Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Motylku, zgadzam się z Suszarką 😘
Olek to typowy Cejrowski- boso przez świat. Nawet w skarpetkach chodzi tylko kilka minut. Ja mu zamówiłam chyba z 6 par, w tym nawet Bobux które są mega polecane (a kosztują 329zl😵) i jak w nich chodził to tak jakby nogi podnosił i stawiał, bo nóżka nie pracowała ani w kostce ani w stopce, a te Ricosty można wyginać identycznie jak attipasy i Olek w nich chodzi jak w skarpetce (ale nie tak dobrze jak boso).MoTyLeK🦋, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
MoTyLeK🦋 wrote:Ja z butami mam zagwostke. Bo Matylda właściwie juz tylko chodzi, a nawet bym powiedziała że i biega. Tyle, że jak jej zakładam te zimowe ocieplane, to stoi jak paralityk i nie wie co ma zrobić. A jak próbuje zrobić krok to jak platfus i od razu się przewraca. I teraz pytanie - za wcześnie na buty, czy jednak kupić jej lżejsze?
Polka to chyba jakiś fenomen bo ubrała i zaczęła śmigać od razu.Lalia lubi tę wiadomość
-
My też kupiliśmy pierwsze buty, mimo że bardzo chciałam kupić w profesjonalnym sklepie to kupiliśmy stacjonarnie w Deichmannie, te które polecała fizjomommy
Tylko tym się skusiłam, że była promka z 140 na 70 zł i tym, że pisałam do dwóch sklepów w najbliższej odległości jakie zimowe buty mają na stanie w rozmiarze 21-22 i nie było zbyt wielkiego wyboru (wiadomo, końcówka sezonu)... I mimo, że te nasze spełniają te wszystkie kryteria dobrych butów i że córka potrafi w nich chodzić, cały czas mam z tyłu głowy, czy faktycznie są dobrze dobrane np chociażby na szerokość, czy faktycznie ten chód jest prawidłowy itp. Dlatego wiosenne buty już napewno pojadę kupić to sklepu profesjonalnego, chociażby żeby właśnie przekonać się czy dobrze myślę, albo że jest całkowicie inaczej
Lalia lubi tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
nick nieaktualnyAgatko Wspolczuje, przesylam kondolencje.
U nas mial dzis byc pierwszy dzien w przedszkolu z dala zlobkowa, Haris cala noc wymioty, goraczka wiec odwolalam.
Mam jeszcze kilka nian do sprawdzenia. Rany jak mi to sie przeciagac, a prace zaczynam 26.01. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️.
Tesciowa dzwoni teraz codziennie I placze czemu ja do pracy wracam, kto sie zajmie malym, ze powinnam czekac.
Ja chce i musze wrocic do pracy. Moi rodzice potrzebuja pomocy, zawsze byli dla mnie (pomijam zachowanie mamy, w obecnej sytuacji musze byc ponad to) wiec chce im pomoc. -
nick nieaktualnyWidze, ze przewija sie temat ucieczek z przewijaka. My juz od kilku miesiecy uzywamy nappy pants. Inaczej sie nie da, a i to musze robic to szybko, plus do pomocy uzywam kota, lub wlacza a suszarke😂😂🤦♀️🤦♀️🙈🙈. Niestety i to nie zawsze pomaga. 😂😂😂🙈🙈🙈. Wogole Haris uwaza, ze na golasa jest najlepiej, po co ubrania tylko przeszkadzaja😂😂😂😂😂.
Nowastaraczka, Anet.kaa lubią tę wiadomość
-
Witam Mamuśki 😊
U nas 3 noc bez smoczka 😁. Najgorsza była 2 noc, bo budził się z płaczem i trzeba było go lulać, a ja miałam nopa po szczepieniu i na dodatek siadło mi coś na żołądku, ale tatuś pomógł 😁. Dzisiaj lepiej i obudził się na cyca o 1 i 6. Po pierwszym karmieniu coś się przebudził ale wzięłam go do nas i zasnął. Na drzemki szybko zasypia. Zobaczymy jak dalej pójdzie.
Z nowych umiejętności to nauczyłam go schodzenia z łóżka 😁.
Pierwsze kroczki już robi ale widzę, że do pełnego chodzenia jeszcze długa droga. Nie spieszy mu sie😂. Nie wiem czy powinnam go zachęcać, żeby chodził, czy dać mu czas i niech sam zdecyduje. Może jeszcze nie czuje się pewnie 🤔 Chociaż jak idzie do mnie to widzę, że cieszy się.
A co do przewijania to ja chyba już od pół roku przewijam na podłodze. Teraz na stojąco przy łóżku, to czasami ucieka i na złość siurknie sobie na podłogę😂.
A i odkrył, że do kibelka można wrzucać różne rzeczy 😂😂😂. -
Dziewczyny, wracam do gry 🥳🥳🥳
Dostałam pierwszy okres po porodzie 😂😂😂
Spodziewałam się, że wszystko wraca bo mega czułam owulację, rozciągliwy śluz, nawet zrobiłam jakieś testy ovu żeby sobie potwierdzić👍
To były piękne 22 miesiące bez okresu 😅💙 ale cieszę się, że wrócił i że hormony się normują 👌MoTyLeK🦋, KarolinaMaria, Tajka, Ulaa, Wik89, Nowastaraczka, Meggi110818, Zulugula, Maminka89, Ewa88 , Ladyo, patrycja92, Belie, Suszarka, kic83, Clover, Ania81, dmg111, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
MoTyLeK🦋 wrote:Ja z butami mam zagwostke. Bo Matylda właściwie juz tylko chodzi, a nawet bym powiedziała że i biega. Tyle, że jak jej zakładam te zimowe ocieplane, to stoi jak paralityk i nie wie co ma zrobić. A jak próbuje zrobić krok to jak platfus i od razu się przewraca. I teraz pytanie - za wcześnie na buty, czy jednak kupić jej lżejsze?
Ja nie kupuje zimowych, u Nas podobnie było. Z wózka nie wychodzi, w domu a bosaka, żłóbek skarpety, więc czekamy na wiosny na jakieś lekkie bucikiMoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Pierwszy dzień w nowym żłobku, znaczy 2h. Wczoraj była mini adaptacja z nami, ciociami, salą. Oliwka w ogóle nie płakała, wyszła na rękach zadowolona, bawiła się, trochę zjadła, dzieci zaczepiała. Ciocie zrobimy mi z 40 zdjęć 🙈 opis jej 2h pobytu przez 10 minut był. Szok, taka przepaść między dwoma żłobkami. Fakt że tutaj na 5 dzieci 2 Ciocie i dolatująca pomoc.
Jutro zostaje już na obiad.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2022, 13:54
MoTyLeK🦋, emdar, Lalia, Zulugula, Ewa88 , patrycja92, Suszarka, Clover, dmg111, Ladyo lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:Ja nie kupuje zimowych, u Nas podobnie było. Z wózka nie wychodzi, w domu a bosaka, żłóbek skarpety, więc czekamy na wiosny na jakieś lekkie buciki
-
Meggi110818 wrote:Pierwszy dzień w nowym żłobku, znaczy 2h. Wczoraj była mini adaptacja z nami, ciociami, salą. Oliwka w ogóle nie płakała, wyszła na rękach zadowolona, bawiła się, trochę zjadła, dzieci zaczepiała. Ciocie zrobimy mi z 40 zdjęć 🙈 opis jej 2h pobytu przez 10 minut był. Szok, taka przepaść między dwoma żłobkami. Fakt że tutaj na 5 dzieci 2 Ciocie i dolatująca pomoc.
Jutro zostaje już na obiad.
Powodzenia w dalszej adaptacji! -
MoTyLeK🦋 wrote:To tylko się cieszyć
Powodzenia w dalszej adaptacji!
Od razu ja jestem spokojniejsza. Taraz kamień z serca. Teraz czuję że będzie dobrze. W tamtym jak była, nie mogłam spać po nocach, tutaj się cieszę że tam jest☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2022, 14:20
Lalia, Zulugula, patrycja92, dmg111 lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️