Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeżeli chwalimy się umiejętnościami dzieci, to Janek najlepiej potrafi gryźć i zrzucać. Wszystko bierze do buzi. Już nawet książki pochowałam, bo tylko je gryzł i jadł 😂.
A co do książek, to ostatnio nie bardzo lubi jak mu się czyta... Tylko chwilkę, a później chce tylko oglądać okładkę i bam, bam.
Raz schowałam mu chrupki do szuflady w pokoju, i od czasu do czasu dawałam mu. Młody szybki ogarnął, że jest tam jedzenie, a że nie chciałam już mu dać, to sam otworzyl szufladę, wziął chrupki, usiadł na podłogę i zaczął jeść, ale zauważył, że szuflada otwarta, to wyciągnął rękę, zasnuął ją i d
aalej jadł 😂.
Teraz z nowych zabaw, to w chowanego się bawimy😁.KarolinaMaria, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Wiecie no każde dziecko jest inne, ciężko porownywac
Ja niestety porownuje w głowie umiejętności córki jak była w wieku syna no i jego. Mówiłam sobie że nie będę tego robić Ogień i woda doslownie. Córka bardzo duzo mówiła, sylabizowala, pokazywala palcem i te wszystkie cacy, papa itp tez robila. Uwielbiala jak czytalismy jej ksiazki, wiecznie ogladala, przeglądała, po prostu potrafila sie skupić na tym.
Synek to taki troche rozpie*+$#nik 😂 podobnie jak Wasi chłopcy tylko wspina sie, wywala, ciagnie do kontaktow, kabli. Nie ma czegos takiego jak czytanie mu książki bo on po prostu nie jest zainteresowany. Z mowy mowi tylko "dej" (jak patrzy na cycka 😅 da, ta, ba i w zasadzie tyle. Robi piątkę i chyba tyle z jego umiejętności.
Lalia, dmg111, Wik89 lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
nick nieaktualny
-
veritaa wrote:Wiecie no każde dziecko jest inne, ciężko porownywac
Ja niestety porownuje w głowie umiejętności córki jak była w wieku syna no i jego. Mówiłam sobie że nie będę tego robić Ogień i woda doslownie. Córka bardzo duzo mówiła, sylabizowala, pokazywala palcem i te wszystkie cacy, papa itp tez robila. Uwielbiala jak czytalismy jej ksiazki, wiecznie ogladala, przeglądała, po prostu potrafila sie skupić na tym.
Synek to taki troche rozpie*+$#nik 😂 podobnie jak Wasi chłopcy tylko wspina sie, wywala, ciagnie do kontaktow, kabli. Nie ma czegos takiego jak czytanie mu książki bo on po prostu nie jest zainteresowany. Z mowy mowi tylko "dej" (jak patrzy na cycka 😅 da, ta, ba i w zasadzie tyle. Robi piątkę i chyba tyle z jego umiejętności.
Masz rację nie ma co porównywać dzieci 😁.
Wszystkie nasze wątkowe dzieci są wspaniałe 🥰
dmg111, emdar lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ale się to ekstra czyta 😍 aż się sama buzia cieszy 😁❤️
Zulugula, calanthe, dmg111 lubią tę wiadomość
-
To moja mówi tylko tata tata, tiatia, dada, mam (raz tylko!!), do psa robi eeeeeee, do dzieci eeeeeee.
Wyjęłam 3 szczebelki z łóżeczka i Oliwka sama wchodzi i wychodzi z łóżeczka. Zawsze jak usnie to wkładam te szczebelki, ale wczeoaj w dzień zapomniałam nałożyć 🙈 i siedzę w salonie i nagle zadowolona Oliwka przychodzi, a ja zonk (madddka taka nieopowiedzialna) i łzy w oczach jaka ona jest dorosła "😭dmg111, Lalia, calanthe, Zulugula, Ewa88 lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Marta dziś się obudziła, bawiła się i nagle na całe gardło woła "tata!"
Mąż jeszcze nigdy tak szybko do niej nie przyszedł. W dodatku to było takie w pełni świadome zawołanie tatyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2021, 09:20
Lalia, Zulugula, Anet.kaa, Iryska, Suszarka, Ladyo, dmg111, Ewa88 , asias86 lubią tę wiadomość
-
Enigvaa wrote:Ktos mi powie kiedy dzieci zaczynaja spac? 🙈 po pol roku nic sie nie zmienilo, po 9miesiacach nic. Im jest starsza tym spi gorzej! 🤦♀️😅
Nawet nie gadaj... 🤦♀️'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Enigvaa wrote:Ktos mi powie kiedy dzieci zaczynaja spac? 🙈 po pol roku nic sie nie zmienilo, po 9miesiacach nic. Im jest starsza tym spi gorzej! 🤦♀️😅
Sen poprawia sie wg mnie trochę po 1,5 roku zycia ale tylko troche 😅 u nas calkiem poprawilo sie po 2 r.z.. Noce przepane glownie. Czasami 1 pobudka na wode.
Wg mnie najgorsze spanie jest od wlasnie 9 miesiaca do jakis 15-16 miesiecy. Ale to tak napisalam z obserwacji swojej córki i rozmow z dzieciatymi znajomymi. Tylko my ciagle kp. To ma duzy wplyw.
Osobiście znam jedna mame ktorej dzieci sa kp i spia zajebiscie 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2021, 09:45
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Enigvaa wrote:Ktos mi powie kiedy dzieci zaczynaja spac? 🙈 po pol roku nic sie nie zmienilo, po 9miesiacach nic. Im jest starsza tym spi gorzej! 🤦♀️😅42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