Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Aneta, na wychowawczym nawet dobrze ale trochę mnie gryzie ze nie mam swoich pieniędzy... Odkryłam wszystkie place zabaw w okolicy, zostałam babką piaskową 😀, teraz odkrywam wszystkie sale zabaw 😁
Ja olejki daje do dyfuzora ale też na wkładkę 😀
Ewa, ja zakwas z buraka robię sama, tydzień się robi, w lodówce trzymam. Mi bardzo poprawił wyniki krwi, bo już anemie prawie miałamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2022, 15:33
dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Mój najmłodszy dzisiaj zajadał się swoją stopą. A ja ledwo mogę podnieść nogę do kąta 90 stopni. No starość... 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2022, 22:02
dmg111, Lalia, Ounai, emdar, asias86, Enigvaa, MoTyLeK🦋, Annia lubią tę wiadomość
-
Dmg ja mam endo dość Zaawansowana niestety łącznie mam 3 torbiele tez czekam na laparo ( czekamy aż odstawie
Syna i ustale termin) . Co dziwne okresów nie mam bolesnych ale wiecznie plamie l itp i bóle
Przy współżyciu niestety . Bardziej bóle w kręgosłupie mam. Powodzenia przy staraniach !
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Zulugula wrote:Dziewczyny gdzie MENU na ten tydzień? 😄
Mówisz masz
Poniedziałek -rosół i kotlet z kury, fasolka, ziemniaki
Wtorek -krem z batatow i kluski serowe takie leniwe
Środa -oszukane gołąbki (mielone, ryż i kapusta wymieszane razem ) pieczone w piekarniku w sosie pomidorowym plus reszta zupy
Czwartek -krupnik ,kupne pierogi ze szpinakiem i drugie dla córki z serem na słodko
Piątek- łosoś plus kasza Bulgur plus kalafior
Sobota zamówiona pizza
Niedziela : roladki wołowe, kopytka chyba zrobię i buraczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2022, 17:24
Zulugula, dmg111, Suszarka, Ewa88 , emdar, Tajka, Enigvaa lubią tę wiadomość
Synek styczeń 2021 -
dmg111 wrote:Strasznie mi przykro 😥 Nie blokujesz rozwoju antykoncepcja? U mnie się to super sprawdzało wcześniej? Ostatni rozwój zablokowała mi ciąża i w sumie od stycznia 2020 do teraz temat nie istniał, mimo braku anty.
Nie łączyłam wcześniej bólów kręgosłupa z tym, muszę zapytać fizjo!
Niestety nie mogę… mam tez trombofilie i nie mogę brać hormonówWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2022, 17:39
Synek styczeń 2021 -
U nas menu takie w tym tygodniu :
Poniedziałek : rosół z makaronem, gołąbki z ziemniakami
Wtorek : pomidorowa (po rosole 😂), ryba flądra z kapustą kiszoną i frytkami
Środa : ogórkowa, kotlety mielone z ziemniakami i buraczkami na ciepło
Czwartek : minestrone, gnoci z kurczakiem i sosem szpinakowym
Piątek : krupnik, pierogi ruskie
Sobota : krem z cukinii
Niedziela : domowa pizza
W sobotę i niedzielę nie będzie Olka i Felka więc dlatego po jednym daniu, a bardzo możliwe, że wybierzemy się z mężem w sobotę na obiad gdzieś na miastoveritaa, emdar, Lalia, dmg111, Zulugula, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Asias86, Ulaa, gratuluję zdrowych bobasów ❤❤
Lalia, kciuki za połówkowe ✊
W tym tygodniu to i ja mogę podać menu na cały tydzień, bo się zmotywowałamDziecko je w żłobku,więc obiady tylko dla nas.
Pn: krupnik
Wt: krupnik
Sr: leczo
Czwartek: leczo
Pt: naleśniki ( na wytrawno: z tuńczykiem i kukurydzą)
Sb: rosół
Ndz: idziemy w gości:)
Mam trochę roboty w tym tygodniu ( zaczęłam pomagać mojej przyjaciółce w jej biznesie, trzymajcie kciuki, żeby dobrze nam szło, bo może coś z tego będzie perspektywicznego) dlatego gotuję od razu na dwa dni( polecam, ale tylko w przypadku potraw, które wszyscy domownicy lubią jeść).Lalia, asias86, dmg111, veritaa, Suszarka, Zulugula, Ewa88 , Ulaa, Wik89 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Meggi, ile wzięłaś wychowawczego?
Ja to powiem coś mało popularnego, ale zupełnie nie miewam takich myśli że nie mam swoich pieniędzy; pieniądze męża są też moimi pieniędzmi. Były czasy,że tylko ja zarabiałam ( mąż rozwijał biznes), teraz on zarabia, ja zajmuję się domem i dziexkiem. Zupełnie ( moim zdaniem) normalna sytuacja.Ounai, Suszarka, Zulugula, Ewa88 , Wik89 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
A to moja dziś też przyszła do mnie i mówi "siku", zdjęła spodnie, pampersa i siadła na nocnik. Po chwili wstała, patrzę - a tam sucho. Natomiast pampers mokry. Po prostu najpierw siknęła do pieluchy, a potem udawała, że robi w nocnik 😆
Zulugula, Ewa88 , Ania81, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość