Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEdyciak wrote:Straszne...
Nie wiem, co się robi z martwym dzieckiem w tej sytuacji.ma tylko jedna córeczkę...
-
Annia wrote:Dla mnie też nie do pojęcia było na forum, że kobieta jest przebadana od a do z, masa kasy na to idzie, a on nie ma zbadanego nasienia... To dla mnie było największym szokiem chyba. (i nie mówię tu o staraniach krótkich, ale pamiętam dziewczyny co ponad 2 lata się starały i nagle badanie męża i wszystko stawało się jasne
)
My nie badaliśmy nasienia, ale u nas była trochę inna historia i na pewno, jakby to dłużej trwało to byśmy sprawdzili. 🤷♀️
Mąż nasienie zbadał po 4- 5 cyklach staran, ale on to się z tego nawet cieszył nie było problemu z nim.
Ja osobiście teraz z perspektywy starań wyrzuciłabym na troche większy luz, natomiast mnie dopadła jakaś dzika panika. Oczywiście niczego nie żałuję ale chyba teraz byłabym bardziej wyluzowana - jak np. LAILA nasza była.Lalia, Annia lubią tę wiadomość
-
kar_oliv wrote:Mam prenatal duo, na opakowaniu jest, że od 13 tc, myślicie że mogę już je brać? Tam dodatkowo jest żelazo i kwasy omega, jestem zła że tych kwasów od początku nie brałam.
Bierz!kar_oliv lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Stokrotka027 wrote:A mi jest bardzo przykro dziś, właśnie się dowiedziałam, że żona brata męża była dziś na Usg i jedno z 2 serduszek zrezygnowało z pracy, Boże czuje się bardzo źle z tym, chce mi się płakać jeszcze wczoraj z nią rozmawiałam i pytałam jak tam jak się nosi bliźniaczki i było wszystko dobrze . Termin miała za 3 miesiące . I co teraz z drugą dzidzia ? Czytam w necie ale tam to pisza same zle rzeczy myślicie, że drugi bobas ma szansę urodzić się cały i zdrowy? To takie niesprawiedliwe .. Lekarz stwierdził, że to przez stres , na początku ciąży zmarł jej ojciec i bardzo to przeżyła.
Wyłączam się 😟 -
Annia wrote:A ile przytył? Ma nadwagę?
Edit: Ounai a co się stało z twoimi cukrami? Tak nagle?
Teraz mi łatwiej, bo młody w przedszkolu, trwa sezon na owoce i warzywa -
mela83 wrote:Dziewczyny,na jakim etapie bhcg zwalnia i juz nie powinno sie badać,okolo ktorego tygodnia?
Wystarczy zrobić dwa razy, ważny jest tprzyrost po 48h.
Jeśli ktoś się bardzo denerwuje dla spokoju można i 3 raz powtórzyć i to wszystkoCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Edyciak wrote:A kosmetyki z Palmersa są tylko kakaowe?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
kic83 wrote:Wystarczy zrobić dwa razy, ważny jest tprzyrost po 48h.
Jeśli ktoś się bardzo denerwuje dla spokoju można i 3 raz powtórzyć i to wszystko
Tu chodzi o to że poszla do gin w 6+2 byl pecherzyk ciążowy i w tym dniu beta 11256,26 to byl 27.05,kazala jej powtórzyć i z dnia 1.06 beta 28138.70Ja 36l
On 39l
Syn 9l
2016 puste jajo płodowe
2019 marzec cb
-hiperprolaktynemia
-wole guzowate
Wykonane badania
⚫panel tarczycowy
⚫AMH 7,1
⚫LH 5,84 mlU/mL
⚫FSH 4,92 mIU/ml
⚫HSG
⚫Histeroskopia
⚫Biocenoza
⚫krzywa cukrowa,insulinowa
DOSTINEX,LETROX50 -
Sylwucha wrote:Wolałabym tego nie przeczytać...
Wyłączam się 😟
Przepraszam.
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
mela83 wrote:Kic dziękuję za odpowiedź
Tu chodzi o to że poszla do gin w 6+2 byl pecherzyk ciążowy i w tym dniu beta 11256,26 to byl 27.05,kazala jej powtórzyć i z dnia 1.06 beta 28138.70
https://bellybestfriend.pl/kalkulator-hcg.htmlCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Dziewczyny
Byłyśmy 3h na dworzu, włączyłam wlasnie bajkę corce, leżę obok i zaraz czuje że odplyne na drzemce 😄😴Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Anet.kaa wrote:Mam podobne zdanie.
Mąż nasienie zbadał po 4- 5 cyklach staran, ale on to się z tego nawet cieszył nie było problemu z nim.
Ja osobiście teraz z perspektywy starań wyrzuciłabym na troche większy luz, natomiast mnie dopadła jakaś dzika panika. Oczywiście niczego nie żałuję ale chyba teraz byłabym bardziej wyluzowana - jak np. LAILA nasza była.
