Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja byłam stacjonarnie właśnie po kalosze, były kalosze poproszę i też te co Olek ma. Kalosze poproszę mieli same spody więc bez problemu widać było co z rozmiarem, i tak 19/20 na styk, a 21/22 za dużo za duże, w tych mniejszych ładnie chodziła, a duże jej się majtaly i chodziła jak pijak.
Natomiast te co ma Olek to rozmiar już lepszy był i wkładkę dało się wyjąć ale Oliwka dziwnie chodziła jakby ich nie czuła.
Więc nadal bez kaloszy.
Może zamówię te co ma Marta.
Ale za to wyszłam z Emelkami z tamtego sezonu za 150😀💕, takie z delikatnym puszkiem, takie na zimniejsze niż już, ale nie na ostrą zimę.Lalia lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Ja dziś byłam na usg I trymestru. Nasza dziewczynka rośnie zdrowa, wszystko ma na swoim miejscu, narządy pracują ładnie, ryzyka chorób bardzo niskie (ale to już wiedziałam po Nifty).
Nowastaraczka, edka85, Lalia, Ewa88 , Suszarka, Meggi110818, asias86, Ounai, dmg111, Iryska, Zulugula, Enigvaa, Wik89, KarolinaMaria, Belie, Ania81, emdar, Tajka, Angie1985, MoTyLeK🦋, Annia lubią tę wiadomość
-
Meggi, pochwal się zdjęciem butów, uwielbiam oglądać 🤭❤️
Ula, śliczna córcia 🥰
Asia, cieszę się, że z synkiem w porządku 💙 nie wierzę, że to już USG III trymestru!
Ja mam dzisiaj USG połówkowe więc bardzo proszę o kciuki ✊✊✊Suszarka, asias86, Ounai, dmg111, Zulugula, Ewa88 , Enigvaa, Wik89, KarolinaMaria, Ulaa, edka85, Belie, emdar, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
-
asias86 wrote:My po kalosze musimy do sklepu bo na te pulchne stopy mojego dziecka bez przymierzenia to strata kasy i czasu
To te "Olkowe" kalosze będą dobre, bo są właśnie takie szerokie i wysokie,. Oliwki dwie stopy by tam weszłyasias86, Lalia lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Motylku ja podaje JuVit, omegamed dha + d3 z alg i viwomix probiotyk. Musimy też wrócić do czarnuszki i zakwasiku.
Czy to coś daje nie wiem, wierze że długofalowo tak. Myślę, że nie zaszkodze tym a może pomogę choć trovheMoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
-
Ewa model to:
W necie znalazłam na jednej stronie, tyle że inny kolor, ale opis jest dokładny, to starszy model ale myślę że w tym roku są podobne
https://wesolebuciki.pl/obuwie-profilaktyczne/2538-emel-e562d-k22-ocieplane-trzewiki-p%C3%B3%C5%82buty-profilaktyczne-roczki-z%C5%82oty-r%C3%B3%C5%BC.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&gclid=CjwKCAjwsfuYBhAZEiwA5a6CDLUJ-Fe4JN412myff9bNlyMlWztUlzsej3KE5GPuH4yATC5fvj68whoC2pkQAvD_BwE
Wolałabym różowe, ale mało kolorów miałam do wyboru w tej cenie xD, a już wolę granatowe niż jasne na jesień 🙈
Ewa88 , Lalia lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Lalia wrote:Meggi, pochwal się zdjęciem butów, uwielbiam oglądać 🤭❤️
Ula, śliczna córcia 🥰
Asia, cieszę się, że z synkiem w porządku 💙 nie wierzę, że to już USG III trymestru!
Ja mam dzisiaj USG połówkowe więc bardzo proszę o kciuki ✊✊✊
Już połówkowe? Omg, ale szybko czas leci 🙈
Lalia lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Dla mnie na razie Emlki robią najlepsze buty, miałam też inne, a to adidasy, a to do piasku, Mają piętę ok, fizjo nam mówiła, żebyśmy nie mieli bardzo miękkiej, szeroko mają w palcach i są bardzo elastyczne. Do tego te jesiennie nie mają profilowej wkładki, w nich się da ja wyjąć. W letnich była, ale delikatnie bardzo.
A drugi top dla mnie to adidasy z dechaltonu za 59 zł, fizjomamy ostanio nawet je pokazywała. Takie siateczkowe, seledynowe.
Wizualnie podobają mi się mrugaly, te na jesień były piękne ❤️ ale trochę sztywne są, ale może keidys się skuszeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2022, 13:31
Lalia lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Lalia wrote:Meggi, pochwal się zdjęciem butów, uwielbiam oglądać 🤭❤️
Ula, śliczna córcia 🥰
Ja mam dzisiaj USG połówkowe więc bardzo proszę o kciuki ✊✊✊Lalia lubi tę wiadomość
Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Megii jak tam Ci na wychowawczym?
Planujecie ten dłuższy wyjazd nad morze?
Pytałaś o doTerre, ja używałam w dyfuzorze ale już oddałam sąsiadce.
Muszę kupić swój dyfuzor i wtedy onguard będę dyfuzować bo teraz nim tylko smaruje rozcieńczonym w oleju.