Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
casteam wrote:Rozstępy są genetyczne.
Jeśli Twoja mama czy siostry miały to Ty też będziesz mieć. Jeśli nie to nie.
Ja w pierwszej ciąży nie smarowalam się niczym i żadnego rozstępu. Teraz mam Palmers ale smaruje się jak sobie przypomne ze trzeba.
Moja siostra, jej córki, moja mama żadnych rozstępów w żadnej ciąży
Ja na swoim doświadczeniu też mogę potwierdzić. Po pierwszej ciąży ani jednego rozstępu. Smarowałam brzuch wtedy kiedy mi się przypomniało, najczęściej kiedy czulam że skóra jest taka napięta że aż swędzi.
Jeśli ktoś ma predyspozycje do rozstępów to pewnie im wcześniej zacznie smarować brzuszek tym lepiej.Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
nick nieaktualnyInaa89 wrote:Ja wg mam taki głupi czas.. W sumie zaprzestalismy starań. W pracy złożyłam wypowiedzenie z dniem 31.05 A dziś zaczynam nową pracę. Kurczę tam mialam umowę na czas nieokreślony A tutaj zaczynam z 3 miesięczna akurat jak dowiedziałam się o dzidzi... Ale mam nadzieję że przedłuża do dnia porodu..
-
nick nieaktualnyInaa89 wrote:Ja wg mam taki głupi czas.. W sumie zaprzestalismy starań. W pracy złożyłam wypowiedzenie z dniem 31.05 A dziś zaczynam nową pracę. Kurczę tam mialam umowę na czas nieokreślony A tutaj zaczynam z 3 miesięczna akurat jak dowiedziałam się o dzidzi... Ale mam nadzieję że przedłuża do dnia porodu..
-
nick nieaktualny
-
Inaa89 wrote:Ja wg mam taki głupi czas.. W sumie zaprzestalismy starań. W pracy złożyłam wypowiedzenie z dniem 31.05 A dziś zaczynam nową pracę. Kurczę tam mialam umowę na czas nieokreślony A tutaj zaczynam z 3 miesięczna akurat jak dowiedziałam się o dzidzi... Ale mam nadzieję że przedłuża do dnia porodu.."Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
KarolinaMaria wrote:Cześć dziewczyny. Nie zdaję za często relacji, bo nie chcę Was tu stresować. Wiem, że takie posty nie działają dobrze na cięzarówki, więc bez wchodzenia w szczegóły powiem tylko, że udało ni się na obchodzie załatwić USG. Maluch ma się dobrze, krwiak nie urósł, jest w 'dobrym' miejscu, trzeba czekać. Jak przestanę krwawić na czerwono to mnie wypiszą. Opieka jest super, lekarze odpowiadają na pytania bez owijania w bawełnę. Czuję się spokojniejsza.
KarolinaMaria pisz do nas pisz, jesteśmy tu po to żeby wspierać się w trudnym momentach i wspólnie cieszyć z tych pięknych i wzruszających chwil.
Trzymam kciuki za Ciebie i Twojego maluszka.KarolinaMaria lubi tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Edyciak wrote:Myślę, że tak.
Ja się zastanawiam nad peelingiem kawitacyjnym, bo mam w domu urządzenie..
Peeling enzymatyczny to nie wiem.
Ja też mam urządzenie do kawitacyjnego, ale na wszelki wypadek odłożyłam i nie używam teraz.Edyciak lubi tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Inaa89 wrote:Ja wg mam taki głupi czas.. W sumie zaprzestalismy starań. W pracy złożyłam wypowiedzenie z dniem 31.05 A dziś zaczynam nową pracę. Kurczę tam mialam umowę na czas nieokreślony A tutaj zaczynam z 3 miesięczna akurat jak dowiedziałam się o dzidzi... Ale mam nadzieję że przedłuża do dnia porodu..
Czasem już tak po prostu jest ☺️
Gratuluję i witaj wśród Gorących Mamusiek ☺️Inaa89 lubi tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZulugula wrote:moja mama nie ma ani jednego rozstępu na ciele , a ja mam na udach, tyłku i na cyckach, ale takie mało widoczne i kilka tylko ale są. ciekawe jak będzie z brzuchem...
za to koleżanki mama miała po ciąży bardzo dużo rozstępów a sama koleżanka ani jednego na brzuchu, za to na cyckach już tak , bo bardzo jej spuchły chwilę przed porodem i jej wywaliło
ja się smaruję a co będzie to się okaże
Czym się smarujesz? -
nick nieaktualnyUlaa wrote:
Można malować włosy? Mi fryzjerka kazała poczekać do II trymestru nawet z tymi lekkimi bez amoniaku -
nick nieaktualny