Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ula, Wik, Motylku zdrówka dla maluchów ✊❤️
Tajka, jeszcze raz ogromnie gratuluję 😍
Suszarko, świetnie sobie radzisz!! 💪
MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
-
Iryska wrote:Z Decathlon to te , co sie nazywają Domyos Eco?
Tak, te są ok ale jest jeszcze inny model co ma podeszwę tylko na palcach i pięcieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2022, 10:44
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Wik89 wrote:Hej hej
Tajka, gratulacje!!!
Suszarko, super sobie radzisz!
Motylku, zdrowia dla Matyldy. Biedna z tymi zapaleniami oskrzeli. Mam badzieje, ze z czasem te choroby odpuszcza
U nas tez Swieta pod znakiem choroby, Gutek goraczkowal kilka dni mocno, wiec troche sie stresowalam
Przeszlo. Wg lekarza jakas wirusowka
U nas zaczęło się tak samo, nagle gorączka i niewiadomo od czego. Lekarka po dobie gorączki stwierdziła, że to trzydniówka (kilka dni wcześniej Felek był chory i miał te same objawy). Do soboty gorączkował, w niedzielę było ok, cały poniedziałek też i około 17stej znowu gorączka, pojechałam z Julkiem do lekarza wczoraj i okazało się, że to zapalenie oskrzeli 🥺 -
Udało mi się fartem dostać dziś do najlepszej alergolog, na NFZ! AKURAT ktoś przede mną odwołał wizytę, więc jedziemy po południu 💪💪💪
Ja dziś urlop, ale od rana coś załatwiamy... Masakra.
Mam nadzieję, że U Was lepszy środek tygodnia!Wik89 lubi tę wiadomość
-
asias86 wrote:Tajka super, gratulacje
Jak się czujesz?
Wczoraj to chyba pobiłam rekord, bo w poniedziałek poszłam spać o 20,do 9 z przerwami a potem z Mają na drzemce 2h od 11 do 13....
Dzisiaj trochę więcej pochodziłam i padłam o 15 na godzinę.
A Ty? 😘 -
Dzisiaj byłam z Mają pierwszy raz na zajęciach taneczno muzycznych, było cudownie 🤩 Maja świetnie odnalazła się wśród dzieci, chodziła, zaczepiała, bawiła się grzechotkami, a na początku jak wszyscy chodzili w rytm muzyki w kółeczku i ja z Mają za rączkę to taki wzrusz mnie złapał, że mój noworodzio już jest taką dużą dziewczynką 🥰🥰
Ewa88 , KarolinaMaria, dmg111, Lalia, Nowastaraczka, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Tajka wrote:Z mdlosciami ciut lepiej, ale ta senność mnie wykończy...
Wczoraj to chyba pobiłam rekord, bo w poniedziałek poszłam spać o 20,do 9 z przerwami a potem z Mają na drzemce 2h od 11 do 13....
Dzisiaj trochę więcej pochodziłam i padłam o 15 na godzinę.
A Ty? 😘
Dzis robilam komplet badań.Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Suszarko, jak będziesz miała chwilę to wrzuć nam zdjęcie Twoich dziewczyn. Muszę zobaczyć tę siłę sióstr ❤
Nowastarczko, jak Wasze zdrowie? Przyszły kaloszepoproszę, wg mnie są bardzo ok, nie śmierdzą gumą, rozmiar 19/20 odpowiada władce ok. 13,5 cm. W przypadku kaloszy ciężko o cechy 'zdrowych' butów. Zostawiam i będziemy testować.Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
KarolinaMaria wrote:Suszarko, jak będziesz miała chwilę to wrzuć nam zdjęcie Twoich dziewczyn. Muszę zobaczyć tę siłę sióstr ❤
Nowastarczko, jak Wasze zdrowie? Przyszły kaloszepoproszę, wg mnie są bardzo ok, nie śmierdzą gumą, rozmiar 19/20 odpowiada władce ok. 13,5 cm. W przypadku kaloszy ciężko o cechy 'zdrowych' butów. Zostawiam i będziemy testować.
Dzieki za info przymierzę suę do zakupu, z jakiej strony zamówiłaś?
