Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Matylda ma bostonkę 😞 wysypało jej dziś dłonie i stopy, byłyśmy już u pediatry. Mówiła, że to jej trzeci przypadek bostonki dzisiaj, przed nami był roczniak z 3dniówką. Na bogato 🙈'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Karolina, zdrówka dla Matyldy 😘😘
My czekamy na wyniki badania moczu i telefon z przychodni czy będzie teleporada czy wizyta 😘KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:Enigvaa udało się Wam skontaktować z tą lekarką z Lublina?
Nie dzwonilismy, wyjezdzamy na jakis czas za granice, gdzie jest szansa zrefundowania leku. Za 1,5msc sie przeprowadzamy.🔸28 lat
KarolinaMaria wrote:Matylda ma bostonkę 😞 wysypało jej dziś dłonie i stopy, byłyśmy już u pediatry. Mówiła, że to jej trzeci przypadek bostonki dzisiaj, przed nami był roczniak z 3dniówką. Na bogato 🙈
Tulę mocno, Maks przechodził bostonke kilka miesięcy temu, miejsca odsłonięte z krostkami pediatra zalecił psikać ocatniseptem, a do picia na swędzenie fenistil w kroplach.KarolinaMaria lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
KarolinaMaria ile dni od gorączki pojawiła się wysypka? Podobno teraz panuje właśnie w żłobach i przedszkolach bostonka
Kic, DMG udanego weekendu
Dziewczyny macie któraś wkładkę antypotową do fotelika, ale nie do łupiny tylko do tego kolejnego? Polecacie coś? Zastanawiam się, bo córka w te upały ma mokre włosy po każdej jeździe autem i zastanawiam się czy to coś faktycznie daje...
Lalia Ty chudzinkoKiedy masz prenatalne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2022, 14:13
kic83, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Ewa, za tydzień w środę wizytę a 12 lipca prenatalne 😘
My mamy wkładkę aeromoove. Na bank jest duuużo lepiej niż bez, bo ona ma ten plaster miodu i bawełnę od góry więc jest zupełnie inaczej niż ten sztuczny poliester z fotelika. Ale to nie jest tak że dziecko nie poci się wcale. My jeździmy z klimatyzacją lub otwartym oknem i jest naprawdę ok 👍 ja mimo wszystko jestem bardzo zadowolona 🙂Ewa88 lubi tę wiadomość
-
Enigva, mocne kciuki za Was ❤️❤️❤️
Dmg, bezpiecznej drogi 😘😘😘dmg111 lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:Czy któraś z Was jeszcze karmi? Nowastaraczka?
Edit chodzi o kp 😚
Ja! Noce, przed zlobkiem, po zlobku, na wieczór. W teorii zabieram sie za odstawienie w sierpniu ale chyba jeszcze troche pociągnę 🙈Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Dziewczyny, zadzwonili z przychodni że badanie moczu ok, ale jak chcemy to możemy przyjechać sprawdzić CRP. Oczywiście pojechałam z Olciem, wyszło 1,1.
Pediatra go osłuchała, sprawdziła gardło i uszy, wszystko ok. Kazała obserwować, bo z tego może rozwinąć się albo trzydniówka, albo bostonka, albo zapalenie jamy ustnej, albo skończy się na samej gorączce i przejdzie, w poniedziałek mamy dać znać do przychodni jak Olcio. Okazało się że w moczu wyszło mu białko, ale że ma gorączkę to wynika z tego że za mało pije, więc mamy go przypilnować. Dawać wodę, soki, arbuza, zupy i mleko, nawet loda wodnego, byle go nawodnić. W przyszłym tygodniu mamy powtórzyć badanie moczu czy białko zniknęło.
Z leków dostaliśmy w razie czego na gorączkę ten Kidofen na receptę, Dentosept A Mini bo idą grubo trójki i gdyby wysypało go w jamie ustnej to Heviran.
Jak na razie nie ma gorączki, tylko w okolicy 37,5 i jest dzielny 💙 -
KarolinaMaria, Lalia, veritaa, Iryska, emdar, dmg111, Enigvaa, Clover, Tajka, Nowastaraczka, Ewa88 , Zulugula, Suszarka, Anet.kaa, Ounai, Belie lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Laila super brzuch no bosko wygladasz!
Dziewczyny Kic i Dmg świetne zdjecie! Milego weekendu! Czekamy jeszcze na zdjecie pary Maksia i Julci 😁😁
Engivaa a jak Ty w ogole odnajdujesz się w tej sytuacji z Malwinka? Jak Ty się czujesz? Myślę o Was i przesylam jak najwiecej pozytywnej energii.
Wszystkim chorym duuuuuzo zdrówka!
U mnie córka u dziadkow na weekend, mąż wyjeżdża a ja zostalam sama z synembardzo lubię takie weekendy kiedy jesteśmy sami
tydzien byl ciezki dla nas wiec za 1h mam juz zamiar odpocząć przy piwku 😁😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2022, 18:10
dmg111, KarolinaMaria, Ewa88 , Suszarka lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021