Jeśli piszesz o mnie, to ja nie byłam strasznie wyluzowanahaha
ale ja jestem zadaniowa i ja wdrażałam kolejne kroki w kolejnych cyklach:
tarczyca, prolaktyna, progesteron, glukoza i insulina, homocysteina, kwas foliowy, testy owulacyjne, nowe suplementy itd. na każdy cykl dokładałam coś nowego albo coś zmieniałam, więc nie miałam poczucia, że nic nie robię i marnuję czas, zaczęliśmy rozmawiać o badaniu nasienia, gdy widziałam że pula dostępnych mi możliwości maleje, ale na szczęście się udało
-
Laila, ekstra wyglądają te spodenki, chyba wybiorę się do HM przymierzyć i kupię w przyszłym miesiącu. Zobaczę jakie przyjdą te co zamówiłam na Vinted.
Kic ale Ci zazdroszczę energii, ja po wczorajszym intensywnym dniu cały dzień dziś leżę. Może za jakiś czas wyjdę z mężem do Forest Baru na piwko bezalkoholowe.
Zulu wspominałaś o Twojej ochocie na owoce i od tego czasu myślę o arbuzieLalia lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:Bierz!
Ja tez kupilam sobie prenatal duo i czekam na 2 trymestr. Orientujecie się czy ten kwas foliowy, ktory on zawiera to folian? Zupelnie tego nie ogarniam, a teraz biorę zwykly folian ze swansona.Ja:
ana2 slabo dodatnie,
amh: 7.35
Endometrioza
Choroba jelit
Nawracające infekcje
On: niska morfologia :
08.2019 2.5%
10.2019 2%
03.2020 1%, 309mln
ŻPN - 1 stopień
test mar 0%
Hba: 86%
Msome 0%, 2 klasa 9%
Dfi 18%
Angelius Provita 02.2020
🍀16.04 b. hcg 263,1 iu/l
🍀18.04 b. hcg 621,7 iu/l
😍04.05 mamy 💓🙏🙏
Udalo się! Mamy Synka❤️
Liczne infekcje, covid, zapalenie żył, 3 hamowane akcje porodowe w końcu infekcja wewnatrzmaciczna, lyzeczkowanie, zrosty?
4.04.22 - II kreski.
🍀B. Hcg 533
🍀6.04.22 B. Hcg 1533
😍21. 04.22 Mamy ❤️
-
Sylwucha wrote:Wolałabym tego nie przeczytać...
Wyłączam się 😟
Ja mam koleżankę co ma zdrowe bliźniaczki, dziewczynki i cała ciąża bezproblemowa, urodziła w 36 tc - skup się na takich przykładach i u Ciebie będzie tak samo. A miała gorszy układ łożysk niż Ty. 😘Stokrotka027, Julik lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Lalia wrote:Jeśli piszesz o mnie, to ja nie byłam strasznie wyluzowana
haha
ale ja jestem zadaniowa i ja wdrażałam kolejne kroki w kolejnych cyklach:
tarczyca, prolaktyna, progesteron, glukoza i insulina, homocysteina, kwas foliowy, testy owulacyjne, nowe suplementy itd. na każdy cykl dokładałam coś nowego albo coś zmieniałam, więc nie miałam poczucia, że nic nie robię i marnuję czas, zaczęliśmy rozmawiać o badaniu nasienia, gdy widziałam że pula dostępnych mi możliwości maleje, ale na szczęście się udało
Jasne, masz rację w tym co piszesz ale ta zadaniowosc objawiała się u Ciebie jednak spokojem A nie chaosem o mi się to bardzo podobało
I Ty wierzyłaś, że Wam się uda, A ja nakręciłam sobie że pewnie nigdy dziecka nie będziemy mieći szalałam trochę
Lalia lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:I Ty wierzyłaś, że Wam się uda, A ja nakręciłam sobie że pewnie nigdy dziecka nie będziemy mieć
i szalałam trochę
Lalia lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnyDziewczyny, tak myślę o stroju na ślub. Myślicie, że moglibyśmy wszyscy założyć czerwone trampki? W sensie my + dzieci? Fajnie by to wyglądało? Dziewczynkom kupię takie same sukienki, a małego ubiorę podobnie do P. Do tego jakieś czerwone kwiaty, luźna fryzura, delikatny makijaż. Co myślicie?
Lalia lubi tę wiadomość
-
Sarita35 wrote:Ja tez kupilam sobie prenatal duo i czekam na 2 trymestr. Orientujecie się czy ten kwas foliowy, ktory on zawiera to folian? Zupelnie tego nie ogarniam, a teraz biorę zwykly folian ze swansona.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
SzalonaOna wrote:Trzymałam dietę IO tak jak ostatnio, tak diabetolog kazała.
Lalia, super i spodenki i przede wszystkim Ty w nich!!!Lalia, SzalonaOna, Annia lubią tę wiadomość