Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:A o której onma drzemki w dzień? Bo to ci opisujesz wygląda tak, jakby on układanie do snu nocnego traktował jako ostatnią drzemkę, po której budzi się na 3-godzinna aktywnosc
-
emdar wrote:Inaa89, też bym chyba poszła jeszcze do jednego lekarza na konsultację. A jak objawiają się problemy Olka z mową?
Wik,a wcześniej nie zauważyłaś takich 💩? Kurde,może faktycznie po mleku3? A weź zerknij (jak masz jeszcze opakowanie 2) co jest w składzie innego? ( np. w Bebilon Profutura w 3 pojawia się maltodekstryna- licho wie po co🙄). Może coś go uczula?02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Inna Oliwka Mała i miała podcięte w narkozie, szwów po 4 dniach nie było, już wypadły i się rozpuściły. Kolezanki we wrześniu idzie do szkoły i miała też teraz zabieg, w dniu zabiegu, zaraz po plastyce zaczęła lepiej mówić.
Jak byłam w Oliwką to starsze dzieci wychodziły z lodem w ręku z zabiegu ☺️Inaa89 lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Czy pierwsze buty to mogą być trzewiki/kozaczki? Bo idzie zima i takie byłyby najlepsze, a w sumie zanim Miki zacznie tuptać na dworze to pewnie z miesiąc minie, więc adidaski nie mają sensu...
Lalia, Ewa88 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zulu, ale nigdzie nie jest powiedziane że to musi być profesjonalna osoba 👍
Ja na Twoim miejscu zamówiłabym np dwa modele polecane przez Fizjomommy i każdy w dwóch rozmiarach. Zobaczysz które lepiej leżą, jak się Tomkowi chodzi i w których będzie miał te 0,5-1cm zapasu 😉Zulugula lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Tak mogą, nie mamy wyjścia 😃
Kurcze korci mnie zamówić trzewiczki z deichmana, które fizjomommy wymacała , że są ok. Ale nie są to słynne emelki, nie byłyby mierzone z dzieckiem u jakiejs doradczyni , wszystko zrobiłabym nie tak 🙈
Poza tym ledwo udało mi się zmierzyć Tomkowi stopę.
Jaki Wy macie plan na kupno pierwszych bucikow?
Zulu no daj spokoj. Mozesz zrobić jak Uważasz. Naprawdę nie uważam ze pierwsze buty to musza byc emelki 🙄🙄 u nas byly ale raczej z przypadku. W zasadzie tylko pierwsze buty dobieraliśmy w. Sklepie z niby doradca. Kazde kolejne dobieralam sama w domu bo zamawiam przez neta juz kazde buty. Jest ok.Zulugula lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Zulugula wrote:Tak mogą, nie mamy wyjścia 😃
Kurcze korci mnie zamówić trzewiczki z deichmana, które fizjomommy wymacała , że są ok. Ale nie są to słynne emelki, nie byłyby mierzone z dzieckiem u jakiejs doradczyni , wszystko zrobiłabym nie tak 🙈
Poza tym ledwo udało mi się zmierzyć Tomkowi stopę.
Jaki Wy macie plan na kupno pierwszych bucikow?02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Annia, Inaa89, dmg111, Clover, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Nam ortopeda Gucia zalecil, zeby pierwsze buty byly za kostke (ale moze to ze wzgledu na cechy postawy Gucia, a nie ogolne zalecenie - nie jestem pewna)
Tez niedlugo musze kupic, ale Gucio jeszcze nie chodzi, wiec sie wstrzymujęII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
calanthe wrote:Wik, a podawałaś banana albo kiwi do zjedzenia? Chociaż kiwi to większe ziarenka by były...
Dzieki. Banana tak. Ale czesto je banany i wczesniej to byly raczej takie czarne nitki, a teraz wlasnie jakies mini ziarenka. Ale kto wie, moze to to. Porownam jeszcze sklady mmII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Calanthe, oddałaś moje myśli!! A nowych butów na vinted jest cała masa, bo ludzie nie trafiają z rozmiarami (same mamy pewnie pełno nietrafionych ubranek). To nie cebula, to zdrowe podejście.
Zulu, ja bym zamówiła i przymierzyła.calanthe, veritaa, Clover, Tajka lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Inaa89 wrote:Byłam wcześniej u neurologopedy, stwierdziła że wsyztsko ok wysłała nas do laryngologa aby ocenić czy to nie migdał. Olek ogólnie ma problem z wymowa f, zamienia głoski sz,Rz,cz,do na s,z,c,Dz. R-l, mowa o zabarwieniu nosowym, nieprawidłowa realizacja głosek s,z,c,dz. Ciężko mu wymówić f. Czasem zamienia k na g. On ma już 7 lat. A jego 5 letni brat mówi czasem lepiej od niego. Bo to nie jest tak że on nie mówi. Mówi wszystko tylko nie idealnie.BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Clover wrote:Pierwszą często ma już niedługo po przebudzeniu i zjedzeniu mleka, ale jest krótka, około pół godziny, a czasem całkowicie ją pomijamy, zależy, czy Olek budzi się rano wyspany. Druga zaczyna się przed południem i trwa ostatnio nawet do dwóch godzin 😮 No i trzecia po obiedzie, kładę go około 15-16 na około godzinę, bo jest marudny, sam się kładzie na macie i nie wytrzymałby do wieczora. Idzie spać w okolicach 19-20. Myślisz, że mogłabym jakoś poprzesuwać te godziny żeby noce były lepsze? 🤔BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Annia wrote:Czy pierwsze buty to mogą być trzewiki/kozaczki? Bo idzie zima i takie byłyby najlepsze, a w sumie zanim Miki zacznie tuptać na dworze to pewnie z miesiąc minie, więc adidaski nie mają sensu...
Annia lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