Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja umieram. Posprzątałam mieszkanie, zrobilam pranie, spakowałam nas, byliśmy na zakupach, upiekliśmy ciasto, zahaczyliśmy o Kraków i dojechaliśmy do Rzeszowa. Teraz dwa dni z teściową. Na szczęście ostatnie aż do momentu jak przyjedzie zobaczyć małą, czyli następne spotkanie za ok 3 miesiące
SzalonaOna, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny 😉
Jakie plany na dzisiaj? 😊
Ja mam zamiar robić duszony schab w sosie i kluski śląskie 🤩
A męża wysyłam do sklepu, bo widziałam reklamę lodów o smaku bezowym z sosem malinowym i chyba padnę jak mi nie kupi 🤣Wik89, kic83, dmg111, Inaa89, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Ounai no to mialas bardzo aktywny dzien... udanego weekendu z tesciowa:) poczucie, ze kolejne spotkanie za 3 miesiace, dodaje otuchy na pewno 😁
Ja dzis pierwszy raz spalam cala noc w poduszce ciazowej, bo meza nie ma a musialam sie do czegos przytulicjest ok ale troche mnie plecy bola, musze sie jej jeszcze nauczyc chyba. Poki co wole meza:P ale jak brzuch bedzie wiekszy to bedzie dobra
A on w koncu rośnie, rano jest jeszcze niewielki, ale wieczorami tak:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2020, 07:56
Inga28, Zulugula, kar_oliv, doomi03, kic83, Ounai, KarolinaMaria, Lalia, dmg111, SzalonaOna, Inaa89, Koteczka82 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Mmm tez mam ochote na lody!
Moj m tak do konca sie nie sprawdzil z zachciankami w I trymestrze, tzn zaczal swietnie, bo nagle o 23 mialam meeeega ochote na kfc, jakos na poczatku ciazy, juz lezelismy w lozkach, a on cos kliknal na telefonie i za chwile byl u nas pn z dostawa 😅
Ale potem jak prosilam o konkretne rzeczy i on szedl na zakupy, to najczesciej kupowal cos podobnego ale nie to samo, np chcialam migdaly to kupil mi mieszanke studencka🙄 A mnie to wkurzalo.. troche sie juz ogarnal z tymi zakupami i bardziej sie trzyma listy teraz, ale i tak wole sama pojsc do sklepu i dokonac wyboru
Lalia lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Zulugula wrote:Mowe piękny przyrost w jeden dzien, musi byc dobrze ✊
Lalia no słodki Szkrabik, cieszę się, że wszystko jest ok
Dziewczyny tak mnie wydelo, tak cierpię , bo bym poszla do łazienki a się nie da chlip chlip. Jeszcze mnie cewka 2razy zapiekla przy oddawaniu moczu, napisałam do gin co moge na to wziąć to odpisal, że furagine i chyba jutro kupię jak nie przejdzie. Niby mocz miałam w miarę ok niedawno
U mnie też się ostarnio zdarzyło z cewka ze zapiekła a niby też mocz w porządku zadne stany zapalne nie wyszły. Teraz sobie profilaktycznie żurawinke popijam. -
nick nieaktualnyLalia wrote:
Tego samego dnia mamy wizytę ☺️Natisz, Lalia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
mnie obudziło slonko 🌞i śpiew ptaków.
Zaraz jajecznica na tarasie🌲🍳🐣
Miłego dnia dziewczyny
Ps Laila , ja też chcę takie lody,mniam!!!kar_oliv, Lalia, dmg111, Wik89, Inaa89, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Dzień dobry ☀️
Widzę, że rozmawiałyście o kołyskach i krzesełkach ☺️
Kołyskę mamy już wybraną, szczerze mówiąc trochę zainspirowała mnie Małgosia Rozenek-Majdan 😄
https://kolyska.pl/produkt/kolyska-dreamer/
A jeśli chodzi o krzesełko do karmienia to stawiamy na Peg Perego Siesta Follow Me ☺️
Nad wózkiem dyskutowaliśmy, ale w końcu stanęło jednak na Thule Sleek kolor Grey Melange 🥰
U mnie leci dzień za dniem, dzisiaj odwożę Babcie, bo była u mnie przez tydzień ☺️
A jutro wracają dzieci 😍
kic83, Lalia, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
A ja jadę dziś obejrzeć wózek, bo przeglądałam od czasu do czasu oferty używanych Jedo i właśnie trafił się Trim akurat we Wrocku i w mega cenie, więc lecę zobaczyć na żywo, jak będzie tak zadbany jak na zdjęciach to szkoda nie skorzystać z okazji bo sporo zaoszczędzimy 😅
Trochę szaleństwo ze juz teraz ale jak sie trafia okazja to czemu nie xDKarolinaMaria, Lalia, SzalonaOna, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
doomi03 wrote:A ja jadę dziś obejrzeć wózek, bo przeglądałam od czasu do czasu oferty używanych Jedo i właśnie trafił się Trim akurat we Wrocku i w mega cenie, więc lecę zobaczyć na żywo, jak będzie tak zadbany jak na zdjęciach to szkoda nie skorzystać z okazji bo sporo zaoszczędzimy 😅
Trochę szaleństwo ze juz teraz ale jak sie trafia okazja to czemu nie xD
Doomi
daj znać jak Ci się podobał i czy kupiłaśjaki kolor?
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ounai wrote:
Jeszcze 30% do końca 😅 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlaa wrote:Dzień dobry ☀️
Widzę, że rozmawiałyście o kołyskach i krzesełkach ☺️
Kołyskę mamy już wybraną, szczerze mówiąc trochę zainspirowała mnie Małgosia Rozenek-Majdan 😄
https://kolyska.pl/produkt/kolyska-dreamer/
A jeśli chodzi o krzesełko do karmienia to stawiamy na Peg Perego Siesta Follow Me ☺️
Nad wózkiem dyskutowaliśmy, ale w końcu stanęło jednak na Thule Sleek kolor Grey Melange 🥰
U mnie leci dzień za dniem, dzisiaj odwożę Babcie, bo była u mnie przez tydzień ☺️
A jutro wracają dzieci 😍
Też chcemy ta kolyske, ostatnio nawet na vinted była za 400 zł ale szybko poszła -
kic83 wrote:Zwykle łóżeczko sprzedaliśmy 5 lat temu i nie kupujemy póki co.
To next to me to do 6-8mca życia bobasa, my póki co tylko to kupimy.
Córa ma własny pokój, a synka weźmiemy do naszej sypialni i bedzie mi wygodnie mieć takie dostawne łóżko, szybko bedzi na cyca, do bujania fajna sprawa, a w ciągu dnia na kółkach do kuchni czy do salonu."Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Ula, śliczna tą kołyska, chodź ja nie chce przyzwyczaić dziecka do kołysania. Co do wózka to szybko się zdecydowałaś, ja mam kilka typów i nie potrafię się zdecydować 😅 najbardziej podoba mi się cybex Priam 😅 ale nie dam tyle kasy za wózek 😅😅😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2020, 09:24
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Lalia wrote:Cześć dziewczyny 😉
Jakie plany na dzisiaj? 😊
Ja mam zamiar robić duszony schab w sosie i kluski śląskie 🤩
A męża wysyłam do sklepu, bo widziałam reklamę lodów o smaku bezowym z sosem malinowym i chyba padnę jak mi nie kupi 🤣Lalia lubi tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1