Dzisiaj wyszliśmy ze szpitala ❤️ najgorsze przezycia ever. Teraz musimy dojsc do siebie. Leoś ogolnie już fajny jedynie co to odsypia bidulek, i jeszcze katar daje w kość. Weszlismy w choroby żlobkowe z grubej rury 😵💫 no ale coz zrobić, ważne żeby się z tego wykurować. Nazamawiłam dzisiaj zakwasów z buraków i oleje z czarnuszki bo jakos musimy wszyscy się wzmocnić, wydaje mi się ze po covidzie łapiemy wszystko jak leci -
Nowastaraczka wrote:Dzieki za info przymierzę suę do zakupu, z jakiej strony zamówiłaś?
Dzisiaj wyszliśmy ze szpitala ❤️ najgorsze przezycia ever. Teraz musimy dojsc do siebie. Leoś ogolnie już fajny jedynie co to odsypia bidulek, i jeszcze katar daje w kość. Weszlismy w choroby żlobkowe z grubej rury 😵💫 no ale coz zrobić, ważne żeby się z tego wykurować. Nazamawiłam dzisiaj zakwasów z buraków i oleje z czarnuszki bo jakos musimy wszyscy się wzmocnić, wydaje mi się ze po covidzie łapiemy wszystko jak leci
Przykro mi, że Leoncjo tak się pochorował 😔
https://popaopa.pl/outdoor-i-sport/9415-wyprzedaz-szary-lisek-rozm-19-20-kalosze-dzieciece-worek-plecak-pastelove-kaloszepoprosze-kalosze-poprosze-5907618110808.html
Niektóre kolory są za 51 zł, przesyłka do punktu Orlenu gratisNowastaraczka lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Zulugula wrote:Do nas przyszły dziś kalosze z polecenia Lalii i są extra! Fajniejsze jak na zdjęciu, a leciutkie jak pióreczko. Dzięki Lalia!
Jak te 20/21 które domówiłas? Bo te 22/23 narazie wielkie a nie wiem czy te 20/21 nie będą za małe z kolei🤔 najwyzej zamówie i zwróce
Zamówiliśmy 20/21 i są ekstra, Oluś w nich biega 😁😁😁 tylko nie korzystamy z tych śmiesznych ocieplaczy 🤣
P.s.22/23 też zostawiłam na przyszłość 🤭
PROSZĘ NIE CYTOWAĆWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2022, 20:26
Nowastaraczka, Ladyo, Zulugula, Wik89, Suszarka, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Nowastaraczka jejuu bardzo mi przykro, że az skończyło się szpitalem:( wracajcie szybko do formy
No niestety z gorączką nie daliśmy rady. W szpitalu nawet mieli problem zeby ją zbić. Ogolnie wszystko sie pogorszylo w sobotę popoludniu w jakies 1.5h. Teraz polecam w domu mieć czopki i przy wysokich temp okłady mokrym ręcznikiem chociaz w sumie lepiej nie czekać tylko wlasnie udać się po pomoc -
O kurcze, widze ze sporo dzieciakow dopadla choroba z goraczka. Podobno jakis wirus szaleje
Nowastaraczko, wspolczuje szpitalnych przezyc, ale najwazniejsze, ze juz kryzys zazegnany!
Gucio tak strasznie goraczkowal w piatek w ciagu dnia, robilam letnia kapiel i oklady letnim tecznikiem, ktory szybko robil sie goracy 😳 ale jakos sie udalo zbic
Ula, zdrowia dla Julka!
Lalia, ale Oluś wyrosl! Szok i wzruszenie 😌Lalia lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Karolina, dzisiaj mieliśmy sesję i dziewczynki mają wspólne ujęcia, jak tylko dostanę miniaturki to coś wrzucę
Nowastaraczko, współczuję szpitala, ja się strasznie obawiałam że z Igą też tam wylądujemy. Gorączka nie do zbicia, musieliśmy jej robić okłady i kąpiele. Biedna do tej pory ma uraz do wannyKarolinaMaria, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Zulu, jak ostatnio mierzyłam (odrysowywalam na kartce) to mi wychodziło że ma 13 cm. A w tych kaloszach 20/21 (bez ocieplaczy) ma na pewno luzy w paluszkach ale takie w sam raz 👌
Dziewczyny, nie mam pojęcia kiedy mój chłopczyk tak urósł 🤭🙈 rok temu był bardzo pulchnym bobasem, a teraz jest tak szczupły że przerabiam większość spodni i lata wszędzie jak mały helikopter 😂💙Zulugula, Nowastaraczka lubią tę wiadomość