Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
dmg111 wrote:Dokładnie ten 😉 Jula nosi ciuszki 80/86. Nie wiem ile ma cm (miesiąc temu 75.5, jutro sprawdzę ile teraz).
A siodełko jeszcze udało się dać 1 cm niżej niż "można" 🤣
https://allegro.pl/oferta/rowerek-biegowy-rower-dzieciecy-kola-eva-12-11812285718?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr&utm_campaign=a73b76a8-b813-4854-a236-51dcd56e5731#
Edit
Jeszcze taki znalazłam
https://www.rowerekbiegowy.com/rowerek-biegowy-od-18-miesiecy/235/rower-biegowy-dwukolowy-szerokie-kola-stabilny-blubell-kevin-1003-niebieski-zielony/Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2022, 21:48
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Co do rowerków to jeszcze woom1 jest polecany dla maluszków ale jest drogi.
Czytam na grupie mam hipotrofików to wszędzie jako najniższy podają ten kinderkraft także nie wiem czy nie musicie po prostu troszkę poczekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2022, 21:55
-
Anet.kaa wrote:Co do rowerków to jeszcze woom1 jest polecany dla maluszków ale jest drogi.
Czytam na grupie mam hipotrofików to wszędzie jako najniższy podają ten kinderkraft także nie wiem czy nie musicie po prostu troszkę poczekać
Ten pierwszy co znalazłam jest 2cm niższy od kinderkrafta a ten drugi 4cm niższy więc to ogromna różnica
Dmg syn mojej koleżanki z pracy jest 2 tyg starszy od Marty i śmiga. I to Vie ściema bo widziałam filmiki. Widział jak jego starszy brat jezdzi na rowerze i chciał tak samo. Dlatego zdecydowałam się kupić Marcie biegówki. Tylko, że Marta jakby nie patrzeć kończy dziś 19 miesięcy
Btw, masakra, ja już karmię 19 miesięcy 😱Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2022, 22:50
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Anet.kaa wrote:W jednym i drugim około 1800 zł już z wyżywieniem. Pocieszam się tym 400 zł dofinansowania.
W Waszym państwowym coś jest nie tak że chcesz zmienić?
Synek jest teraz w grupie najmniejszej gdzie jest 6 Pan i 24 dzieci na liście. Chodzi ok 17 dzieci mniej więcej. Ale od wrzesnia idzie do starszej grupy gdzie jest uwaga 43 dzieci!!! I 5 Pan chyba plus jedna dochodzaca. Dla mnie to nie do zaakceptowania taka duza grupa.Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Karolina tak, zaraz rok, to niesamowite 😮😮😮 aż ciężko mi w to uwierzyć!To chyba najszybszy rok w moim życiu 😁
Szefowa swoje urodziny będzie świętowała dwa razy 😁na wiek urodzeniowy i korygowny, a co!
Jutro jedziemy ze znajomymi w góry. Wybraliśmy kompleks rodzinny z basenami, sala zabaw dla dzieci itp.
A w maju robimy imprezę w restauracji dla znajomych i rodziny.emdar, Suszarka, Lalia, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
-
Zulu, ja już (prawie) przywykłam do tego,że posiadanie małego dziecka ( żłobkowego to już w ogóle) to nie nastawianie się,że nasze założenia i plany na pewno dojdą do skutku bo JA TAK TO SOBIE ZAPLANOWAŁAM🙄. No mogłam sobie zaplanować, ale układ immunologiczny mojego dziecka miał inne plany, i co zrobisz jak nic nie zrobisz 🤷♀️😉.
Veritaa, kurde 43 dzieci to "trochę" przegięcie 🤯42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Dmg111, chyba każda z nas mogłaby podać przykłady takiego uporu męża, że potem kończy to się albo oddawaniem/ wymienianiem/ odkładaniem na za rok🤦♀️ Aż mi się zawsze ciśnie wtedy na usta "a nie mówiłam,że mam rację"( na głos już tego nie mówię, bo to słaby komunikat ale pod nosem sobie podziamgam🤭😉).
Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Ounai, czy ja wiem czy masakra z tym karmieniem 19 mscy. Pomyśl że skoro nie karmiłaś Tymka to masz" tylko" po 9,5 miesięca na dziecko 😉. Moja bratowa,matka 5 dzieci, ostatnio podliczyła że łącznie karmiła w życiu prawie...10 lat( każde dziecko prawie po 2 lata), to jest dopiero 🤯🤯🤯🤯42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
emdar wrote:Zulu, ja już (prawie) przywykłam do tego,że posiadanie małego dziecka ( żłobkowego to już w ogóle) to nie nastawianie się,że nasze założenia i plany na pewno dojdą do skutku bo JA TAK TO SOBIE ZAPLANOWAŁAM🙄. No mogłam sobie zaplanować, ale układ immunologiczny mojego dziecka miał inne plany, i co zrobisz jak nic nie zrobisz 🤷♀️😉.
Veritaa, kurde 43 dzieci to "trochę" przegięcie 🤯
Tak... Jak sie dowiedzialam we wszystkich publicznych placowkach wroclawskich druga grupa wlasnie tyle liczy. A dostac sie do niej graniczy z cudem.... Dla mnie to przegięcie i nie wyobrazam sobie zeby dziecko po 8h dziennie przebywalo w takim zbiorowisku... Wiem ze nie bedzie wszystkich ale na początku we wrzesniu jak wystsrtuja wszyscy. Nie wyobrazam sobieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2022, 09:35
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Synek styczeń 2021 -
emdar wrote:Ounai, czy ja wiem czy masakra z tym karmieniem 19 mscy. Pomyśl że skoro nie karmiłaś Tymka to masz" tylko" po 9,5 miesięca na dziecko 😉. Moja bratowa,matka 5 dzieci, ostatnio podliczyła że łącznie karmiła w życiu prawie...10 lat( każde dziecko prawie po 2 lata), to jest dopiero 🤯🤯🤯🤯
Tak szczerze się przyznam, że ostatnio nawet nie jest to strasznie męczące. Chyba się przyzwyczaiłam po prostu;)emdar lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Anet.kaa wrote:To jest ta grupa po 24m?
Dobrze wiedzieć, to tym bardziej skłania mnie ku temu aby chodziła cały czas do prywatnego, ew z dofinansowaniem
Tak to jest ta grupa od 12 do 24 miesiacawiek jest liczony na dzien 1.09 danego roku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2022, 10:43
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Synek styczeń 2021 -
Ounai wrote:A wiesz, że właśnie wczoraj to sobie obliczałam, że średnia karmienia moich dzieci właśnie tak wychodzi? 😂
Tak szczerze się przyznam, że ostatnio nawet nie jest to strasznie męczące. Chyba się przyzwyczaiłam po prostu;)
Duzo jeszcze w dzien sie cyckacie?🔸28 lat