Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra, przyszly mi te przyssawki z alieexpress w typie squigz. I sa okej, normalny silikon, nie smierdza czy cos. Jakosc wykonania to nie jest pierwsza klasa, sa troche krzywe ale bezpieczne. Te najmniejsze odlozylam bo wydaja mi sie za male. Trzymaja mocno (zwlaszcza te zielone), te dlugie lub zbyt mocno obciążone po czasie odpadaja (te zielone utrzymały nie cale pol butelki wody 2l). Malwi na razie je pożera i z tego powodu milosc do nich 🤣
44,48 zł 50% Off | New Soft Building Blocks Kids DIY Sucker Funny Silicone Block Model Construction Boys Girls Toy For Children Christmas Gift
https://a.aliexpress.com/_vVrtPK
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2021, 23:05
Ladyo, KarolinaMaria, dmg111, Lalia, Clover, Inga28, Suszarka lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Pochwalę się moim rodzicielskim sukcesem. Uwaga, uwaga... Matylda od 3 dni zasypia na dzienne drzemki bez cyca 🥳 przyniosłam z auta do domu lekką spacerówkę i zaskoczyło! Wiem, że usypianie prawie rocznego knypka w wózku nie jest niczym odkrywczym, ale dla mnie to duży sukces. Jeszcze miesiąc temu, by to nie przeszło. Niestety usypianie na noc na razie nie wychodzi, Matylda się wyrywa, płacze, a po zaśnięciu nie bylibyśmy w stanie jej przenieść do łóżka. W dzień zostawiam ją zapiętą w wózku i zamykam pokój. Tym sposobem wydłużam dzienna przerwę w karmieniu do 8h i 1.12. mogę wracać do robo. Póki co moje cycki to wytrzymują.
Zulugula, Lalia, kic83, Clover, Ladyo, Inga28, calanthe, Suszarka, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Emdar, Zulu, Ladyo zdrowiejcie dziewczyny!
Ania81, Harris to prawdziwy wojownik. Będzie dobrze, wierzę, że obejdziecie się bez powikłań.
Moti, Inga, piękne zdjęcia. Wiadomo nie od dziś, że Gucio pierwszy model tego forum
Ounai, bardzo fajny rozklad domu, tylko te raty przerażają 🤯 teraz są rekordowo niskie, jestem ciekawa co będzie za 10 lat.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2021, 18:10
MoTyLeK🦋, Ladyo, Inga28 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Ladyo wrote:Enigva super recenzja
! Długo na nie czekałaś? Jaki jest zamysł takiej zabawy tak właściwie? Dziecko sobie je po prostu przysysa do szafek? Tez zamówię Amelce, zapisałam sobie Twój link
Zamowilam 4.11, doszly dzis.
Malwina na razie je tylko gryzie 🤣 ale je mozna laczyc ze soba i do roznych powierzchnigrzybka mombella jak jej przyczepialam do szafki to byl szal i chichotanie na calego dlatego zamowilam te
Clover, Ladyo lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Dziś oddałam podpisaną umowę do żłobka, zaczynamy jednak 6.12, lajtowo, adaptacja ze mną, będziemy 09:00-11:00Mikołaja tego dnia nie będzie, więc się nie wystraszy 😉
Clover, Ladyo, Inaa89, KarolinaMaria, Lalia, MoTyLeK🦋, Ounai, Inga28, dmg111, Suszarka, Ewa88 , Nowastaraczka, doomi03 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Zulugula wrote:Czy nurofen przy bexsero tez podawalyscie? Czy tylko paracetamol można ?
Zulu, nam pediatra powiedziała że "Bexsero lubi się z paracetamolem i gorączka lepiej na niego reaguje" więc my dawaliśmy Pedicetamol, ale kupiłam też Panadol, bo Olek średnio chce pić Pedicetamol. Nurofen można podać, tylko może (ale wcale nie musi) być troszkę mniej skuteczny.
Nas jutro czeka druga dawka Bexsero 😵Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2021, 18:14
Zulugula lubi tę wiadomość
-
Ania81 wrote:Zulu dzukuje ze pytasz.
Leki zrobily co trzeba, i w srode wychodzimy.
Haris ma dosc tego miejsca, nie chce jesc tylko mleko (najlepiej cycki 24h).ale bedzie dobrze, jak wrócimy do domku.
Dzis mielismy kontrole fizjoterapeuty, byla zadowolona z rozwoj Hariska. Jutro jeszcze logopeda do nas przyjdzie.
Nikt nie wiem jak cala ta choroba, respirator, leki wplyna I czy Wplyna na jego rozwoj. Ja jestem dobrej mysli, bedzie dobrze
Nie martw się 😊 Twój synek to dzielny chłopczyk 💪
Julian od początku swojego życia dostawał antybiotyki, leżał pod respi i jego rozwój nie został zaburzony 🥰 i z Harriskiem będzie wszystko ok ❤️Lalia lubi tę wiadomość
-
Motylku,
fantastycznie wyglądaliście, super sesja 😚🎄MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
My jutro mamy szczepienie 💉 łączymy ospę z odrą świnką różyczką.
Jakieś rady?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność