Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Natisz wrote:Ojjjj niedobra teściowa!
Lalia, gdzie na zakupy dzieciowe w Rzeszowie? Bobo wózki i Smyk w Galerii Rzeszów?Natisz lubi tę wiadomość
-
Oooo matulu... Koktajl truskawkowy 🤤🤤🤤🤤🤤
To mi narobiłaś smaka.Natisz lubi tę wiadomość
-
doomi03 wrote:Oooo matulu... Koktajl truskawkowy 🤤🤤🤤🤤🤤
To mi narobiłaś smaka.Wik89 lubi tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
dmg111 wrote:Lalia, piękności ❤️
Małe te brzuszki macie!
Ounai, to tak leci, że zaraz nam będziesz wrzucała zdjęcie dzidzi ❤️❤️❤️
Ja właśnie wstałam, leze na boku i czuję jak moja mała wariuje, kręci się i kopie ❤️ Takie pobudki mogę mieć 😍SzalonaOna, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Natisz wrote:Mówisz, że będziesz mieć tylko to next to me? Chodzi o tą dostawkę, która będziesz miała przy łóżku? Ciekawe jak to się sprawdza. My mamy póki co tylko salon z kuchnią i sypialnie, mamy zamiar się budować, ale dzidzia będzie musiała na ten moment spać z nami w sypialni. Też myślałam o tej dostawce, ale jako drugie łóżko, jednak nie będę kupować, bo mam mało miejsca w domu 😅
Tak, będę miała tylko dostawne łóżeczko, Chicco Next2me, a jak synek bedzie miał ok pół roku to wtedy kupimy normalne stacjonarneNatisz lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kar_oliv wrote:Dziewczyny, a jakie bezpieczne lody jecie w ciąży? 😃
Ja jem takie ,które same robią, mamy parę sprawdzonych lodziarni koło naskar_oliv, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Natisz wrote:Rozumiem, chodź nie znam tego wózka. Mało jestem w tym temacie obeznana 😅 mnie się podoba cybex Priam za 6 tys 😅😅😅 szukam używki, ale w Holandii, bo oni mają tam kilka wózków i sprzedają prawie nówki. Jednak nie ma nic 😅 nie wiem kto wymyślił taka cene 😭
O matko, jakbym mojemu pokazała wózek za 6 koła to by dzwonił na psychiatryk bo by uznał ze oszalalam, jak dla niego 2 kola to za dużo 😂😂😂 więc wolę nawet takich nie oglądać, żeby mnie żal nie ściskał jakby mi sie spodobał a mogłabym tylko pomarzyć 😂 -
Natisz wrote:Ula, śliczna tą kołyska, chodź ja nie chce przyzwyczaić dziecka do kołysania. Co do wózka to szybko się zdecydowałaś, ja mam kilka typów i nie potrafię się zdecydować 😅 najbardziej podoba mi się cybex Priam 😅 ale nie dam tyle kasy za wózek 😅😅😅
Dziecko jak się rodzi już jest "przyzwyczajone" do kołysania 🥰
Poza tym, kołysanie dobrze wpływa na rozwój mózgu u dziecka, ja uważam, że nie warto tego odbierać dziecku.
Moich dwóch łobuzów bujałam, nosiłam i tuliłam, jak było trzeba to całymi dniami z cycem leżeliśmy, bo małe miało gorszy dzień i uważam, że wyrośli na pewnych siebie, odważnych, otoczonych poczuciem bezpieczeństwa i miłości chłopców 😍Anet.kaa, Inaa89, Lalia, dmg111, Ounai lubią tę wiadomość
-
Ulaa wrote:Dziecko jak się rodzi już jest "przyzwyczajone" do kołysania 🥰
Poza tym, kołysanie dobrze wpływa na rozwój mózgu u dziecka, ja uważam, że nie warto tego odbierać dziecku.
Moich dwóch łobuzów bujałam, nosiłam i tuliłam, jak było trzeba to całymi dniami z cycem leżeliśmy, bo małe miało gorszy dzień i uważam, że wyrośli na pewnych siebie, odważnych, otoczonych poczuciem bezpieczeństwa i miłości chłopców 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2020, 11:01
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Natisz wrote:Rozumiem, chodź nie znam tego wózka. Mało jestem w tym temacie obeznana 😅 mnie się podoba cybex Priam za 6 tys 😅😅😅 szukam używki, ale w Holandii, bo oni mają tam kilka wózków i sprzedają prawie nówki. Jednak nie ma nic 😅 nie wiem kto wymyślił taka cene 😭
Już decyzja zapadła
Natisz lubi tę wiadomość
-
doomi03 wrote:O matko, jakbym mojemu pokazała wózek za 6 koła to by dzwonił na psychiatryk bo by uznał ze oszalalam, jak dla niego 2 kola to za dużo 😂😂😂 więc wolę nawet takich nie oglądać, żeby mnie żal nie ściskał jakby mi sie spodobał a mogłabym tylko pomarzyć 😂
doomi03 lubi tę wiadomość
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Ounai wrote:My kupujemy Priama
Już decyzja zapadła
Stokrotka027 lubi tę wiadomość
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
kic83 wrote:Tak, będę miała tylko dostawne łóżeczko, Chicco Next2me, a jak synek bedzie miał ok pół roku to wtedy kupimy normalne stacjonarne
kic83 lubi tę wiadomość
-
Co do bujakow bardzo polecam Mamaroo 4Moms . Imituje ruchy takie jak dziecko ma w brzuszku mamusi. Wiem że cena jest dość wysoka ale można kupić też używane. Ja miałam do synka i jestem naprawdę mega zadowolona.
SzalonaOna lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Iryska wrote:Też wlasnie słyszałam, że najlepiej jak dziecko zasypia bez bujania. Wiadomo, ponosić można, jak bardzo płacze, ale wolałabym nie spędzać całych nocych na kołysaniu i bujaniu😀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2020, 11:19
Iryska, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Ounai, jak mieszkałam pod Rzeszowem, to jeszcze nie ogarniałam dzieciowych tematów 😅
Ale w Galerii Rzeszów na pewno Smyk i jest jeszcze Mamo Kup Mi 🤔
Na ul. Okulickiego jest dziecięcy Mieszko i też go mnóstwo osób poleca 👍Ounai lubi tę wiadomość
-
Jak pokazałam mojemu bujaczek w takim stylu, jak pokazała Lalia, to powiedział, że to wygląda jak katapulta 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Faceci są jacyś inni...
Co do wózka to tak jak parę razy już pisałam, chcę lekki i taki 2w1, czyli gondola przekształcaja się w spacerówkę. Mój typ to kinderkraft veo.
Ounai Twoją miłość do priama rozumiem i jeśli Was stać to pewnie, spełnij swoje marzenie
Łózeczko chce najpierw małe drewniane, np. Woodies Mini (używane), które postawimy w naszej sypialni, a potem kupimy standardowe do pokoju dziecka. W salonie pewnie będzie jakiś kokon na kanapie, a potem mata na podłodze. Ostatnio chyba Motylek pisała, żeby nie kupować wszystkiego co ktoś poleca, bo potem wychodzi w praniu co się przydaje. Tak chcę zrobić, najpierw mini łóżeczko i kokon, potem jak poznam dziecko i jego upodobania to będę kupować dalej.
Wierzę, że wrócę do szpitala dopiero w styczniuSzalonaOna, Iryska, Inaa89, Lalia lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm