Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój mąż miał wczoraj tę konsultację ortopedyczną. Tak w wielkim skrócie, to ma z boku kolana niegroźny guzek, który co jakiś czas daje o sobie znać. Miał mieć zabieg w czerwcu 2020, ale zaczął się covid, a szpital przekształcili na jednoimienny i wstrzymali wszystkie zabiegi. Mąż kilka razy dzwonił tam żeby się dowiedzieć, czy coś się ruszyło, ale pani powiedziała w końcu, żeby nie dzwonić i że oni dadzą znać. No i oczywiście kontakt się urwał. Ostatnio mężowi znowu zaczął dokuczać ból, ma problemy z chodzeniem. Próbował dodzwonić się do szpitala, ale bezskutecznie. Na szczęście teściowa uruchomiła swoje znajomości i załatwiła konsultację. Okazało się, że zabiegi są już wykonywane, a z racji, że męża pominęli w kolejce i że sprawa jest pilna, to będzie miał zabieg już w przyszły piątek. Jesteśmy zaskoczeni że tak szybko, ale to dobrze, wytną mu to i będzie z głowy.
Suszarka, Lalia, Ewa88 , dmg111 lubią tę wiadomość
-
Lalia, cieszymy się razem z Tobą, ale równocześnie prosimy: nie zajedź męża 🤣🤣🤣
emdar, Suszarka, Lalia, Ewa88 , Annia, Clover, dmg111, Ladyo, Zulugula, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Karolina, w pewnym sensie nigdy nie będzie już "jak kiedyś". Rozmawiałam dziś z przyjaciółką ( ma 3 malutkich dzieci), mówi że za chwilę najprawdopodobniej będzie ich nie 5, a 6. Pytam się "jesteś w ciąży?". Mówi,że nie. Wszystko wskazuje na to,że wezmą do siebie synka kuzynki męża, która zmarła na Covida. Była samotną matką. Reszta rodziny umywa ręce. Miała 44 lata:(. Strasznie mnie ruszyła ta historia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2022, 17:18
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Ewa88 wrote:Iga jest naprawdę duża
Chyba największy bobas tu na forum?
Gucio ma ok 13 kg
Ale też jest starszywiec uwzględniając wiek to faktycznie Iga chyba przoduje
Annia, Clover lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik89 wrote:Gucio ma ok 13 kg
Ale też jest starszywiec uwzględniając wiek to faktycznie Iga chyba przoduje
To ja jutro dam znać ile waży Maks bo jutro mamy szczepienie to się też zważymyWik89, Lalia, Ewa88 , Annia, Clover, Suszarka lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyDziewczyny co polecacie na prezent na roczek dla dziewczynki? Budżet ok. 150 zł.
Na święta dostała tablice manipulacyjną. 🙂
Przy okazji witam się już jako mama. Urodziłam 06.01. 🙂Wik89, Lalia, Annia, Meggi110818, Ounai, Clover, Maminka89, dmg111, Suszarka, Ladyo, Zulugula, patrycja92, kic83, Nowastaraczka, Ewa88 , MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
-
Belie, gratulacje!
A na prezent to ja co prawda akurat dostałam to od znajomych, ale fajny jest taki mini rowerek biegowy do ćwiczenia po domu, u nas od pierwszych urodzin się sprawdzaBelie lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
emdar wrote:Tak! Julek to jeszcze jak sobie podsypiałam to mi wkładał palce do oczu🤦♀️ Myślał pewnie" Co jest matka? Jakie spanie? Zabawa 🥳🤯🥳🤯"
Jak mogłam zapomniec 🤦 wsadził mi palec do nosa że mi się krew puściła 😂 -
Belie, gratulacje ❤️
Napisz jak się czujecie z bobasem 😍
Co do prezentu to super jest zestaw instrumentów muzycznych, a za 150 zł kupisz takie które nie wykończą rodziców swoim brzemieniem 😂
Dzięki dziewczyny za kciuki ❤️ ale teraz podchodzę do tego inaczej 🙂
Przy Olku chciałam być mamą i przerażała mnie myśl, że nigdy nią nie będę. Mimo, że starania zakończyły się owocnie 💙 to bardzo odbiły się na mnie i moim małżeństwie.
Mam Olcia, już zawsze będę jego mamą 🥰 bardzo chcę żeby miał brata lub siostrę, ale nie chcę się nakręcać że to musi być tu i teraz bo praca, bo mała różnica wieku, bo dobry czas 😉 uda się w ciągu najbliższych miesięcy- super! Uda się za rok, ważne że się udało 💪 nie chcę życia podporządkowywać staraniom, mam kochanego męża i cudownego synka, chcę się nimi cieszyć ❤️Meggi110818, Clover, Suszarka, Zulugula, patrycja92, Nowastaraczka, Ewa88 , Nadzieja94 lubią tę wiadomość
-
Iryska, dużo zdrówka dla Michałka! To wysoko goraczkuje biedaczek.
Lalia, mi też się wydaje, że starania o drugie dziecko zawsze będą w mniejszym stresie, bo rodzinę już się ma. Przynajmniej myślę, że tak będzie. ☺
Belie, gratuluję.Lalia, Suszarka, Zulugula lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnyLalia wrote:Belie, gratulacje ❤️
Napisz jak się czujecie z bobasem 😍
Co do prezentu to super jest zestaw instrumentów muzycznych, a za 150 zł kupisz takie które nie wykończą rodziców swoim brzemieniem 😂
Dzięki dziewczyny za kciuki ❤️ ale teraz podchodzę do tego inaczej 🙂
Przy Olku chciałam być mamą i przerażała mnie myśl, że nigdy nią nie będę. Mimo, że starania zakończyły się owocnie 💙 to bardzo odbiły się na mnie i moim małżeństwie.
Mam Olcia, już zawsze będę jego mamą 🥰 bardzo chcę żeby miał brata lub siostrę, ale nie chcę się nakręcać że to musi być tu i teraz bo praca, bo mała różnica wieku, bo dobry czas 😉 uda się w ciągu najbliższych miesięcy- super! Uda się za rok, ważne że się udało 💪 nie chcę życia podporządkowywać staraniom, mam kochanego męża i cudownego synka, chcę się nimi cieszyć ❤️
Mamy się dobrze z bobasem już od zeszłej soboty jesteśmy w domu. 🙂 Mały urodził się w 38+0. Ja się czuję super po porodzie, bo miałam zupełnie nieinwazyjny i bezurazowy poród.
Uczymy się siebieLalia, Clover, Iryska, dmg111, Suszarka, Zulugula, Nowastaraczka, Ounai lubią tę wiadomość
-
Olek waży około 11.8 kg - ważyłam go dzisiaj domowym sposobem 😁 W piątek się dowiem ile ma dokładnie, bo mamy szczepienie. Od jakichś dwóch miesięcy mocno zwolnił z wagą, wcześniej szybko przybierał. Wydaje mi się, że odkąd zaczął wstawać to przybiera baaardzo wolno
Ja na roczek ważyłam 12 kg i wygląda na to, że on też będzie miał mniej więcej tyle.
Ale jeśli chodzi o wagę urodzeniową, to wydaje mi się, że był największy z naszych wątkowych bobasów - 4790g, ktoś da więcej? 🤭🤭
Lalia lubi tę wiadomość