Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Uff dolecieliśmy wczoraj, wszyscy w samolocie chwalili Gustawa, że najgrzeczniejsze dziecko😅 Ale on faktycznie w podróżach jest bezproblemowy 😊 Na lotnisku wszystkich zaczepiał i im machał i wysysał buziaki 😅
Ounai jesteśmy w miejscowości Kemer hotel DoubleTree by Hilton Antalya-Kemer
MoTyLeK🦋, emdar, KarolinaMaria, Ounai, asias86 lubią tę wiadomość
-
Powodzenia dzisiaj dla wszystkich zlobowiczkow , przedszkolakow no i poważnych szkolnych starszaków 😊😊
MoTyLeK🦋, Suszarka, Wik89, LaBellePerle, KarolinaMaria, emdar, Ewa88 , Clover, Ounai lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Heja! Ja już zlobiaczka i przedszkolaka odstawiłam
Kornelia luz, kazała się odebrać o 16 😂 Matylda szła mega aaaa chętnie. Dopóki nie zobaczyła Pani w sali. Wtedy zaczął się ryk. Ale zabiorę ja ok. 10.30, jutro zostawię może do 12 a w pon do 14. Przywyknie... Chyba
Natomiast na 9 mój synio zaczyna 1 klasę i pół nocy nie spałam i płakać mi się chciało, że dopiero go urodziłam, a on już do szkoły 😭
Zuzia ma rozp o 10. Zobaczymy jakie plany lekcji nam się trafia 😱
Suszarka, Wik89, LaBellePerle, KarolinaMaria, emdar, veritaa, Ewa88 , Clover, Zulugula, Ounai, dmg111, edka85, asias86, Ladyo, Maniaaa., Ania81 lubią tę wiadomość
-
Powodzenia dla wszystkich dzisiejszych debiutantów✊❤😘! U nas zmiana sali więc niby nie debiut, ale minę miał średnią 🤔Ach, ten mój mały wrażliwec 🥰
KarolinaMaria, veritaa, Ewa88 , Suszarka, Clover, Ounai, MoTyLeK🦋, Ania81 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
U nas baaaaaaardzo średnio bo jednak Tylko budynek ten sam. PosZedl ale bardzo niechętnie, już w szatni widział ze jest inna szafka i mu to nie pasowało. W ŚRODKu rój płaczących dzieci 😭 starałam się być spokojna ale w środku cała się trzęsę .Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Synek styczeń 2021 -
Veritaa, przytulam, naprawdę wiem co czujesz
A chodziliście w wakacje do żłobka? My specjalnie wróciliśmy parę dni wcześniej z wakacji, żeby Julek poszedł jeszcze do starej sali i starej szafki. Wczoraj się żegnaliśmy,, było przywitanie nowej itd, ale też widziałam po nim,że lekko przeżywa:( Kurde,u Was ta liczba dzieci w grupie to jest lekki kosmos....42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
emdar wrote:Veritaa, przytulam, naprawdę wiem co czujesz
A chodziliście w wakacje do żłobka? My specjalnie wróciliśmy parę dni wcześniej z wakacji, żeby Julek poszedł jeszcze do starej sali i starej szafki. Wczoraj się żegnaliśmy,, było przywitanie nowej itd, ale też widziałam po nim,że lekko przeżywa:( Kurde,u Was ta liczba dzieci w grupie to jest lekki kosmos....
Tak tak no był jeszcze wczoraj tylko inna sala , inne Panie i połowa dzieci innych wiec wiesz…tłumaczyłam mu wszystko ale nie wiem czy rozumiał.
Tak ta grupa to kosmos ale wszystkie publiczne maja takie grupy u nas. Tez zostawiłam go w domyśle do 14 bo nie chciałam robić tak ze wczoraj był normalnie a dzisiaj nagle krócej itp żeby mu nie mieszać . A teraz sama już nie wiem czy dobrze zrobiłamfakt ze i tak wyjścia za bardzo nie mam bo poszłam do pracy .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2022, 09:38
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Synek styczeń 2021 -
Cześć dziewczyny, przy drugiej ciąży trochę kręciłam się po tym wątku, ale później pogubiłam się w gąszczu tych wiadomości. Codziennie zostawiałyście takie ilości, że już nie nadążałam z czytaniem 😆Może jeszcze któraś mnie pamięta (widzę Qunai, że jesteś). W każdym razie w między czasie urodziłam trzecie dziecko (4 miesiące temu). No i chyba znowu wraca mi płodność, bo z dwa dni temu pojawiły się pewne objawy zbliżającej się owu. Zrobiłam więc we wtorek test i skubany wyszedł pozytywny. A wczoraj wieczorem już był negatywny. Tak więc istnieje duże prawdopodobieństwo, że jestem w trakcie owu. Trochę szybko jak na 4 miesiące po porodzie.
Moje starszaki dziś pierwszy dzień w nowym przedszkolu. Poszli razem do tej samej placówki, z tym że córka w grupie maluchów, a syn starszaków. Obyło się bez płaczu, a wręcz nawet poszli z uśmiechem. A ja oczywiście siedzę i ciągle zastanawiam się czy wszystko ok. Pewnie bardziej się stresuje od nich 🤦♀️LaBellePerle, emdar lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Karolina jak tam u Was? Trzymam kciuki!
Jutro Lucek ma wolne i zaprowadzi ją tak jak dziś na 2,5h, od poniedziałku ją będę zaprowadzała ją na 6.30 (nie mam ruchomego czasu pracy, muszę być w pracy o 7), a moja mama odbierze ją po 10 i będziemy stopniowo wydłużać czas, oczywiście jak nam choroba nie przeszkodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2022, 12:55
veritaa, Zulugula, Suszarka, emdar, Ounai, Ewa88 , Ladyo, Clover lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Dziewczyny, ja to Wam jednocześnie współczuję tych zlobkowo-przedszkolno-szkolno stresów, ale tez i zazdroszczę, bo ja bym bardzo chciała gdzieś poslac Wiki, ona już bardzo interesuje się dziećmi, ale do państwowego żłobka się póki co nie dostała i już raczej nie dostanie a na prywatny to musiałabym prawie całą wypłatę oddać...
-
Gratulacje dla wszystkich debiutantów w żłobku, przedszkolu i szkole! Ja się czuję tak, jakby moje dziecko poszło na studia 🤭
Zulugula, Suszarka, emdar, Ounai, MoTyLeK🦋, Ewa88 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Inga28 wrote:Uff dolecieliśmy wczoraj, wszyscy w samolocie chwalili Gustawa, że najgrzeczniejsze dziecko😅 Ale on faktycznie w podróżach jest bezproblemowy 😊 Na lotnisku wszystkich zaczepiał i im machał i wysysał buziaki 😅
Ounai jesteśmy w miejscowości Kemer hotel DoubleTree by Hilton Antalya-Kemer -
U nas to czego nie lubię najbardziej...gorączka bez innych objawów. Może to piątki, bo kawałek jednej jest już na wierzchu (co mnie totalnie zaskoczyło), a z drugiej strony wielka bulwa. Jednak temperatura 38.1 to chyba trochę za wysoko na zęby
no nic, nauczona doświadczeniem nie panikuję, tylko czekam. Jak jutro dalej będzie gorączkować to zrobimy badanie moczu.
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
My już po rozpoczęciu. Zaraz bierzemy się za pakowanie piórnika i plecaka. Tymek zachwycony, siedzi w ławce na tyłach (jest krew rodziców) z kolegą z przedszkola. Oczywiście nie słuchał Pani i nie ma zielonego pojęcia na którą ma iść 😂
Było pasowanie, dzieci same wchodziły na salę gimnastyczną, klasami, w parach. Kilkoro dzieci się wystraszyło i płakało, ale Tymek nawet nie mrugnal.
W domu Tymek po otwarciu tyty powiedział że yo najpiękniejszy dzień w jego życiu ❤️
A Marta nie poszła do żłobka bo Tymek powiedział że bardzo chciałby żeby poszła z nim
Zulugula, Suszarka, dominikawa, KarolinaMaria, MoTyLeK🦋, emdar, LaBellePerle, Iryska, edka85, asias86, Ewa88 , Ulaa, dmg111, Ladyo, Clover, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Ounai, dzieci przepięknie wyglądają! gratulacje dla Was i dla Tymka, powodzenia na nowym etapie 🤩
I muszę powiedzieć, że Ty sama też wyglądasz suuuuper! Naprawdę, bardzo mi się to rzuciło w oczy ❤️Ounai lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarko, dziękuję! Ja dziś tak przeżywałam jakbym sama miała iść znowu do szkoły.
W ogóle dzisiaj tu mamy forum dumnych mamusiek. Jejku, macierzynstwo jest takie ekstra! Za to jutrzejszy dzień mnie przeraża bo Tymek konczy lekcje o 12:25 a nie jest zapisany jeszcze do świetlicy. Mamy nadzieję, że rano uda się dokonać formalności.
Edka, hej! Jak tam radzisz sobie z trójka bobasów? Planujecie czwarte?emdar lubi tę wiadomość