Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Iryska wrote:Kocham domek dumel. Ja piję kawę i w ukryciu jem ciacho a Michałek grzebie w domku od 10 minut 🙊
Iryska, Lalia, Nowastaraczka, Suszarka, Ewa88 , kar_oliv lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Lalia, nie do mnie pytanie o fotelik, to się wypowiem 🤭 Mój mąż strasznie się wkurzał podczas montowania, bo zaczepy w foteliku do których wpina się isofix trzeba wyciągać przed montażem i jeśli się nie trafi idealnie tylko "pójdzie bokiem" to się chowają i trzeba wyciągać znowu. On sie z tym bawił dobre 20 minut, bo ciężko obie strony obserwować i dobrze wpiąć. Może jakby w dwie osoby się to robiło, to byłoby łatwiej. Mąż mowi, że montaż bazy do Pixela to dla niego pikuś przy tym Britaxie. Pan w sklepie podczas mierzenia zamontował bardzo szybko, no ale wiadomo, on to pewnie robi codziennie. Po zakupie też nam zaproponował, że od razu zamontuje, ale mąż chciał jeszcze najpierw posprzątać samochód
Lalia lubi tę wiadomość
-
Dzięki Clover 😘
To mnie tylko coraz bardziej upewnia, że u nas musi być albo jeden fotelik i dwie bazy albo dwa foteliki 🤷
Olek też team Domek Dumel, dostanie w prezencie na roczek 😁 oczywiście matka i ojciec już swoje pogrzebali jak młody spał 🤣Clover lubi tę wiadomość
-
Lalia, dokładnie, to nie jest fotelik który się szybko i wygodnie przekłada z auta do auta. My też będziemy jeszcze szukali czegoś do mojego samochodu, pewnie kupimy jakiś używany, tylko jak przystało na prawdziwych Januszy najpierw sprawdzimy model w sklepie, czy pasuje do mojego samochodu 🤣
-
Nowastaraczka, ja kupiłam jakiś czas temu w Smyku.
Widzę że tutaj w przyszłym tygodniu ma być-10% na wszystko Dumel z kodem Dumel, tylko nie wiem czy od tej ceny czy od regularnej 🤔
https://aspekto.pl/Maminka89, Ewa88 , Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Nowastaraczka, ja kupiłam jakiś czas temu w Smyku.
Widzę że tutaj w przyszłym tygodniu ma być-10% na wszystko Dumel z kodem Dumel, tylko nie wiem czy od tej ceny czy od regularnej 🤔
https://aspekto.pl/Lalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Tak, na stałe. Tak działają obrotowe. Pan nam pokazywal 3 obrotowe i 1 kolejny do bazy, którą mamy- czyli nieobrotowy.
Zapłaciliśmy 1780zl.
Ewa niee, nie przegapilas, Tomuś idzie do żłobka od stycznia, bawił się jak bylismy na spotkaniu podczas poszukiwan 2msc temu:)
Zulu czyli nie można mieć dwóch baz i przekładać tylko fotelik? Wy macie teraz Pixela? Oglądaliście ten avionaut aerofix? Cena chyba dobra, myślałam że ten zestaw to napewno min 2tys12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Lalia, a może 2 foteliki nie będą potrzebne, bo...nie wrócisz do pracy 🤭 do marca jeszcze wiele może się wydarzyć 🔥 Potwierdzam, że ten fotelik nie jest do przekładania na codzień
Lalia lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Zulugula wrote:W obrotowych nie bo fotelik i baza to jest jedność , w zwykłych można. My pierwszy fotelik mielismy maxi cosi, Lalia ma Avionauta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2021, 21:27
-
Karolina, nie ukrywam że byłoby super 😁 ale coś czuję że niedługo to ja tu będę jedyną mamuśka której dziecko skończyło rok a okres nie wrócił 🤣
-
U nas tez wjeżdża domek dumel na święta😅 u kuzyna bawi się zawsze Arką i mu się mega podoba, więc mam nadzieje, że z domkiem będzie to samo.
Tak dawno nie pisałam na forum 😱 ale od 7 grudnia zaczynamy żłobek i chce się nacieszyć moim synkiem ile mogę 🥺 5 grudnia wyprawiamy roczek i wole go przetrzymać te 3 dni w domu żeby jeszcze przez imprezą się nie rozchorował.
Poza tym nadal śpi beznadziejnie 🙄 a my chyba jesteśmy już przemęczeni na maksa od zbyt małej ilości snu, ale cóż zrobić 🤷🏻♀️
Zaczyna stawiać jakieś pierwsze dwa, trzy kroki ale widać że jeszcze brakuje mu pewności żeby iść dalej 😊
dmg111, Ounai, Maminka89, Nowastaraczka, Wik89, Zulugula, Annia, Suszarka, Lalia, Clover, kiniusia270, MoTyLeK🦋, Ladyo, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Dmg ale Jula jest kumata! Leo by pewnie sie wspinał po tej kuchni albo wciepał wszystko do zlewu :p
Nasz fotelik chyba tez jest osobno baza a osobno fotel a jest obrotowy ale nie dam reki uciac bo nie bylam przy ostatecznym montazu a na przymiarkach to te foteliki lataly raz ciach i zmiana :dZulugula, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Dmg jestem w szoku jak czytam jak zaawansowane zabawy ma Julka.
Jak się to robi? Mikołaj wszystko rzuca, ewentualnie rozmontowuje klocki albo czyta książeczki, czasem puści sobie muzyczkę z jakiegoś grającego czegoś i tyle. Tak to tylko rzucać, wspinać się, wchodzić, schodzić, rzucać czymś, ściągać... Coraz częściej mam wrażenie, że jest różnica między chłopcami, a dziewczynkami.
Lalia, Zulugula, Clover, Wik89, dmg111, veritaa lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023