Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Emdar, no właśnie! W ogóle nie widać po Tobie waszych 'dobrych' nocy 🤣 widzę w tle, że i prosecco będzie z czego wypić 😁
Ounai, wszystkiego najlepszego dla Tymka! To już poważny chłopak.
Dużo zdrowia dla wszystkich chorych, u nas mikro katar, walczymy inhalacjami.
Dziewczyny, zdrowia i miłości w te Święta ❤emdar, Annia, Ania81, kar_oliv, Clover, Lalia lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Wpadam tylko na chwilke zyczyc Wam wszystkim Wesolych swiat, duzo zdrowia, szczescia i spelnienia marzen. Spędźmy ten czas ze swoimi najbliższymi tak jak lubimy najbardziej ❤️❤️
MoTyLeK🦋, asias86, dmg111, Ania81, kar_oliv, Clover, Ewa88 , emdar, Lalia lubią tę wiadomość
🔸28 lat
A do jakiej cdl chodzicie?
Wiesz, mi jedna cdl wciskała, że Maja się najada piersią, po tym jak przystawiana wrzeszczy i przystawia się na minutę dwie a pierś po tym pusta a potem Maja dalej wrzeszczy 😀 albo chciała mi zagłodzić dziecko, zalecając aby dawać po piersi po 40 ml mm, a dziecko po tym dalej płacze, po czym wsuwa 120ml, a ona dalej "nie jest głodne, tylko trzeba je zająć"
Byłam w zaufaj położnej w Gdyni u Ani Bulczak -
Nie nadrobię, ale życzę Wam wspaniałych Świąt, w zgodzie, miłości, spokoju i zdrowiu 🤩❤️🌲🎁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2021, 22:23
emdar, asias86, Ladyo, dmg111, Angie1985, Ania81, kar_oliv, Nowastaraczka, Clover, KarolinaMaria, calanthe, Lalia lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Dziewczyny, dziękuję za komplementy,ale metryka nie kłamie. Faktem jest,że nigdy mi nie dawali tyle lat ile miałam, a jak już mam małe dziecko to w ogóle każdy myśli "no niemożliwe żeby miała 4 dyszki"😄😄😄. Co do formaliny, to bardzo bardzo polecam czysty retinol (0,5%); a co do wyglądu po nieprzespanych nocach to makijaż czyni cuda 😄
Ounai, Najlepszego dla Tymka 🎂🍰🎁!Ounai, dmg111, Ania81, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Dziewczyny wszystkiego najlepszego dla Was w te święta ❤️❤️❤️ I korzystając z okazji chciałabym Wam podziękować za ten wspólny rok, za to ze tu jesteście
tratuje Was jak przyjaciółki, z którymi zawsze można pogadać, poplotkować ❤️
dmg111, Ania81, Angie1985, kar_oliv, Clover, KarolinaMaria, Suszarka, Lalia lubią tę wiadomość
-
Igusia ❤️ Ślicznotka nasza!!! Emdar - hallllooo, straż pożarna! Proszę przyjechać na forum bo mamy tu mega hot mamę 🔥🔥🔥🔥
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2021, 13:34
dmg111, emdar, KarolinaMaria, Suszarka, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny zycze wam spokojnych, rodzinnych swiat. Pelnych milosci, cudownych chwil. Pieknych prezentow pod choinka. Ach i niech to beda biale swieta.
Zdrowka dla wszystkich.
Ounai wszystkiego naj dla Tymka.
Emdar pieknie wygladasz.
Suszarko Iga piekny slodziak😍😍.
Angie pieknie wygladacie z Jagodka😍😍😍.
Belie, Angie dziekuje.jestesmy zakochani w naszej kociej dziecinie. Dzieci to samo.
Angie1985, emdar, kar_oliv, Clover, Ounai, Suszarka, dmg111, Belie, Lalia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, spokojnych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia. Pięknych chwil spędzonych razem z najbliższymi, odpoczynku. Zresetujcie się, zapomnijcie na chwilę o troskach i problemach. Niech ten czas będzie przepełniony miłością i zrozumieniem. 🎄😘
KarolinaMaria, emdar, dmg111, kar_oliv, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, piękne jesteście i przesłodkie macie dzieciaczki ❤️
Chciałabym Wam życzyć dużo zdrówka i jeszcze więcej miłości ❤️ bo będąc zdrowym i czując się kochanym naprawdę możemy wszystko ❤️Ewa88 , KarolinaMaria, dmg111, kar_oliv, emdar, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość