Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulu też mam torbiel na bliźnie, jest to torbiel retencyjna, raz jest widoczna na usg, raz nie. Od porodu miałam 4 razy usg, z tego raz była widoczna.
Suszarka mega zdjęcie 🥰
Oliwka od wczoraj ma 38.5-39. Zbijam czopkiem. Nic innego jej nie dolega. Jak spada tem to zachowuje się normalnie. Rano próbowałam złapać mocz 2x metodą od razu do kubeczka, ale się nie udało. Jedno podejście z woreczkiem też mamy za sobą, bo kopa. Przyczepiłam znowu, ale jakoś wydaje mi się że odpadnie za nim to siku zrobi 😑Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2022, 09:07
O ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:Zulu też mam torbiel na bliźnie, jest to torbiel retencyjna, raz jest widoczna na usg, raz nie. Od porodu miałam 4 razy usg, z tego raz była widoczna.
Suszarka mega zdjęcie 🥰
Oliwka od wczoraj ma 38.5-39. Zbijam czopkiem. Nic innego jej nie dolega. Jak spada tem to zachowuje się normalnie. Rano próbowałam złapać mocz 2x metodą od razu do kubeczka, ale się nie udało. Jedno podejście z woreczkiem też mamy za sobą, bo kopa. Przyczepiłam znowu, ale jakoś wydaje mi się że odpadnie za nim to siku zrobi 😑
U nas tak się obawiał u Julka covid ostatnio jak mieliśmy jakieś 2 tyg temu, gorączka 38,5 reagująca na leki, jak leki schodziły to gorączka z powrotem rosła, oprócz twhi żadnych innych objawów, no może lekko mniejszy apetyt -
Suszarko, o Mamuniu 😍😍😍 jesteś obłędna! 😍😍😍
Zulu, kciuki żeby to było coś niegroźnego 😘
Meggi, zdrówka dla Oliwki ✊ -
Ulaa wrote:U nas tak się obawiał u Julka covid ostatnio jak mieliśmy jakieś 2 tyg temu, gorączka 38,5 reagująca na leki, jak leki schodziły to gorączka z powrotem rosła, oprócz twhi żadnych innych objawów, no może lekko mniejszy apetyt
Oliwka miała już covida w połowie grudniaO ❤️
Z ❤️ -
Zulugula wrote:Meggi a boli Cię to?
Bo mnie boli jakbym mi ktoś nóż wbijał.. jak świeża rana. zwłaszcza przy okresie. Gin w medicover sam nie wiedzial co to jest, czy torbiel, zrost czy guz jakis, stąd moje obawy.
Oby Oliwce się szybko polepszylo, może slynna trzydniowka
Nieee, ja nie czuję tego w ogóle. To ma jakoś koło 0.6cm.
Kolejna próba pobrania moczu zakończona klęską 🤦O ❤️
Z ❤️ -
nick nieaktualnyClover wszystkiego naj dla Olusia, Niech zawsze twoj slodziaczek bedzie szczesliwy, zdrowy, I wogole Niech wszystkie jego marzenia sie spelnia. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Przepraszam za spoznione zyczenia
Suszareczko wygladasz przepieknie❤️❤️❤️❤️, stan blogoslawiony Ci sluzy (😉😍).
Karolina jestes dzielna mamusia dasz rade z odstawianiem Matyldy.
Zulu super wam idzie.
My powolutku sie odstawiamy rowniez. Chcialabym jeszcze karmic, ale ostatnio stalo sie to bardzo bolesne. Czuje sie przez to bardzo zesteresowana, cala magia gdzies ucieka. Zreszta Haris tak sie ostatnio w nocy drze ze butelka staje sie lepszym rozwiazeniem.
Smutno mi, ale w tym wypadku musze zrobic to co dla nas obojgu najlepsze.
Zycze wam dobrego dnia. -
Meggi110818 wrote:Oliwka miała już covida w połowie grudnia
Wiem, pamiętam. Tylko, że to wcale nie oznacza, że znowu nie złapie. Ja miałam już 3 razy od początku pandemii, 2 tygodnie temu ostatni raz -
Zulugula wrote:Ladyo co u Was?
Ounai jak Marta? -
Suszarko wyglądasz przepięknie
U nas już koniec izolacji, niby wszystko ok, a dzisiaj znowu stan podgorączkowymoże jednak zęby...wszystko pcha do buzi...a jak nie zęby to nie wiem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2022, 11:25
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo