzeczywiście bardzo fajna 😁👌
Ja myślę, myślę i sama w to nie wierzę, ale chyba na razie kuchnię odpuszczam 😅 mimo że mi (tak, mi!) się bardzo marzy dla Olka 😍
Jeśli będzie ogarniał, to kupimy na dzień dziecka, jeśli nie, to w przyszłym roku będzie już na pewno akurat👍
Do tego czasu kupię mu jakiś zestaw warzyw, garczkow i myślę że to mu wystarczy 😁 na razie wszystkim rzuca i gryzie, więc myślę że kulki z basenu będę adekwatne 🤣 -
emdar wrote:Dziewczyny, dziękuję za słowa pocieszenia:) Również głęboko wierzę, że te noce to preludium do łagodnych czasów za kilka lat( Ounai, nie załamuj mnie bardziej 😉). A Julek z gilem i lekko pokasłuje:( Jak na żłobkowicza to i tak nieźle, bo zdrowy był koło 3 tygodni. Zobaczymy w jaką stronę to pójdzi, trzymajcie kciuki żeby to jakaś łagodna infekcja.
Irysko, Wik, też znam stan " w ukryciu jem ciacho"😘 -
Zulu ten fotelik jest razem z bazą połączone jakoś na stałe? Nie można tego rozdzielać? Ile dałaś na komplet? Oglądałaś tez inne foteliki?
Przegapiłam coś? Tomek chodzi do żłobka???Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2021, 15:07
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Ja na razie kuchni nie kupuję, bo to będzie pomysł na prezent na kolejne okazje, ale zacna zabudowa kuchenna Zulu! Rosną nam mali masterchefowie.
Lalia, Suszarka lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm